Itunes ne očitava iPhone

poruka: 16
|
čitano: 5.594
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Itunes ne očitava iPhone

Jedan dan odlučim se ja prebaciti si neke pjesmice na iPhone, kad odjednom neće iTunes da očita iPhone, ali komp ga i dalje očita kao kameru i može se puniti, jedino iTunes zahebava, i usput mi je prije toga napisao Bonjour unavalaible, e sad probao sam njega reinstalirati ali opet sere, može pomoć?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Itunes ne očitava iPhone
Probaj u drugi USB
15 godina
protjeran
vjeko kaže...
Probaj u drugi USB

lol, pa kako mi onda očitava komp iPhone kao kameru, nema veze to, dosad je radilo na tom USBu, uvijek sam isti koristio

15 godina
protjeran
Itunes ne očitava iPhone

Još uvijek nisam uspio popraviti, nemogu nać rješenje! Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Itunes ne očitava iPhone

Deinstaliraj iTunes,restartaj komp,instaliraj i opet restartaj. Sada probaj.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Deinstaliraj iTunes,restartaj komp,instaliraj i opet restartaj. Sada probaj.

sve sam to probao, niš ne funkcionira, ali upravo sam bio kod susjeda i kod njega iTunes očitava iPhone...

16 godina
odjavljen
Itunes ne očitava iPhone

Znam da nema veze s temom,ali moram pitat-jel se tebi kada instaliraš iTunes iPhone hoće punit. Meni se neće punit kad ga instaliram. Kada ga nema, puni bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Znam da nema veze s temom,ali moram pitat-jel se tebi kada instaliraš iTunes iPhone hoće punit. Meni se neće punit kad ga instaliram. Kada ga nema, puni bez problema.

da hoće sa punit, čak i sad, iTunes ga ne očitava ni od korova, ali komp ga normalno očitava i normalno se puni kao i uvijek.

16 godina
odjavljen
Majkl Skofild kaže...
vexx5555 kaže...

da hoće sa punit, čak i sad, iTunes ga ne očitava ni od korova, ali komp ga normalno očitava i normalno se puni kao i uvijek.

I meni ga komp očitava-ali se ne puni kada imam iTunes na kompu. Kada iTunesa nema, puni se.

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Majkl Skofild kaže...
vexx5555 kaže...

I meni ga komp očitava-ali se ne puni kada imam iTunes na kompu. Kada iTunesa nema, puni se.

meni i puni i računalo ga očitava, imao ja iTunes ili ne, al evo sad mi ovaj na službi za korisnike kaže da instaliram stari iTunes, znači onaj nespecijalizirani za Win 7

15 godina

ako ti ne proradi probaj sa iMacsoft iPhone to PC Transfer

15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

ako ti ne proradi probaj sa iMacsoft iPhone to PC Transfer

ma radije, neću ništa,  oću iTunes i gotovo pa zašto sam ja platio iPhone? Da me jebe neki glupi softver? kita, odnijeću ja njima na servis pa nek se oni tam hebavaju, imam još garanciju, je đejlbrejkan al koliko sam saznao, to se nemože skužiti ako ga resetiraš na default, no to je već off topic

15 godina
protjeran
Itunes ne očitava iPhone

ništa instalirao sam stari 8.0 verziju iTunesa ali kad ukjučim iPhone on mi kao kaže da ne podržava kao moj iPhone, i ponovno sam instalirao 9..0.2 al niš, ponovno ne očitava!  WTF?!

edit: obrisao sam sve što se tiče Applea sa računala i pnovno instalirao najnoviji iTunes međutim, opet isto, komp ga očitava ali iTunes NE

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 2:06 (Majkl Skofild).

0 0 hvala 0
16 godina
Itunes ne očitava iPhone

ako nisi uspio 'zaguglati' problem, predlažem da svoj problem izloziš na nekom od specijaliziranih foruma tipa Hackulous

Sretno! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tomo Yoda kaže...

ako nisi uspio 'zaguglati' problem, predlažem da svoj problem izloziš na nekom od specijaliziranih foruma tipa Hackulous

Sretno! 

lol, neda mi da se registrira, stalno kao nakon što ispunim formular za registraciju i kliknem register  on mi napiše hackulo.us Driver Error na stranici

14 godina
neaktivan
Itunes ne očitava iPhone

Također moj problem. Kaže mi da unistallam Apple Mobile Device Support i iTunes, jer navodno nemam najnoviji verziju, a imam.

I jesam, unistallala sam iTunes .. i opet sve po starom.

Proguglala sam problem i uglavnom kažu da nazoveš službu za korisnike. Ali to ostavljam kao zadnju mogućnost.

Pa ono .. jel imao netko sličnih problema, a da ih se je riješio?

The sun always shines on TV
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:50 (niksolina).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice