Iphone problem

poruka: 17
|
čitano: 3.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone problem

Nakon što sam sve podatke izbrisao iP se resetirao i neće se upalit nego se samo iznova i iznova pali...

Koliko bi koštao servis? Ili mogu li to kuci kako popraviti... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone problem
Ma to ti je bezze. Ukljuci ga na usb u racunalo, udji u itunes, zatim stisni u isto vrijeme (power) tipku za paljenje i ovu okruglu gdje izlazis iz aplikacija i drzi ih 15 sec, zatim pusti power tipku i drzi 10 sec okruglu i mob ce ti pocet instalaciju normalno softwarea. Niti slucajno servis, jer se to rijesi u 10 min
15 godina
neaktivan
dwade20 kaže...
Ma to ti je bezze. Ukljuci ga na usb u racunalo, udji u itunes, zatim stisni u isto vrijeme (power) tipku za paljenje i ovu okruglu gdje izlazis iz aplikacija i drzi ih 15 sec, zatim pusti power tipku i drzi 10 sec okruglu i mob ce ti pocet instalaciju normalno softwarea. Niti slucajno servis, jer se to rijesi u 10 min

Uradih to i sada mi se neće upalit kada sam uradio restore :/

15 godina
neaktivan
Upisi u youtube: how to enter dfu mode iphone i samo prati postupak i sve ces rijesit bez problema. :)
15 godina
neaktivan
dwade20 kaže...
Upisi u youtube: how to enter dfu mode iphone i samo prati postupak i sve ces rijesit bez problema. :)

Jesam i sredio sam to sve...

I sada ja da upalim ponovo i nece (cak se ni logo ne pojavi)

15 godina
neaktivan
Ne smijes pustit ovu okrluglu tipku prilikom pustanja power tipke. Ovu stalno drzi. Ako nema loga onda nisi uspio uci u dfu vec si napravio hard restore. Tocno prati sto ti govori kako uci u dfu
15 godina
neaktivan
Iphone problem

Majku mu...

Opet se neće upaliti, ali ovaj puta nema ni logoa, samo crnilo...

Ajmo ima ko ideju? Servis koliko para bi koštao?

I secer na kraju, neradi sleep/power tipka -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 21:02 (Izbjeglica_02).

0 0 hvala 0
16 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Majku mu...

Što se dogada kad ga spojiš na komp, jel daje kakve zvukove

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Majku mu...

Što se dogada kad ga spojiš na komp, jel daje kakve zvukove

Ništa... Nema zvukova...

16 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Ništa... Nema zvukova...

znači nikakva detekcija od strane kompa, ni pod device manager ništa ne prijavi

To se meni desilo jednom, kod restora, otišao je u DFU mode, ali s black screenom, na jedvite jade sam ga nekako izbacio iz tog black screen moda

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Ništa... Nema zvukova...

znači nikakva detekcija od strane kompa, ni pod device manager ništa ne prijavi

To se meni desilo jednom, kod restora, otišao je u DFU mode, ali s black screenom, na jedvite jade sam ga nekako izbacio iz tog black screen moda

Evo baš gledam, ništa ne reagira... 

Ćek jer moj onda u DFU modu? Možemo li barem nekako preciznije dijagnosticirati problem... Pa da šaljem upite serviserima...

16 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Ćek jer moj onda u DFU modu? Možemo li barem nekako preciznije dijagnosticirati problem... Pa da šaljem upite serviserima...

Pošto uopće nema detekcije, da bi ga izbacio iz DFU moda (klasičan, ili black screen DFU), postoji softwarski način, preko TinyUmbrelle, ili IREB, ali za to je potrebno da ga komp detektira

a druga solucija je preko tipke POWER + HOME, koja tebi kako kažeš ne radi

probaj nosit u servis, možda se da nekaj napravit, ako ne prvo za tipku da ti srede

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 21:57 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Pošto uopće nema detekcije, da bi ga izbacio iz DFU moda (klasičan, ili black screen DFU), postoji softwarski način, preko TinyUmbrelle, ili IREB, ali za to je potrebno da ga komp detektira

a druga solucija je preko tipke POWER + HOME, koja tebi kako kažeš ne radi

probaj nosit u servis, možda se da nekaj napravit, ako ne prvo za tipku da ti srede

Tipku ja imam, ali ne reagira... Neznam samo da je sam probam nekak popraviti...  

Niš onda, hvala... Nebi bilo loše da još neko nešto kaže, ako ima drugacije misljenje...

15 godina
neaktivan
Iphone problem

Postoji li neki serviser na ovome forumu?

Da ga kontaktiram, da popravi iP?

0 0 hvala 0
16 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Postoji li neki serviser na ovome forumu?

Da ga kontaktiram, da popravi iP?

vexx5555

15 godina
neaktivan
Iphone problem

Kako misliš pomožu sleep i home tipke?

Jer ja mogu sa sarafcigerom dodirnuti ovaj dio 

0.54 žuti mali... Kada ga stisnem osjetim ga pod prstom, da je to sleep tipka... Ne otvorim ga cjeloga nego samo malo zavirim spicom sarafcigera...

Vec mi je ovo diglo tlak na 300, servis 150kn... Tako da bih to rađe nekako sam uradio... 

Dao bih sve da sam ga promjenio za htc dok je radio...iŠrot... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone problem

ja imam zeznut problem

iphone mi se ugasio kad sam ga upalio na usb i sad

mi ne pokazuje nikakve znakove zivota pa cak ni jabuku kada drzim power tipku

sta da uradim

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
1