Iphone 5 problemi

poruka: 37
|
čitano: 13.270
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Iphone 5 problemi

Resetirao sam ga, jos uvijek pise da je 100% skroz..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 5 problemi
hrco466 kaže...

Jesi "OVDJE" pokrenuo reset mobitela, onaj kompletni?!?! 

ATJ Lučko
10 godina
protjeran
Iphone 5 problemi

Da li je ta nova baterija koju si stavio original ili nekakva zamjenska/fejk?

Moguće da ga to buni.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav, trebala bi mi pomoc i savjet od vas. Sestra mi je koristila iPhone 5s godinu dana i zadnje vrijeme su se iPhone poceo cudno ponasati ( inace ne igra igrice i ne opterecuje ga kao ja svoj, iPhone se poceo pregrijavati, dosta se zagrije u zadnjem predjelu, bat mu traje kratko, nekih cca 2h drzi bez obzira da li ga koristila ili ne. Poslala je mobitel na servis, oni su ga otvorili i vratili ga poslije par dana sa slikom na kojem je prikazana oksidacija ili sto vec, par mm realno... Poslala ga je na servis privatno kod nekog lika on joj je promjenio bateriju i naplatio 300,00 kn, nakon toga se iPhone poceo gasiti... Kupila je na kraju novi mob, ovaj sam ja uzeo, stoji mi bezveze doma u ladici i zelio bih saznatu zna li netko o cemu je rijec. Zao mi ga ne koristiti, jer ipak nije jeftini placen. Ako tko moze pomoc, slobodno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
hrco466 kaže...

Jesi "OVDJE" pokrenuo reset mobitela, onaj kompletni?!?! 

Nemoj bez veze resetirati mobitel, ti imas hardware problem a ne software (najvjerojatnije). To lako provjeris, spoji opet staru bateriju i ako ti se prikaze % baterije znaci da je nova baterija losa. Nisu bas neke velike sanse da si krivo spojio bateriju na maticu jer ti onda iPhone nebi radio, a i promjena baterije nije nisa komplicirano. Naruci novu preko ebaya (300kn) ili plati nekon servis za promjenu (oko 800kn ako ide u ovlastni, u neovlastenima je 300kn).

Madjo008 kaže...
Pozdrav, trebala bi mi pomoc i savjet od vas. Sestra mi je koristila iPhone 5s godinu dana i zadnje vrijeme su se iPhone poceo cudno ponasati ( inace ne igra igrice i ne opterecuje ga kao ja svoj, iPhone se poceo pregrijavati, dosta se zagrije u zadnjem predjelu, bat mu traje kratko, nekih cca 2h drzi bez obzira da li ga koristila ili ne. Poslala je mobitel na servis, oni su ga otvorili i vratili ga poslije par dana sa slikom na kojem je prikazana oksidacija ili sto vec, par mm realno... Poslala ga je na servis privatno kod nekog lika on joj je promjenio bateriju i naplatio 300,00 kn, nakon toga se iPhone poceo gasiti... Kupila je na kraju novi mob, ovaj sam ja uzeo, stoji mi bezveze doma u ladici i zelio bih saznatu zna li netko o cemu je rijec. Zao mi ga ne koristiti, jer ipak nije jeftini placen. Ako tko moze pomoc, slobodno

Najcesci razlog resetiranja iPhonea i nepaljenja iPhone je neispravna baterija, probaj staviti novu bateriju za koju si siguran da je dobra i kompatibilna sa tvojim modelom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 18:50 (tLeon).
9 godina
neaktivan
Pozz ljudi,evo imam problem sa iphone 5s.Naime kupio sam ga prije 3 tjedna novog i prije nekih tj.dana mi se poceo gasit samo odjednom.Znaci zakljucam ga i nemogu ga vise upalit a kad ga upalim onda mi nece otisak prsta prihvatit,odem u postavke i ono gdje pise "otkljucati iphone"...nesto tako i to mi je iskljuceno i povucem da mi se to upali i izbaci mi kao neku pogresku,te da probam kasnije(resetiro sam mobitel par puta nakon toga i nece se popravit) i onda ga ostavim na 2-3h i opet mi se to desi i onda proradi s tim da ponovo moram otisak prsta radit.
Ako neko zna odprilike sto je neka kaze

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5 problemi

pozdrav imam problem s satom i wi-fi ,inace nisam imao probolema sve do posljednjeg appdeta , dali je to moguce popraviti?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice