Dakle,ljudofi zanima me kako skidati igrice na iphone? Treba li ga jailbrekati ii kako vec ,ili napp onaj apple ID??!! moze i se to besplatno instalirati frend mi ima iphone 3gs i on ga je nap preko interneta i rekao mi je da je komplicirano...:) moze li mi netko pomoci?!!:O hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle,ljudofi zanima me kako skidati igrice na iphone? Treba li ga jailbrekati ii kako vec ,ili napp onaj apple ID??!! moze i se to besplatno instalirati frend mi ima iphone 3gs i on ga je nap preko interneta i rekao mi je da je komplicirano...:) moze li mi netko pomoci?!!:O hvala
1.odeš na appstore
2.registriras se sa svojom karticom
3.Ili skidaš sve besplatne appove ili kupuješ sa svojom lovom ostale
registriraš se sa karticom mozes mi to malo pojasnit?to kosta? dosad sam imala samsung galaxy s3 pa sam navikla na android...ovo mi je novo
registriraš se sa karticom mozes mi to malo pojasnit?to kosta? dosad sam imala samsung galaxy s3 pa sam navikla na android...ovo mi je novo
Pa uzmeš Visu, American Express itd .. Ako ćeš kupovati aplikacije, ako ne skidaš besplatne.
Ne košta ništa, kartica ti treba za registraciju, a free igrice su naravno besplatne. Što god skineš poslat će ti i račun mailom ( na 0.00 dolara ako je besplatno ) a ako treba teretiti karticu neće ti skinuti bez da te prije pita password tako da nemaš beda, tj nećeš se lako zeznuti. Uz to možeš isključiti in app paymente u setingsima za svaki slučaj, premda te i tu uvijek pita dodatno pass pa teško da ćeš se zeznuti. Uglavnom, nema beda, jednostavno je brzo i sigurno.
Hvala vam ljudi rješila sam!