IPhone 4

poruka: 11
|
čitano: 1.130
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
IPhone 4

Pozdrav ljudi,

Imam pitanje vezano za iPhone 4, kupio sam ga novog prije mjesec dana, imam opciju "nađi mobitel" i sve radi ok, ali ima jedan problem, da bi nasao odnosno locirao mobitel moram imati ukljucen GPS, to me sada zanima, kako da napravim da ne moram imati ukljucen GPS odnosno da ga ne mogu iskljuciti, nekako mi djeluje glupo da ios napravi tu gresku, sigurno postoji neka caka, fora nesto, samo me zanima sta... ako moze pomoc?

hvala, lp ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 4
almir97 kaže...

Pozdrav ljudi,

Imam pitanje vezano za iPhone 4, kupio sam ga novog prije mjesec dana, imam opciju "nađi mobitel" i sve radi ok, ali ima jedan problem, da bi nasao odnosno locirao mobitel moram imati ukljucen GPS, to me sada zanima, kako da napravim da ne moram imati ukljucen GPS odnosno da ga ne mogu iskljuciti, nekako mi djeluje glupo da ios napravi tu gresku, sigurno postoji neka caka, fora nesto, samo me zanima sta... ako moze pomoc?

hvala, lp ;)

0 bodova od toga,moraš imat gps uključen.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
9 godina
neaktivan

pa onda ako mi neko ukrade mobitel iskljuci GPS, ne ukljucuje ga nikako jer ga moze koristit i bez toga i to je to, covjek siguran? 

14 godina
almir97 kaže...

pa onda ako mi neko ukrade mobitel iskljuci GPS, ne ukljucuje ga nikako jer ga moze koristit i bez toga i to je to, covjek siguran? 

Zato stavi šifru za otključavanje i to je to :)

Nemaš se šta sekirat a i neće nitko ti danas ukrast iphone 4 jer on vrijedi 500kn.

9 godina
neaktivan

halooo momak, ne vređaj mi mobiteel hahahaha, mastao sam o njemu vjeruj od 2012te, kupio ga novog 12.8, meni je to najj mobitel, tako da, on nema cijene :D

hvala ti puno, malo se zezam sa tobom, pomogao si ipak, hvala.

14 godina
almir97 kaže...

halooo momak, ne vređaj mi mobiteel hahahaha, mastao sam o njemu vjeruj od 2012te, kupio ga novog 12.8, meni je to najj mobitel, tako da, on nema cijene :D

hvala ti puno, malo se zezam sa tobom, pomogao si ipak, hvala.

Imam ga i ja tak da ono ne znam pojma :)

Sranje od telefona iGovno

9 godina
neaktivan

ja sam sa svojim pre pre pre pre prezadovoljaan :D

14 godina
almir97 kaže...

ja sam sa svojim pre pre pre pre prezadovoljaan :D

Onda nemaš aplikacija na njemu ;)
Moj ima viber,facebook,messenger,instagram i jede hovna kao na natjecanju :P

9 godina
neaktivan

sve to imam, fb,viber,whatsapp,messenger,i plus par jos aktivacija... nego imam jedan mali problem, sad cu postat drugi post, ajd javi se i tu ako mozes sta pomoc :P

14 godina
almir97 kaže...

sve to imam, fb,viber,whatsapp,messenger,i plus par jos aktivacija... nego imam jedan mali problem, sad cu postat drugi post, ajd javi se i tu ako mozes sta pomoc :P

Neradi duple postove i spamove,stavi sve u ovaj vezano za mobitel

9 godina
neaktivan
IPhone 4

"...

pozdrav,

imam jedno pitanje vezano za iPhone 4, naime rijec je vjerovatno o nekom zakljucavanju ili nezz, ovako...

mobitel mi se privremeno, barem ja tako mislim zakljuca, odnosno ugasi, zablokira, ne znam sta tacno,
obicno mi se to desi pri gasenju alarma, imam alarm u 6 navijen bez obzira ustajao ili ne, i mozda ga i
polubudan odgodim, ili iskljucim ne znam, uglavnom mobitel iskljucim da ne zvoni, vjerovatno iskljucim alarm, mozda i odgodim, ne znam
i onda par sati poslije kad ustanem mobitel ne radi, isto kao da mu je baterija izvadjena, nema nikakvih reakcija ni na jedno dugme,
ni na jedno bas, i svaki put se napatim da ga "otkljucam",i kad sve tipke stisnem istovremeno pa vise tih metoda neka mora upalit, onda
mi se pojavi jabuka na ekranu i tako ceka nekih 10ak sekundi, onda se mobitel upali i ne trazi mi pin kod, a pri gasenju pa ponovnom paljenu
ga trazi sto znaci da se mobitel nije ugasio nego zakljucao, eh sada, kako dolazi do toga i kako se uopste otkljuca, svaki put ga otkljucam
na srecu, ni sam ne znam kako... nadam se da ste skontali..."

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice