Iphone 4 popravak stakla

poruka: 17
|
čitano: 31.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone 4 popravak stakla

Imam iphone 4 kojem su oba stakla totalno razbijena, iphone radi bez greske i touch isto samo se ovo razletilo pri padu. Kolko kosta popravak oba stakla tj za kolko se nabavi to staklo jer ugradnju mogu sam rjesit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 4 popravak stakla
mar123 kaže...

Imam iphone 4 kojem su oba stakla totalno razbijena, iphone radi bez greske i touch isto samo se ovo razletilo pri padu. Kolko kosta popravak oba stakla tj za kolko se nabavi to staklo jer ugradnju mogu sam rjesit.

Za nekih 40 dolara nabavis sve, barem sam tako gledao za frendov 4s
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Iphone 4 popravak stakla

evo, od stotine tema odlucio sam svoje pitanje/poblem postati ovdje...

znaci, trebaju mi ljudi sa iskustvom zamjene razbijenog stakla (znaci samo digitizer, bez LCD-a) koji bi mi rekli isplati li mi se kupovati iPhone 4 sa razbijenim ekranom i onda ga sam popravljati, tj. koliko je opasno i tesko.

također koliko su kvalitetna ova zamjenska stakla koja se mogu naci na eBayu za male pare i jel mogu s*ebat maticnu ili nesto?

evo, ovo mi je na eBayu zapalo za oko, cini mi se ok?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

evo, od stotine tema odlucio sam svoje pitanje/poblem postati ovdje...

znaci, trebaju mi ljudi sa iskustvom zamjene razbijenog stakla (znaci samo digitizer, bez LCD-a) koji bi mi rekli isplati li mi se kupovati iPhone 4 sa razbijenim ekranom i onda ga sam popravljati, tj. koliko je opasno i tesko.

također koliko su kvalitetna ova zamjenska stakla koja se mogu naci na eBayu za male pare i jel mogu s*ebat maticnu ili nesto?

evo, ovo mi je na eBayu zapalo za oko, cini mi se ok?

Koliko znam, ne mozes posebno kupiti digitizer bez lcd-a za iphone 4, jer kod njega je to spojeno zajedno. Nije kao kod 3g/gs-a i ostalih uređaja. Ne isplati ti se sam popravljati jer 90% ti je da ces nesto ostetiti, jer je to jako osjetljivo.

Primjer:

Prijatelj mi je uzeo razbijenog iPhone 4 16gb...Sa razbijenim ekranom ali se i dalje mogao koristiti. I mislio je da ce jeftinije proci, kupio je novi lcd sa touchom i isao je to sam mjenjati. Ostetio je onaj konektor na maticnoj gdje se spaja lcd i sada mu je lcd jako taman. Onda ga je odnesao u jedan servis gdje su mu rekli paprenu cijenu za popravak. 

Ne isplati ti se uzimati razbijeni iPhone 4, jer dok ti to netko promjeni i slozi, za te novce mozes uzeti dobar iPhone 4S na njuskalu.

Sada vidi, hoces li igrati na rizik ili ces kupiti sigurno. Sretno

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
15 godina
Iphone 4 popravak stakla

a imam ponudu za 900 KN uzeti sa razbijenim staklom, + eto tih 10ak $ za staklo i masineriju (svuda se moze naci posebno samo staklo, digitizer!?), ali svejedno hvala.

jos netko, ajde vazno mi je pa ono :D

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

a imam ponudu za 900 KN uzeti sa razbijenim staklom, + eto tih 10ak $ za staklo i masineriju (svuda se moze naci posebno samo staklo, digitizer!?), ali svejedno hvala.

To je prilicno dobra ponuda, a uopće nije teško promjeniti(to mi je prva stvar koju sam mjenjao na bilo kojem mobitelu i za sat vremena je bilo gotovo). Staklo mozes promjeniti i zasebno, ali moraš odjepljivati uz ogromnu šansu da slomiš LCD. Uglavnom, ni profi serviseri ne mjenjaju to zasebno.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
definho kaže...

To je prilicno dobra ponuda, a uopće nije teško promjeniti(to mi je prva stvar koju sam mjenjao na bilo kojem mobitelu i za sat vremena je bilo gotovo). Staklo mozes promjeniti i zasebno, ali moraš odjepljivati uz ogromnu šansu da slomiš LCD. Uglavnom, ni profi serviseri ne mjenjaju to zasebno.

A to sam i napisao. A ako si nasao za 900kn, kupi ga. I uzmes komplet lcd na ebay-u, imas ih po 150kn. 

15 godina
neaktivan
Iphone 4 popravak stakla
Ja mogu zamijeniti staklo kome god treba. Radio sam to tolko put da mi vec ide napamet. 50kn je ugradnja stakla ako ga vi imate. Ako ga nemate, mogu ga naruciti.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Iphone 4 popravak stakla

jel pase ekran od 4S na 4?

i jel pase ovo, pise Compatible with: iPhone 4G (ATT GSM ONLY), to znaci samo AT&T ili pase na sve GSM verzije, ukljucujuci i ove nase hrvatske?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:57 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

jel pase ekran od 4S na 4?

i jel pase ovo, pise Compatible with: iPhone 4G (ATT GSM ONLY), to znaci samo AT&T ili pase na sve GSM verzije, ukljucujuci i ove nase hrvatske?

Ne, 4S ima par razlika.

Paše na sve GSM verzije

16 godina
Iphone 4 popravak stakla

to je skroz lako promjenit, ja mislio nesto tesko no pogledo sam par videa na ytu i to je to, samo pazi da ga znas sastavit kasnije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

to je skroz lako promjenit, ja mislio nesto tesko no pogledo sam par videa na ytu i to je to, samo pazi da ga znas sastavit kasnije.

Ma videi nista ne valjaju. Frend si je uzeo komplet lcd i isao je mjenjati po videu sa youtuba. Sve je polako i precizno radio i da bi na kraju otisli oni konektori za spajanje lcd-a na maticnoj. Pa rađe daj 200kn pravom majstoru za popravak i dobijes racun i garanciju na to. Imas iKlinika u Zagrebu i jos par takvih servisa.

16 godina
Kako znas kako je radio? Meni je to bio prvi imalo zahtjevniji popravak mobitela i bez greske je sve proslo, a i frendu isto(bio sam pored njega dok je mjenjao, tako da znam). Mozda nije bio dovoljno pazljiv ili je nesto krivo napravio. BTW; najbolje je raditi po iFixit tutorialima, oni su najdetaljniji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 16:43 (power_user).
15 godina

Ja radio bez tutorijala za iphone 3g samo digitizer frendu i radilo sve ko novo...no dobro mijenjao sam na drugim mobitelima prije pa znam shemu kako ali tutorijali na youtubu su detaljni samo trebao polako i pazljivo nema tu neke sile!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
CroVandal kaže...

Ja radio bez tutorijala za iphone 3g samo digitizer frendu i radilo sve ko novo...no dobro mijenjao sam na drugim mobitelima prije pa znam shemu kako ali tutorijali na youtubu su detaljni samo trebao polako i pazljivo nema tu neke sile!

Dobro, 3G je nemjerljivo lakši(ekran je prva stvar koja se vadi, na četvorci je zadnja) i digitizer je odvojen
13 godina
neaktivan
Iphone 4 popravak stakla

Zna li itko jel bi pasalo ovo staklo za popravak iphonea 4?

http://www.ebay.com/itm/Replacement-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-fr-Apple-iPhone-4-4G-Black-/251382754566?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a87946d06

Probo bi ga sam popravit, jer servisi traže 200 i kusur kuna za popravak, a kolko vidim, nije ni tako teško sam ga popraviti...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 4 popravak stakla

Pošto sam konačno nabavio staklo, jel mi može netko reći gdje da nabavim onaj prekrasni šarafciger kojim da otvorim iphone?

Ako bi bila koja dobra duša sa foruma da ga ima možda jer sam već stvarno lud.. Na dnu nije klasični torx nego pentalobe..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice