Iphone 4 vs lumia 710 vs one v

poruka: 39
|
čitano: 5.597
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 4 vs lumia 710 vs one v
chutac kaže...
mar123 kaže...

malo sam proucavo na gsm areni i you tube-u te sve mobitele(iphone 4 imam vec jedan pa znam sve). skuzio sam da xperia u ima najbolji hardver od svih ovih tj jedini ima dvojezgreni procesor. za razliku od lumie i htc-a ima i prednju kameru kao i iphone 4. bilo bi dobro da ako netko koristi taj mobitel da napise nesto o njemu, izgleda mi dosta dobar. htc je definitivno najlosiji od svih navedenih.

Test

Nema veze sto je jezgra manje, mobitel je brzi.

Takodjer, xperia ima 4GB memorije i nema podrsku za SD, a kad uzmes da je system reserved negdje 1-1.5 GB, ostaje ti 2 i pol do 3 GB na raspolaganju, i kako kazes da ti je multimedija vazna-neces puno stvari utrpat u njega. I ne, nema najbolji hardver.

Prednja kamera ti moze sluzit samo za skype, nasi operateri ne omogucuju video razgovore.

I evo ti slika. Prva je macro mode, neko staro kuciste nasao, druga je moj njezni tajfun kad sam cistio komp, a treca je moj auto. Znaci primjer iz svakodnevnog zivota, spontane fotke.

I procitaj moj dojam o lumiji gore i pitaj ako sta jos oces.

super ako je brzi, moram otic ga isprobat dal mi dobro lezi u ruci i vjerojatno cu ga uzet ako mi se bas vise ne svidi neki drugi.

mozda sam malo dosadan ali koja je razlika između xperia u i xpera p modela osim u velicini ekrana?

14 godina
neaktivan

4 puta vise memorije, 2 puta vise RAM-a, FullHD video,   bolja kvaliteta kamere i veca rezolucija, NFC,  samo micro SIM, HDMI i 130 eura

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mogu ga nabavit za 1999 kn, jel se isplati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

To ti je mobitel za igranje, P stoji za Play.

Ja ga osobno ne bi uzeo zato sto je to meni ipak previse za mobitel, radije bi uzeo Nokiu zbog njenih besplatnih aplikacija, WP-a, hardvera i zato sto Sony (Ericsson) bas nesto i ne volim.

Razmisli dal ti treba GB RAM-a na mobu, 4" ekran, 16 GB memorije na ne pre brzom hardveru.

Lumijin je hardver brzi, a mobitel je 'laksi', a s druge strane je hardver na te 2 xPerie sporiji, a mobitel je 'tezi'.

Razmisli, ali ja na tvom mjestu ne bi uzeo. Jos se raspitaj  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Isplati se.

16 godina

upravo sam procito na t-mobile stranici da xperia u ima 8 gb interne memorije a ne 4, jel to greska ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gdje si to pročitao?

16 godina

evo da se iscitat da pise 8 gb interne memorije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina