IPhone 4 - 50% akcija

poruka: 48
|
čitano: 11.922
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: IPhone 4 - 50% akcija
bla-bla111 kaže...

Stvar je u tome da je lista cekanja u Zagrebu 500-600 a izvan 30-40...

Da al po toj logici bi trebalo bit da šalju više tamo gdje je veča potražnja ,a ne obrnuto

Da ali je Zagreb Zagreb,najvise ide u ZG i tu je potraznja najveca...A izvan grada ide malo ali je i mala potražnja tako da ces izvan prije dobiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 16:54 (CROifer).
15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

Imali iko ideju kakva je situacija u Osijeku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

evo ja jos cekam svoj iPhone 3Gs iako su rekli da ce ovaj tjedan stici -.-

i sad gledam po netu malo i vidim neke fore da kao nakon 4 placena racuna mogu se prebaciti na nizu tarifu?

znaci ja bi sada potpisao tarifu i150 i uzeo mob za 1048 KN i prvu godinu placao 75 KN, dal se ja onda nakon ta 4 placena racuna mogu prebaciti na tarifu i75 posto mi je ova prevelika a uzet cu ju samo radi jeftinijeg moba?

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
definho kaže...

i sad gledam po netu malo i vidim neke fore da kao nakon 4 placena racuna mogu se prebaciti na nizu tarifu?

znaci ja bi sada potpisao tarifu i150 i uzeo mob za 1048 KN i prvu godinu placao 75 KN, dal se ja onda nakon ta 4 placena racuna mogu prebaciti na tarifu i75 posto mi je ova prevelika a uzet cu ju samo radi jeftinijeg moba?

Mozes, al imaj na umu da ti tarifa 75 omogucuje jako malo telefoniranja i neta, a kad potrosis ukljuceno svaku minutu i megabajt skupo naplacuje. 125mb je nista za potrosit s iphoneom, a svaki slijedeci mb kosta 3,30kn!!! tako da ti se lako moze dogodit katastrofa ;). Moja ti je preporuka ostat na i150.

17 godina
neaktivan
definho kaže...

Ne vidim potrebu, prvih godinu dana plaćaš 75kn mjesečne naknade, a uračunati FUL-ovi (minute, SMS i GPRS) u tarifi i150 su zadovoljavajući.

E asd, koliko se sjećam, kod itarifa je pravilo silazne migracije (prelazak na nižu tarifu) 12 plaćenih računa, ne 4, provjerit ću sutra na poslu. Također, imaj na umu da na nižu tarifu možeš prijeći samo jednom za vrijeme trajanja ugovorne obveze, i to samo na tarifu neposredno niže vrijednosti.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Ne vidim potrebu, prvih godinu dana plaćaš 75kn mjesečne naknade, a uračunati FUL-ovi (minute, SMS i GPRS) u tarifi i150 su zadovoljavajući.

E asd, koliko se sjećam, kod itarifa je pravilo silazne migracije (prelazak na nižu tarifu) 12 plaćenih računa, ne 4, provjerit ću sutra na poslu. Također, imaj na umu da na nižu tarifu možeš prijeći samo jednom za vrijeme trajanja ugovorne obveze, i to samo na tarifu neposredno niže vrijednosti.

Na nizu se moze prebacit nakon 4 placena mjeseca, samo jednom za vrijeme 2 godisnje pretplate.

16 godina
definho kaže...

Da možeš. Ako se nemisliš prebacivat na i75 onda bolje prviš 4 mjeseca uzmeš i300 i onda se kasnije prebacis na i 150.  Tako sam ja napravio :)

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

ak bi sad potpisao i300 i prvih 4 mj. placao bi 150 KN i onda kad bi presao na i150 dal bi onda jos tih 8 mjeseci placao po 50% znaci prvih 4 mj u i300 placao bih 150 KN, a onda sljedecih 8 mjeseci u i150 bi placao 75 KN?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

ak bi sad potpisao i300 i prvih 4 mj. placao bi 150 KN i onda kad bi presao na i150 dal bi onda jos tih 8 mjeseci placao po 50% znaci prvih 4 mj u i300 placao bih 150 KN, a onda sljedecih 8 mjeseci u i150 bi placao 75 KN?

Kad sam ja to radio bilo je da plaćaš 50% prvi 6 mjeseci. Ja sam se sa i300 prebacio na i150 tokom 6. mjeseca. Tako da neznam...

15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

ti si vjrvt na 12 mjeseci potpisao ugovor?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

ti si vjrvt na 12 mjeseci potpisao ugovor?

Ne, na 24mjeseca

16 godina
neaktivan
definho kaže...

sve ti tu fino piše.

15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

e sada ne kuzim, ja sam pretplatnik na Tarifu za Sve 60 ali bez ugovorne obveze, dali se smatram pretplatnikom ili kako?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretplatnik si, ali bez OTPO-a.

Po meni, potpisat ćeš ugovor na 24mj i ostvarit 12mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu.

17 godina
neaktivan
ansha kaže...
FlyBoy kaže...

Na nizu se moze prebacit nakon 4 placena mjeseca, samo jednom za vrijeme 2 godisnje pretplate.

Ako je uzimao iPhone onda nakon 12 ;)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

jel to vrijedi i za 3Gs, jer nista mi nisu rekli...rekli su mi 4 placena racuna, a jel sam trebao dobit neki racun iz t-mobile za mob jer sam dobio samo garancijski list!?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: IPhone 4 - 50% akcija
definho kaže...

jel to vrijedi i za 3Gs, jer nista mi nisu rekli...rekli su mi 4 placena racuna, a jel sam trebao dobit neki racun iz t-mobile za mob jer sam dobio samo garancijski list!?

tak je i kod mene bilo. Nakon par mjeseci sam htio vidjet sto je s garancijom, i oni meni kažu da centar gdje sam ja kupio mobitel je zatvoren. I da oni nemogu učiniti ništa s garancijom

15 godina
Re: IPhone 4 - 50% akcija
ma cudno mi je sto nisam nikakav racun dobio, samo garancijski list na kojem je IMEI broj cak bez datumu i jos sam ugovor dobio i to je to...nezz sta s tim prebacivanjem nakon 4 racuna jer sam 3Gs uzeo...
Respect the Raise...!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice