IPhone 4 - update na iOS 5 problem !

poruka: 5
|
čitano: 2.149
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Citam evo na forumu i gledam po njuskalu da vecina sad prodaje iPhone 4 po niskoj cijeni koji je na iOSu 5 .. neki tvrde da ne radi na nase kartice, dok drugi tvrde u oglasu da radi, da daje gevey sim karticu pomocu koje radi na sve mreze i ti ga prodaju po normalnoj cijeni ! :S

Pa sta se onda to desava ? Jel moguce da nekim radi na sve kartice na iOSu 5 , a nekima ne i nije moguce trenutacno uz nikakvu pomoc ? :S

I zar ne postoji mogucnost downgradeanja softvera s iOSa 5, na iOS 4 !?

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 - update na iOS 5 problem !
fakEEE kaže...

Citam evo na forumu i gledam po njuskalu da vecina sad prodaje iPhone 4 po niskoj cijeni koji je na iOSu 5 .. neki tvrde da ne radi na nase kartice, dok drugi tvrde u oglasu da radi, da daje gevey sim karticu pomocu koje radi na sve mreze i ti ga prodaju po normalnoj cijeni ! :S

Pa sta se onda to desava ? Jel moguce da nekim radi na sve kartice na iOSu 5 , a nekima ne i nije moguce trenutacno uz nikakvu pomoc ? :S

I zar ne postoji mogucnost downgradeanja softvera s iOSa 5, na iOS 4 !?

gle ako je tvornicki otkljucan logicno je da ce raditi na sve kartice... probao sam 2 gevey kartice i nisu mi pomogle sa ios5... istina mozda je to tako samo meni... a za downgrade moze se ako su prethodno sejvani shsh bloobovi

15 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

gle ako je tvornicki otkljucan logicno je da ce raditi na sve kartice... probao sam 2 gevey kartice i nisu mi pomogle sa ios5... istina mozda je to tako samo meni... a za downgrade moze se ako su prethodno sejvani shsh bloobovi

Aha .. znaci takva je situacija, sad razumijem !

Jos bi samo onda molio nekog ako moze podjelit jos iskustva s gevey karticama, jel i njemu isto jer mi je jedan oglas sumnjiv po tom pitanju .. a mozda eto zaista covjeku radi :D

15 godina
neaktivan

Sorry na double postu , no evo cuo sam se s kolegom forumasem i zanima nas jedna stvar ..

Dali se taj iPhone 4 koji je na iOS 5 i ne radi mu sim moze koristit kao iPod ( sve funkcije rade osim zvanja i SMS ) ?

I dali ako je pod garancijom mozda oni priznaju kvar u servisu pa ga oni vrate na iOS 4 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sorry na double postu , no evo cuo sam se s kolegom forumasem i zanima nas jedna stvar ..

Dali se taj iPhone 4 koji je na iOS 5 i ne radi mu sim moze koristit kao iPod ( sve funkcije rade osim zvanja i SMS ) ?

I dali ako je pod garancijom mozda oni priznaju kvar u servisu pa ga oni vrate na iOS 4 ?

moze se koristiti kao ipod uvik... ostatak sam ti objasnio u PP-u a to da ti servis prizna kvar... to nije kvar i ne servis ti ne moze vratiti na ios4 jer to nije appleov servis nego ovlasteni servis koji medu ostalim mobitelima servisira i iphoneove a taj servis je u madarskoj :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice