IPhone 6s VS Samsung S7

poruka: 5
|
čitano: 2.232
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone 6s VS Samsung S7

Pozdrav, do sada sam koristio samo iPhone (3GS, 4S, 5S). Kroz idućih par dana planiram kupiti novi mobitel i nemogu se odlučiti između iPhonea 6S i Samsung Glaxya S7.

Pogledao sam sve moguće recenzije na intertnetu ali me zanima iskustvo ljudi koji su koristili oba dva mobitela. Koji mobitel preporučavate?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s VS Samsung S7

Tesko je dati realan odgovor na tvoje pitanje :)

Koristio sam oba i svaki ima +/-. Svi hvale S7 kameru koja je po meni nista posebno, cak losa, boje prenaglasenje, ne fokusira ono sto treba, uglavnom lose odradjen soft. Da ti idem dalje u nekakve sitnice koje mozda nekome smetaju a nekome ne, nema smisla. Najbolje si osobno pogledaj oba i odluci se. Vecina onih koji su navikli na iOS imaju problema prilikom prelaska na android, stvar navike.

1 0 hvala 1
12 godina
IPhone 6s VS Samsung S7

Najveća mana 6s je ta rezolucija (hd) koja je dosta lošija naspram plus modela. Jednostavno staviš 6s i 6s plus i puno više detalja ima na plus, a s7 ima 2k tako da je tamo još bolja slika.

Gamer

0 0 hvala 1
13 godina
IPhone 6s VS Samsung S7

Ako ti OS nije presudan, nemaš što razmišljati, S7 naravno

Bolja baterija, kamera, proširiva memorija, vodootporan, miljama bolji ekran itd. 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: IPhone 6s VS Samsung S7

Na strani S7 je..vodootporan,proširiva memorija,bolja kamera,bolja baterija,bolji ekran i po meni ljepši uređaj...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice