kako i gdje naručiti iphone iz amerike? može help u vezi toga? koliko vidim tamo košta onak 200 $ 3GS a kod nas previše, haha... ugl gdje i kako? hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako i gdje naručiti iphone iz amerike? može help u vezi toga? koliko vidim tamo košta onak 200 $ 3GS a kod nas previše, haha... ugl gdje i kako? hvala :)
preko ebay-a
Kada se zbrojiš i oduzmeš - ne isplati se naručivati iz amerike... najbolja solucija je kupini preko oglasnika ili lokalnih iphone dilera.
a za koliko bi se tu kod nas moglo kupiti iphone? cca. koja cijena i kakvo stanje?
a za koliko bi se tu kod nas moglo kupiti iphone? cca. koja cijena i kakvo stanje?
Za 2000 kn se može naći novi, nekorišteni 3G model... 3GS modeli su nešto skuplji (3000 kn) i po mom mišljenju ne isplati se dati 1000 kn više za malo jači hardware kad je u biti to sve isto.
Moj frend je kako kaže nabavio iphone 3g 16GB white za nekih 1500kn 3gs vjerojatno dođe nešto više.Bio je u ok stanju(1 ili 2 crtice na njemu)
Istina, za oko 1500 kn se može naći uređaj u odličnom stanju... npr:
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/iphone-3g-16-gb-oglas-763281
Još imaš i garanciju...
Jooj pa kak to još ljudi ne razumiju. Pa i kod imaš iPhone i za 500kn i puno puno niže ali naravno na pretplatu. Ista stvar ti je i u SAD-u, nigdje ti nema iPhonea za ''đaba''. Zaboravi to i najbolji ti je izbor onda da pratiš oglase pa ak nađeš nešto povoljno.. Otiđi na AT&T stranicu pa ćeš vidjeti o čemu ti pričam
ma nebi uzimao stari iphone... čuo sam, a i vidio da je veeelika razlika između novog i starog... tak da znači oko 3000 kn 36s od 16 GB?
ma nebi uzimao stari iphone... čuo sam, a i vidio da je veeelika razlika između novog i starog... tak da znači oko 3000 kn 36s od 16 GB?
pa potrazi i ti malo na njuskalu pobogu :) nemozes sve dobiti na gotovo....klik
pa vidio sam na njuskalu da se vrte oko 3000 kn. hvala svima na brzim odgovorima i savjetima. :)