Iphone 5 zaključan na švedsku mrežu, jel se to isplati otkljucavat i koja je cijena otprilike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koju Švedsku mrežu? Cijena varira od mreže do mreže. Od 50$ pa na više.
Ne znam kako se mreža zove, kupujem mob, pa sam slucajno naletio na taj Iphone 5 koji je zakljucan na stranu mrežu, pa me zanimalo jel se to isplati uzet.
Ako je od nekog frenda i ako je za dobru lovu onda se sigurno isplati ako ne nebi baš riskirao. Mislim da bi ga osoba koja ga prodaje dekodirala da mu se isplati.
Prije kupnje OBAVEZNO provjerit IMEI broj da nije slučajno maznut i upaljen find my iphone.
Ako je find my iphone upaljen prije dekodiranja treba kakvih 150-200$ za skidanje te zaštite i tek nakon toga cijena unlocka
oke, hvala puno na informacijama. Lik hoce 1000kn za njega.
Ako je od nekog frenda i ako je za dobru lovu onda se sigurno isplati ako ne nebi baš riskirao. Mislim da bi ga osoba koja ga prodaje dekodirala da mu se isplati.
Prije kupnje OBAVEZNO provjerit IMEI broj da nije slučajno maznut i upaljen find my iphone.
Ako je find my iphone upaljen prije dekodiranja treba kakvih 150-200$ za skidanje te zaštite i tek nakon toga cijena unlocka
lol?
lol?
Čemu?
lol?
Čemu?
Nije mi jasno placanje za skidanje find my phone, find my phone je vezan uz Apple ID odnosno povezan je samo softverski. Dovoljno je staviti novi softver preko DFU mode-a i mobitel bi se trebo osloboditi.
Mozda sam u krivu, ali barem je takva situacija bila prije.
lol?
Čemu?
Nije mi jasno placanje za skidanje find my phone, find my phone je vezan uz Apple ID odnosno povezan je samo softverski. Dovoljno je staviti novi softver preko DFU mode-a i mobitel bi se trebo osloboditi.
Mozda sam u krivu, ali barem je takva situacija bila prije.
U krivu si. Kada je iphone zakljucan na icloud vise se nemoze nikako otkljucati bez sifre od icloud-a.
oke, hvala puno na informacijama. Lik hoce 1000kn za njega.
1000kn za iPhone 5? A kajbuš...