Naime, kad sam otišo uvečer spavat bilo je 67 posto baterije.. ujutro se budim a ono 25 posto...
Mob je novi,nije jailbreakan i nije bio spojen na wifi....
Naime, kad sam otišo uvečer spavat bilo je 67 posto baterije.. ujutro se budim a ono 25 posto...
Možda si ostavio puno aplikacija u pozadini.
Pritisni 2× home tipku da dobiješ listu aplikacija u pozadini (na dnu ekrana), i pogasi sve aplikacije iz pozadine (drži pritisnuto prst na ikonu aplikacije dok se ne pojavi znak x, klikni na x).
Imam ja bolju ideju, gasi mob preko noći.
Možda si ostavio puno aplikacija u pozadini.
Pritisni 2× home tipku da dobiješ listu aplikacija u pozadini (na dnu ekrana), i pogasi sve aplikacije iz pozadine (drži pritisnuto prst na ikonu aplikacije dok se ne pojavi znak x, klikni na x).
hvala... sad cemo vidjet sta ce bit..
Bravo :clapclap
Kaj ak oce navinut alarm da mu zvoni ujutro?
Resitiraj mobitel,nekad se zblesiraju i ugasi aplikacije u multitaskingu :).
Sad mi traje dan i pol - dva s normalnom uporabom... jel toliko uobicajeno ili?
Sad mi traje dan i pol - dva s normalnom uporabom... jel toliko uobicajeno ili?
Jedino onu svjetlo prejako što dakako utjeće na trošenje baterije, smanj isvjetlo pa se produžuje tarjanje baterije. Meni nov mob ove godine ja sve lijepo podesio svjetlost, zvon, glasnoće i ja svaki tjedan punim bateriju. Otkad sam podesio baterija drži 6-7 dana. Ako nije podešen onda obično potroši oko 2-3 dana. A kod igre takođe smanuje trajanje baterije.
Kakav je to glupi mobitel koji se sam ne pali u određeno vrijeme alarma? pa to mogu mobiteli stari 4 godine...
Kakav je to glupi mobitel koji se sam ne pali u određeno vrijeme alarma? pa to mogu mobiteli stari 4 godine...
Ne mogu, nije mogao HTC HD2.
Ma koje 4 godine, postoji već od tko zna kada. Meni je to neka osnovna funkcija inače jer ne volim držat mob upaljen preko noći.
to ti je iphone
xDDD
to ti je iphone
xDDD
Mislim da je iphone od svih pametih telefona po bateriji među boljima...
Sad sam nešto prčko po njemu,maknuo multitasking i baterija je puno bolja