IPhone 4.2.1 unlock

poruka: 16
|
čitano: 5.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

imam iphone 3gs 4.2.1 modem firmware he 05.15.04...i pitao sam prije jedno 4 mjeseca i rekli su mi da cekam za unlock...medjutim dosadilo mi je cekati jer mi treba hitno da ga koristim drugom karticom...da ne bi bilo zabune--jailbreakan je, imam cydiju na njemu--problem je sto mogu koristiti samo karticu od austrijskog t-mobilea....

zanima me da li ga je moguce unlockat -- ako da kako ?

i ako ne sta je najbolje da radim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

kamooon pa valjda se razumije ko u ovo -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: IPhone 4.2.1 unlock
_DuX_91 kaže...

imam iphone 3gs 4.2.1 modem firmware he 05.15.04...i pitao sam prije jedno 4 mjeseca i rekli su mi da cekam za unlock...medjutim dosadilo mi je cekati jer mi treba hitno da ga koristim drugom karticom...da ne bi bilo zabune--jailbreakan je, imam cydiju na njemu--problem je sto mogu koristiti samo karticu od austrijskog t-mobilea....

zanima me da li ga je moguce unlockat -- ako da kako ?

i ako ne sta je najbolje da radim...

Imas na YT video ,u vezi otkljucavanja jedno 7 000 .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

taj BB nemozes unlockati jedino mozes napraviti unlock ako dignes bb na ipad bb ilitiga 6.15.00 ali onda gubis gps

0 0 hvala 0
15 godina
Re: IPhone 4.2.1 unlock
zovitemebuha kaže...

taj BB nemozes unlockati jedino mozes napraviti unlock ako dignes bb na ipad bb ilitiga 6.15.00 ali onda gubis gps

Nije 100%,digni mala je mogucnost da izgubis GPS.

17 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

zasad imaš 3 opcije : 1. da prodaš iphone i kupiš neki s kojim možeš koristiti naše kartice, 2. da nadogradiš baseband na 06.15.00 ali time gubiš GPS(i nikad ga više nećeš moći downgradeat) i 3. da platiš unlock oko 170$ ...

0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4.2.1 unlock

Jos jednom ponavljam mala je mogućnosta da se izgubi GPs znam par ljudi koji nisu izgubili!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

da, uglavnom je možda oko 50:50 šanse da izgubiš gps, još ne znaju zašto neki izgube a drugi ne.

Ovo je s Dev-teamove stranice (ljudi koji su radili unlock),pa se sam odluči :

Unlockers have been reporting mixed results about GPS functionality at 06.15.00.  Until we can track down what differentiates those who retain GPS vs. those who lose it, be conservative and assume you’ll lose GPS at 06.15.00.  As we work on finding the cause (and possibly a fix), please report your personal findings in our comments section.  (Update: early indications are that while 06.15.00 is capable of GPS, it will require some further hacks.  But please still be conservative and assume you will lose GPS at 06.15, in case the hacks don’t work).

0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4.2.1 unlock

pa mislim bolje ti je imati opciju da mozes razgovari nego GPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone 4.2.1 unlock

jesi googlao iphoneservis?

mozda ti mogu pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

ma googlao sam sve i svasta..i znam da ima na youtube,ali nema za ovaj moj problem...govorili su mi cekaj,cekaj i 4 mjeseca i jos nista-- pogubio sam zivce...

ja cu njega dignuti a gps svakako i ne koristim sad....ako je to jedino sto mi se moze desiti (gubitak gps-a) onda bih ga unlockao....

mada oko unlocka neznm puno,ali idem vidjeti...moze li me samo neko usmjeriti sta tacno--tj prvo da dignem bb ili ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 23:49 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

evo ti jedan od tutorijala, ali imaš ih po googleu i youtubeu koliko hoćeš ako ovaj nije dosta jasan - sretno! LINK

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

bacam se na posao...hvala svima na pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4.2.1 unlock

Javi kako je prošlo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

e evo da javim...sinoc sam stavio da mi se skidaju sve one stvari potrebne i sad sam pokusao--i uspio :)

citam neki se zale ne mogu zvati,a njih mogu...ja sam pokusao i jedno i drugo i radi..i poruke rade i net....samo nezz kako mogu prvjeriti taj gps radi li ...

hvala svima jos jednom na pomoci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 4.2.1 unlock

skini nesto od navedenog: tomtom, navigon ili igo pa probaj

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: