iPhone - Facebook problem
- poruka: 29
- |
- čitano: 14.387
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

VIP? Znam da puno mojih prijatelja koji su na VIPu ima problema s mobilnim 'fejsom'.
ja imam android(lg optimus p500) i isto to se počelo događati,nece otvoriti naslovnicu,ali sve drugo normalno radi
I ja isto... imam iPhone 4 i na T-mobileu sam... počelo se događati nakon zadnjeg updatea...
meni isto od danas Face na Iphone ne radi, jel netko ima takav problem i da li znate što je?
sada sam zvala VIP i kao oni nisu nadležni za Face, nego njihova tehnička podrška, pa ako ih nazovete platiti će te 3,66 kn minutu razgovora sa agentom.......SRAMOTA
Isti problem imam i ja.. i to mi je tako vec par dana
U naslovu teme si naveo 2 pojma koja se na ovom forumu ne spominju...
jucer mi se to desavalo i odem u appstore i updeatam facebook i sam mi radi normalno 5 min i oped ista prica stalno se reloada
Ja imam 4s(t-mobile) to mi se isto jedno vreme stalno događalo i sad kad sam prošli put upalio je dobro
ja sam instalirala Friends planet imate ga isto u besplatnim aplikacijama, radi kao i aplikacija za face i evo do sada ne blokira.....pa budemo videli
meni isto tak šteka, iPhone 4, iOS 5.0.1 vrti vrti i tak unedogled...
Ne spominju ga samo zatupljeni ljudi, koji vrište na android, pa onda kad netko spomene iphone plaču i osjećaju se ugroženo. A drugi pojam neznam koji je.
Jadni, ne radi vam aplikacija...
Ste razmislili o normalnoj stranici?
Otvorite u safariju i problem riješen.
Pa jadni smo, a jadna je i normalna stranica naspram aplikacije, pa nisam na symbianu blesavom da moram koristit stranicu da bi išao na fejs.
Pa jadni smo, a jadna je i normalna stranica naspram aplikacije, pa nisam na symbianu blesavom da moram koristit stranicu da bi išao na fejs.
Na symbianu možeš koristiti i jedno i drugo, za razliku od ajfona (očito).
Na symbianu možeš koristiti i jedno i drugo, za razliku od ajfona (očito).
Da ona aplikacija za fejs na symbianu je odprilike jadna koliko i pretraživač u symbianu. A mogu ić preko skyfire-a na fejs, ali nije to to, sporija je i nije integrirana sa mobitelom. Ovdje kad mi dođe poruka vidim da je došla, a to mi je važno jer ne koristim sms za poruke nego fejs.
Hm,meni se isto to događa neznam u cemu bi bio problem. :(
Ma idem i ja sad preko browsera, kad poprave nazad na aplikaciju, bolje je i brža.
A opera za iphone je sranje, skyfire ili atomic web browser su bolji 10 puta.
Proradilo!
Proradilo!
potvrđujem!!
Ne spominju ga samo zatupljeni ljudi, koji vrište na android, pa onda kad netko spomene iphone plaču i osjećaju se ugroženo. A drugi pojam neznam koji je.
O Bože.
Sad mi pak neće ništa učitat-.- pi*du materinu.