malo sam proucavo na gsm areni i you tube-u te sve mobitele(iphone 4 imam vec jedan pa znam sve). skuzio sam da xperia u ima najbolji hardver od svih ovih tj jedini ima dvojezgreni procesor. za razliku od lumie i htc-a ima i prednju kameru kao i iphone 4. bilo bi dobro da ako netko koristi taj mobitel da napise nesto o njemu, izgleda mi dosta dobar. htc je definitivno najlosiji od svih navedenih.
Nema veze sto je jezgra manje, mobitel je brzi.
Takodjer, xperia ima 4GB memorije i nema podrsku za SD, a kad uzmes da je system reserved negdje 1-1.5 GB, ostaje ti 2 i pol do 3 GB na raspolaganju, i kako kazes da ti je multimedija vazna-neces puno stvari utrpat u njega. I ne, nema najbolji hardver.
Prednja kamera ti moze sluzit samo za skype, nasi operateri ne omogucuju video razgovore.
I evo ti slika. Prva je macro mode, neko staro kuciste nasao, druga je moj njezni tajfun kad sam cistio komp, a treca je moj auto. Znaci primjer iz svakodnevnog zivota, spontane fotke.
I procitaj moj dojam o lumiji gore i pitaj ako sta jos oces.
super ako je brzi, moram otic ga isprobat dal mi dobro lezi u ruci i vjerojatno cu ga uzet ako mi se bas vise ne svidi neki drugi.
mozda sam malo dosadan ali koja je razlika između xperia u i xpera p modela osim u velicini ekrana?