Iphone 4 čekanja u t-mobilu

poruka: 34
|
čitano: 9.519
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

znam da je bilo več u toj temi..al još kad je mob izašao..pa sad ima kakvih svježih informacija ili ste upoznati s tim..kolko dugo se treba čekat da ponovno dođu iphoni u t-centre ili kad bi trebala doći pošiljka..izluđuju me ta čekanja i kad dođem u centar kaže da mogu naručit al da ih trenutno nema -.-..hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 čekanja u t-mobilu

odi na njuskalo.hr

naci ces nove novcate za 3500kn ,puno ces ustedjeti.

14 godina
neaktivan

o tome sam i mislio..i puno gledao..znam..samo me brine da mi nebi prodali kopiju..-.- a ti za 3500? oni su prek pretplate ili..nikad niko u oglasu nije napisao dal je tarifa il pretplata il što več..

14 godina

Prijatelju, ovo je veća navlakuša što rade u T-mobileu, nego bilo tko, pa i naši političari. Osobno sam bio vlasnik Iphonea 3GS, ali sam ga kupio 2009 u 10 mjesecu, kada je več prošlo uvodno ludilo. Za Iphone 4 sam se sa najavom za rezervaciju javio u jedan T-mobile centar u Prosincu 2010, ali od phonea ni a, kamoli A. Okreni se prijatelju nekuda drugud, osobno sam se zaljubio u HTC DHD, ostavio sam nekoliko recenzija, odgovora i razmišljanja, pročitaj neki drugi topic, nije Iphone 4 ni početak niti kraj svijeta. Osim ako si nepovratno zaljubljen u Iphone kao ja u HTC. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da to je istina..čisti bezobrazluk prema kupcima -.-...znaju da imaju tolku navalu i što onda čekaju..al sad kao zbilja nemaju jer imam vezu i t-mobilu i zbilja ih kao nema..valjda misle ih dobit kad pređe 50 posto sniženja makar i prije toga samo kupce vuku za nos..nez čemu to :/...aham tako znači..a ljepo..amm ja sam još uvijek nepovratno zaljubljen u iphone;/

15 godina
petar269 kaže...

odi na njuskalo.hr

Pa ti posalje ciglu{#},tu je jedan forumas tako kupio "Iphone4" pa je dobio Iphone 2.Probaj nac temu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
petar269 kaže...

odi na njuskalo.hr

Pa ti posalje ciglu{#},tu je jedan forumas tako kupio "Iphone4" pa je dobio Iphone 2.Probaj nac temu.

baš krasno...:/..da il tak nekj..ili kopiju ti pošalje..rizično je malo :/

15 godina

ja na tako velike pare bas i nebi isao a da nije primopredaja...

odes do njega, isprobas vidis sve OK, kupis i aj ca...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
brat mi je neki dan kupio iphone4 14 GB al nije rekao cijenu. jel zna netko od vas? vidio sam kutijicu s papirima čini se kupio u t-comu sve glanc novo. inače sumnajm da je imao vezu al nikad se ne zna
May justice be done though the heavens fall
15 godina
neaktivan

Pa kod mene je lik kupio iphone preko oglasa u njuškalu,i kad je otvorio kutiju ono jeftina kineska kopija,i odoše 3 500 kn u vjetar.Toliko od kupnje u oglasima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da i ja se slažem s primopredajom..prevelike pare za rizik..:/..eto upravo to..nači kopiju dobio..baš super..-.- da ništa s kupnjom iz oglasa ://

14 godina
neaktivan
karakteran kaže...
brat mi je neki dan kupio iphone4 14 GB al nije rekao cijenu. jel zna netko od vas? vidio sam kutijicu s papirima čini se kupio u t-comu sve glanc novo. inače sumnajm da je imao vezu al nikad se ne zna

valjda 16 gb..xd..u kojem t-centru???

15 godina
protjeran
da bit će 16 GB.
u kojem centru? nemam pojma ne povjerava mi se, vidio sam malo naljepnice na kutiji sve se čini kao original, a i poznajući njega nema onoga tko bi njega prevario. dobar je s političarima ko zna kakvu je vezu sredio, vidim da je jako zadovoljan nosa ga u ruci non stop i proučava, prije njega je imao nekog sony ericssona oa neke 3.5 milje
14 godina
neaktivan

aha..a bravo i ljepo za njega..heh..a nez u kojim centrima ima..jer govori se kao da ima al da nedaju da ih treba prisilit..il govori se da čekaju da prijeđe akcija..al kad kažem imam vezu i ona mi bi dala ga da imaju..:/

15 godina
protjeran
a ko će ga znat kako ga je iskemijo, reci mi samo kolko košta jer se ja u mobitele ne razumjem
14 godina
neaktivan

heh nez ja..ak ti oko brata neznaš i o tome svem..ja još bolje neznam...a oko iphone i sve to..sve se razumijem..uf..a cijenda samog uređaja ti oko 7 i 200..al rijetko neko tak kupuje..najčešće kupuju u tarifama..ili na pretplatu..a tamo je ovisno o tarifi i cijena uređaja..možeš ga dobit uz velike tarife po 1kn..ili po manje za veču cijenu od tisuću nešto na dalje...ima puno o tome..xd

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
da bit će 16 GB.
...a i poznajući njega nema onoga tko bi njega prevario. dobar je s političarima ko zna kakvu je vezu sredio, vidim da je jako zadovoljan nosa ga u ruci non stop i proučava, prije njega je imao nekog sony ericssona oa neke 3.5 milje

To ti nije ništ; - Moj je dida u 2. svjetskom ratu komunicirao preko skajpa sa drugom Titom na ajfonu 6.

A kad su ih skužili ovi iz skajpa, onda su se prešaltali na bajt esemes verziju 7.0 koja je kriptirana 67892-bitnom enkripciJom!

U svakom rovu su uspostavili wajrles repetitor i odašiljač i vezu, pa nisu ni morali koristiti 8G mrežu (koja je već zastarila za njihove ajfonove)

- tvoj brat je ništa naspram mog dide! {#}{#}{#}

Sorry društvo, jednostavno nisam mogao odoljeti! {#}

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 20:54 (Zdravac).
14 godina
neaktivan

hahaha..dobra..nema štaa :DD a nema veze..al bi mi mogo ko konačno nešto točnije dati u vezi teme??

15 godina
neaktivan

Ja sam se stavio prije jedno 3 tjedna na listu, iskreno necekujem ga prije kraja ove akcije sto znaci da ga necu dobit, a ova govna nemaju nista bolje ni u istoj klasi do 14.2 tako da piz-da im ma-te-rina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 8:23 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Otiđi na njuškalo.

Nađeš nekoga iz svoje županije, grada. Nađeš se sa njin i u četri oka razminite mobitel i pare. Nemoj kupovat naslipo i priko pošte. E i iphoneova ti ima svugdi za kupit, mislin na njuškalu.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bolje vam je da odmah narucite iPhone 5, jer dokle dode iPhone 4 u Ameriji ce izaci 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Bolje vam je da odmah narucite iPhone 5, jer dokle dode iPhone 4 u Ameriji ce izaci 5

Htio sam to nemaju jos naruđbe

sirka666 kaže...

Otiđi na njuškalo.

Nađeš nekoga iz svoje županije, grada. Nađeš se sa njin i u četri oka razminite mobitel i pare. Nemoj kupovat naslipo i priko pošte. E i iphoneova ti ima svugdi za kupit, mislin na njuškalu.

A problem je nezelim ja dat 3500 za mobitel, meni ovaj 24 mjeseca 300 kuna fora odgovara zato sto moja "flex obitelj" stvarno toliko potrosi kako god okrenes.

Sad je problem ako propustim akciju necu dobit 150 kuna prvu godinu pa 300 drugu nego normalno a to je skuplje za dobrih 1800 kuna nakraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 8:35 (Mew).
17 godina

Dobro... neovisno o cijeloj raspravi - koliko se zapravo ceka na iPhone nakon narudzbe? Eto npr za Split?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dobro... neovisno o cijeloj raspravi - koliko se zapravo ceka na iPhone nakon narudzbe? Eto npr za Split?

