Za 1 mjesec mi dolazi Iphone 3gs i moze li mi reci kritike i pohvale za taj mob. posto nikad Iphone nisam imao ,i znam da mu je kamera 3.15 da li je cita posto kod dosta mob. nije cista slika sa 3.15Mpx.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cisca nego na nekima sa 5.0,imas dosta o iphonima na forumu meni je 3gs odlican kao i svaki model jedino sto fali je bolja kamera meni osobno ove druge softwerske stvari mozes jailbrakom ispraviti barem vecinu!
hvala ti znaci mob je dobar..
e sad proc mu je 600Mhz ,neceli se zagusivati tj, sporo otvarati ako ga prepunim i jeli opcenito bolji od X6
po mom misljenju razvali nokiu x6...nebi trebalo nista zagusavati radio sam sa nekoliko i radi glatko naravno nije iphone 4 ali ipak je sve brzo i igre rade sve najjnormalnije bez trzanja!
3gs je bržii, ima bolji internet preglednik, ekran, vise programa...
Ali nema funkcionalan Bluetooth i ima mi slabije zvucnike od x6...
3gs je bržii, ima bolji internet preglednik, ekran, vise programa...
Ali nema funkcionalan Bluetooth i ima mi slabije zvucnike od x6...
kako to mislis ?
EDIT: jeli bolja kamera od x6 ili 3gs sorry na pitanjima.
e sad proc mu je 600Mhz ,neceli se zagusivati tj, sporo otvarati ako ga prepunim i jeli opcenito bolji od X6
nece ti se zgusivat. sad jel bolji od x6 to neznam. Ugl. to je stvarnoo jako dobar mobitel i nisi fulo kaj si ga uzeo. Meni dolazi za 3 tj. iphone 4 i dosta sam proucavo i 3gs uz njega tako da stvarno nisi fulo :)
nece ti se zgusivat. sad jel bolji od x6 to neznam. Ugl. to je stvarnoo jako dobar mobitel i nisi fulo kaj si ga uzeo. Meni dolazi za 3 tj. iphone 4 i dosta sam proucavo i 3gs uz njega tako da stvarno nisi fulo :)
Nadam se da me nece razocarati.

iBluenova radi samo na verzijama 3x
F*ck nisam znao da se nemoze slati sa drugog moba na Iphone sad tek vidim koliko sam zaostao u mobitelima.
Znaci samo preko Itunesa.

Glupost cista sto se nemoze slati,al dobro snacu se nekako .
Ibluenova i ostala Cuda (za prijenos podataka) mogu prebacivati slike, Al ne i muziku i videe (bar ne u iPod app)...
Svakako je bolji izbor 3GS! Alternativa bi mu bio neki HTC, SE i sl. S androidom...
Uvijek možeš napravit downgrade na verziju 3.1.3, na kojoj će ti radit Ibluenova, al sve više i više novih aplikacija su rađene za iOS 4, tak da ti vidi
Uvijek možeš napravit downgrade na verziju 3.1.3, na kojoj će ti radit Ibluenova, al sve više i više novih aplikacija su rađene za iOS 4, tak da ti vidi
sad bas da mozes downgrade-at kad hoces nije bas istina...moras ima saveane SHSH blobsove sto vjrvt nece imati jer svi 3Gs-ovi dolaze sa iOS 4+ softwareom i ne mogu se downgradeate, a i za to nema razloga jer je puno bolji na 4.2.1 nega na 3.1.3 puno je tu prednosti...
inace mob sam po sebi je odlican, brz, bez lagga cak i kad ga napunis svime, funkcionalan i jako prilagodljiv uz jailbreak (gotovo sve mozes mijenjat) dobit puno appova free itd...
isplati se uzeti ga!
Vidjecemo kad dođe,samo mi nekako smeta cam.nema blica,ovo dalje vise manje da se pretrpiti.
ee dali neko moze da mi pomogne .. ovako meni jedan drug iz amerike oce poslat iphone 3GS 32gb unlocked nov dali ce taj iphone moci ovde kod nas??
Ako je otkljucan trebao bi bez problema!
Ima CroVandal pravo, nekad se app zvao iBluetooth, no sad se zove iBlueNova, ali ne radi na iOS 4+ tak da :S.....A po meni se ne isplati downgrade jer je meni iOS u nekim stvarima puno korisniji/produktivniji, a i dobro kolega kaze da je sve vise aplikacija za iOS, tak da ako hoces iskoristit njihov pun potencijal (neke ako uopce zelis upalit) moras imat iOS4, tak da je to kod mene prevagnulo sto se tice odluke verzije FirmWarea
Ono sto je jos dobro, je ako ga JailBreakas moci ces bluetoothom slat fileove (pomocu programa iFile, koji je malo zahtjevniji za osnovnog korisnika, ali moze puno, i moze sve slat) ali doduse samo na drugi jailbreakani iUredjaj koji uzto ima i aplikaciju iFile
Nadam se da sam pomogo :)...Neznam namjeravas li JailBreakat pa onda
I da, sto se tice Bluetootha, radi savrseno s Bluetooth uredjajima tipa slusalice, odnosno HandsFree-ja u autu (bar u mom slucaju), a ako vidis da sam napomenuo prednosti su iOS4ke to sto kad te netko nazove nece ti se neka aplikacija (tipa GPS u mom slucaju) zgasit
Iphone 4 16GB od 3000 kn na dalje, na njuškalu
Evo njuškaj malo
Vidjecemo kad dođe,samo mi nekako smeta cam.nema blica,ovo dalje vise manje da se pretrpiti.
Bluetooth ti vjerojatno neće niti trebati,imao sam iPhone i nikada mi nije zatrebao, a sada kad imam Desire još ga nisam ni upalio.
Blic možda je nedostatak, ali na dosta mobitela je blic ionako loš, tako da ti možda neće predstavljati veliki problem to što ga iPhone nema.
EDIT: Novi iPhone 4 kod nas košta 8000 kn bez pretplate.