IPhone 4 - prebacivanje slika

poruka: 8
|
čitano: 1.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
IPhone 4 - prebacivanje slika

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje vezano za prebacivanje fotografija sa iPhonea 4.

Radi se o tome da mi je na racunaru sistem windows xp i kad spojim na kabal mobitel i racunar izbaci mi poruku da zahtjeva win 7+ te mi zabranjuje mogućnost ulaska u fotografije itd., da ja ne bi radio sistem zbog par slika pokusao sam preko iClouda ući ali tamo pise da ne moze ili ja ne znam, ugl. da li ima neko kakav prijedlog nesto, treba uzeti u obzir da mi je iPhone na iosu 7.1.2 a pri iCloud>foto trazi minimalno 8.0, moze li se tu sta izvesti, nesto bilo sta samo da prebacim fotografije bez rađenja sistema?

Hvala unaprijed, pozz...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 - prebacivanje slika
almir97 kaže...

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje vezano za prebacivanje fotografija sa iPhonea 4.

Radi se o tome da mi je na racunaru sistem windows xp i kad spojim na kabal mobitel i racunar izbaci mi poruku da zahtjeva win 7+ te mi zabranjuje mogućnost ulaska u fotografije itd., da ja ne bi radio sistem zbog par slika pokusao sam preko iClouda ući ali tamo pise da ne moze ili ja ne znam, ugl. da li ima neko kakav prijedlog nesto, treba uzeti u obzir da mi je iPhone na iosu 7.1.2 a pri iCloud>foto trazi minimalno 8.0, moze li se tu sta izvesti, nesto bilo sta samo da prebacim fotografije bez rađenja sistema?

Hvala unaprijed, pozz...

Možeš koristiti neki od drugih cloud servisa (Dropbox, Google Photos, itd.), te sve slike tamo uploadati i onda ih preuzeti na računalu. (nećeš moći preko google photos jer zahtijeva 8.0.4, al mislim da preko dropboxa možeš)

17 godina

Po sjećanju (barem je to bilo moguće nekad na ranijim iOS verzijama, nemam više iPhone da bih to mogao provjeriti), mislim da se na Windowsima XP moglo do slika doći putem Scanner and Camera Wizarda, koji bi trebao biti jedna od opcija koja se pojave kad se iPhone priključi.

A probaj i neki od programa tipa iTools.

KaeR
9 godina
neaktivan

Eh hvala a de mi samo reci da li se gubi rezolucija prilikom prebacivanja online slika, msm preko interneta tog uploadanja i tih stvari, hocu li izgubiti rezoluciju slike?

inace slikam prirodu, slikam malte ne kapljice vode sto mi znaci svaka sjena i bitna mi je rezolucija ako kontas

9 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Po sjećanju (barem je to bilo moguće nekad na ranijim iOS verzijama, nemam više iPhone da bih to mogao provjeriti), mislim da se na Windowsima XP moglo do slika doći putem Scanner and Camera Wizarda, koji bi trebao biti jedna od opcija koja se pojave kad se iPhone priključi.

A probaj i neki od programa tipa iTools.

Hvala i tebi al probat cu preko ovoga, ako ne mognem probat cu tvojim putem, hvala obojici ;)

13 godina
neaktivan

Na dropboxu ne gubiš, samo kad skidaš na dropboxu pazi da si otvorio cijelu sliku a ne samo preview.

Ili skini dropbox desktop app i sve ti se synca šta si uploadao u punoj rezoluciji :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 21:53 (imported0).
9 godina
neaktivan
imported0 kaže...

Na dropboxu ne gubiš, samo kad skidaš na dropboxu pazi da si otvorio cijelu sliku a ne samo preview.

Aha, to mi je bitno, hvala ti puno...

Ehh da sam znao prije za ovaj forum da postavljam pitanja, do sad sam se mucio komsijama po laptopima prebacivao slike jer mi se nije radio win 7, a ocigledno ga mogu i na xp-u :S

9 godina
neaktivan

eto ga to je to, uspio sam preko dropboxa, hvala vam puno ne bi bez vas uspio <3

sto se mene tice mozete zatvoriti temu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice