Zelim uzeti iz Apple storea iphone 4s unlockan... i on dodje 650$ pise free shipping koliko ce me doci cestarina i pdv ??? moze pomoc ? sry ako sam falio temu !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Falia si mobitel 
Izać će te skuplje nego da ga kupiš unlockanog kod nas.
a nisan falia.. nisan apple fanboy inace mi je android drazi ali zasad je najjaci. i u nas 4s dolazi krajem 12mj...i zna li itko unlockat iphone :D
khmmm, tko je najjači, po čemu, i zašto ti je to toliko bitno?
Tema o iPhone 4s već postoji - http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4s/119324.aspx
trenutno je najjaci.... 1.5gHz procesor 8mpx kamera sa 5 leća itd...
khmmm, tko je najjači, po čemu, i zašto ti je to toliko bitno?
Da, trenutno ti raskapusa bilo kojeg androida.....
khm, 1gHz, 8mpx, znači niti po jednoj stavci nije najjači, ali opet, i da jest, zašto ti je to toliko bitno? najjači je jedino po cijeni...
1.5ghz i sve ostalo i ima najvecu rezoluciju na ekranu i ne smeta mi sta je 3.5 iako bi bilo bolje da je 3.7 iznad 4 je sve veliko sta te je** kad stavis u djep.... a mislim kupit pa da mi netko kaze koliko cu platit carinu i pdv..a ima jedna stranica di je 300 $ bez ugovora 32gb!! ili 16 ne sjecam se..
khm, 1gHz, 8mpx, znači niti po jednoj stavci nije najjači, ali opet, i da jest, zašto ti je to toliko bitno? najjači je jedino po cijeni...
Da, ako iskeširaš punu cijenu, al tko to danas radi..
Osobno, na ugovor me puno više košta recimo Desire HD nego IP4, 2700 kn Desire, iP4 1200kn.... U pravu si, najjači je i po cijeni..
imam oko 4k za potrosit tako nes... a mislia san se izmedju njega i nexus primea.. ali maj** ti drage ima 4.65'' ko ekran od tableta manjih ili bookreadera...htio bih nesto kao sgs... :D
Pricas o IP4 ili IP4s?
IP4s nemas jos nigdje.