Pa eto mogu ti rec da je vise od 3 tjedna

Umm da pitao sam ove tamo u T-centru kazu mi da nisu od 12 mjeseca ni jedan iPhone dobili u Osijeku. Ako zena ne laze il nesto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 9:14 (Mew).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Treba se strpiti dok namire ministarstva s iPhonima.

Onda će ostali doći na red.

15 godina

Ako cete kupovati preko oglasnika gledajte ovaj i ljude koji su duze na forumu ili mackorisnik ja sam 3g kupio od tamo i sve 5 proslo taj lik je imao vise komada! inace kod mene tu dosao frend ja bi iphone 4 oni njemu rekli dodi sutra covjek dosao potpisao ugovor i odnio kuci :-) jedno 4komada su prodali i sad vise navodno nema! inace iphone 4 16gb nabavite za 2700kn preko oglasnika bez problema ali samo primopredaja niti slucajno da se salje postom osim ako mislite da je prodavac pouzdan!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
zeppter kaže...

da to je istina..čisti bezobrazluk prema kupcima -.-...znaju da imaju tolku navalu i što onda čekaju..al sad kao zbilja nemaju jer imam vezu i t-mobilu i zbilja ih kao nema..valjda misle ih dobit kad pređe 50 posto sniženja makar i prije toga samo kupce vuku za nos..nez čemu to :/...aham tako znači..a ljepo..amm ja sam još uvijek nepovratno zaljubljen u iphone;/

Loša ti veza onda. Ja sam nakon 3 tjedna čekanja odlučio (dobro nisam odlučio nego mi se pružila prilika) potegnuti vezu i 2 uzeo. :) Isto kao nema, ovo - ono kad od jednom, aj dobro, dođi u taj i taj centar čekaju te.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 14:13 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zeppter kaže...

Loša ti veza onda. Ja sam nakon 3 tjedna čekanja odlučio (dobro nisam odlučio nego mi se pružila prilika) potegnuti vezu i 2 uzeo. :) Isto kao nema, ovo - ono kad od jednom, aj dobro, dođi u taj i taj centar čekaju te.

a i nije mi baš loša veza ...jer sam išao s mamom a prek mame je veza..i nebi onda njoj drukčije rekla..rekla kao da nemaju,,da ak dođe bilo koji da odma javlja da dođem..nezz zbilja ih fakat nema onda il {#}

17 godina
neaktivan

Mene su nazvali za rezervaciju nakon 4 mjeseca, sva sreća naručio sam ga prije na Moj T-mobile, ali vidim da ga više nemožeš na taj način naručit.

Ako kupuješ preko oglasnika nađi se s prodavačem ipak se radi o većem iznosu. A ako si koristio oriđiđi iPhone, kopiju ćeš prepoznat.

Nema u hrvata do veza, očito bez njih ništa -.- (nije da mi nije ovaj glavešina nešto u rodu -.-)

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije to samo kod T-Mobila, potražnja za iPhonom 4 u svijetu je rpevelika, i jednostavno ih ne stignu naštancat toliko koliko ih se uspije prodat, kad još uzmeš u obzir da im Hrvatska nije prioritetno tržište na koje će isporučiti nove pošiljke, događa se ovo što se događa.

A što je žalosno, nema ni HTC-a u ponudi u T-mobilu, i neće stizati još neko vrijeme. Bila je došla pošiljka Desirea (T-wisepilot), ali je povučena zbog softverske greške, tako da jedino što preostaje je Nokia i Samsung.

Btw, ako netko ganja Nokiu C7 nek obavezno nazove SZK, dobili smo neki dan nekih 90 komada na telefonsku prodaju, tako da je moguće da još nisu rasprodane sve, jer dosta ljudi ne zna da može telefonski naručiti uređaj, i da će im doći doma. Samo što su, u pravilu, oni bolji uređaji isto nedostupni i putem SZK, izuzev Samsunga i8700 (Omnie 7) kojeg nitko ne želi kupit (zbog paprene cijene)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice