Iphone 5 otključavanje sa strane mreže

poruka: 11
|
čitano: 13.902
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Iphone 5 otključavanje sa strane mreže

Iphone 5 zaključan na švedsku mrežu, jel se to isplati otkljucavat i koja je cijena otprilike? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone 5 otključavanje sa strane mreže

Koju Švedsku mrežu? Cijena varira od mreže do mreže. Od 50$ pa na više.

12 godina
neaktivan

Ne znam kako se mreža zove, kupujem mob, pa sam slucajno naletio na taj Iphone 5 koji je zakljucan na stranu mrežu, pa me zanimalo jel se to isplati uzet.

14 godina
neaktivan

Ako je od nekog frenda i ako je za dobru lovu onda se sigurno isplati ako ne nebi baš riskirao. Mislim da bi ga osoba koja ga prodaje dekodirala da mu se isplati.

Prije kupnje OBAVEZNO provjerit IMEI broj da nije slučajno maznut i upaljen find my iphone. 

Ako je find my iphone upaljen prije dekodiranja treba kakvih 150-200$ za skidanje te zaštite i tek nakon toga cijena unlocka

12 godina
neaktivan

oke, hvala puno na informacijama. Lik hoce 1000kn za njega.

17 godina
odjavljen
trampoculo kaže...

Ako je od nekog frenda i ako je za dobru lovu onda se sigurno isplati ako ne nebi baš riskirao. Mislim da bi ga osoba koja ga prodaje dekodirala da mu se isplati.

Prije kupnje OBAVEZNO provjerit IMEI broj da nije slučajno maznut i upaljen find my iphone. 

Ako je find my iphone upaljen prije dekodiranja treba kakvih 150-200$ za skidanje te zaštite i tek nakon toga cijena unlocka

lol?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 21:54 (Edge).
14 godina
neaktivan
Edge kaže...

lol?

Čemu?

17 godina
odjavljen
trampoculo kaže...
Edge kaže...

lol?

Čemu?

Nije mi jasno placanje za skidanje find my phone, find my phone je vezan uz Apple ID odnosno povezan je samo softverski. Dovoljno je staviti novi softver preko DFU mode-a i mobitel bi se trebo osloboditi.

Mozda sam u krivu, ali barem je takva situacija bila prije.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
trampoculo kaže...
Edge kaže...

lol?

Čemu?

Nije mi jasno placanje za skidanje find my phone, find my phone je vezan uz Apple ID odnosno povezan je samo softverski. Dovoljno je staviti novi softver preko DFU mode-a i mobitel bi se trebo osloboditi.

Mozda sam u krivu, ali barem je takva situacija bila prije.

U krivu si. Kada je iphone zakljucan na icloud vise se nemoze nikako otkljucati bez sifre od icloud-a.
14 godina
neaktivan
Može se skinut icloud zaštita samo je trenutno po meni preskupa investicija
14 godina
odjavljen
skylineee kaže...

oke, hvala puno na informacijama. Lik hoce 1000kn za njega.

1000kn za iPhone 5? A kajbuš... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice