Iphone5 ne radi

poruka: 3
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone5 ne radi

ako ima netko da mi pomogne,ili uputi negdje di netko zna o čemu se radi...ovako,iphone5 - od prijatelja , dao mi ga je jer mu je upao u vodu, i to cca. 4 mj. prije nego mi ga je dao, odnio ga na servis, kažu 1800 kn popravak, a to m ije puno, pa probao malo sam...našao video na netu, i tako korak  po korak ga otvorio, ubabio u alkohol matičnu, sve ostale spojeve izčetkao za četkicom i alkoholom, ispuhao sa zrakom, i tako sve onda spojio, sklopio i ništa, ne reagira ni na punjač ni ništa...naručio bateriju novu, i od kad sam stavio novu bateriju počeo mi je reagirati kad ga spojim na punjač, znači nešto kao da se puni, pišti svakeih 4-5 sekundi,a kad mu malo stisnem i držim tipku za paljenje i onu glavnu okruglu tipku, i onda prestane pištat, i onda počne vibrirati svakih 4-5 sekundi po 2 puta odjednom zavibrira znači....i tako do god je uključen na punjač...i zagrije se dok je spojen na komp-jer se puni valjda...i još kad ga spojim na komp sa USBom odmah mi ga PC prepozna...znači na ekranu od iphonea mi se ništa ne pojavljuje...da li ima nade za njega?ako netko zna..sad mi je glupo ići opet u servis..kad sam već bio pa pitam vas tu ako ko zna šta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone5 ne radi

Pa vjerojatno je upaljen pao u vodu. Znači voda je ušla u njega i napravila negdje kratki spoj. Možeš ti njega sušit koliko hoćeš.

Što misliš pod time da ga komp prepoznaje? Možeš fajlove gledat i prebacivat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone5 ne radi

a pojavi mi se popup ili kako bi ga već nazvao, automatski se otvori prozor za otvoriti folder njegov- DCIM, veličina interne memorije i ako hoću djeliti slike preko dropboxa s njega

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice