nemjeravam kupit iphone 3gs u t-mobileu pa me zanima internet da li postoji neka opcija u t-mobileu za internet i da li i za iphone vrijedi ona opcija inenet kao i za obicne mobitele
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemjeravam kupit iphone 3gs u t-mobileu pa me zanima internet da li postoji neka opcija u t-mobileu za internet i da li i za iphone vrijedi ona opcija inenet kao i za obicne mobitele
Dal uzimas na pretplatu ili prepaid? iTarife u pretplati ti ukljucuju internet promet (do 5GB u najskupljoj i500 tarifi).
na bonove cu uzet
dal se to moze aktivirat ko i ove obicne (A na 3636)
ma znam al ne treba meni neki extra mob
ma znam al ne treba meni neki extra mob
3Gs ti kosta 3800kn a iphone4 4600 u simpa paketu. Za 3800kn se moze uzeti itekako extra mobitel.
evo malo da se ubacim i temu,,,,
imam iphone 3gs na simpa bonove (malo čudna kombinacija), i uglavnom sam bio u radnom okruženju gdje sam imao bežični internet,,,,
no pojavila se potreba (mail, vozni red, skype) za povremenim internetom na području gdje nema bežične pokrivenosti,,
pa me zanima da li je opcija internet ( 10kn - 30 MB) dovoljna za gore navedene potrebe ( 5-6puta mjesečno)
imam iphone 3gs na simpa bonove (malo čudna kombinacija), i uglavnom sam bio u radnom okruženju gdje sam imao bežični internet,,,,
no pojavila se potreba (mail, vozni red, skype) za povremenim internetom na području gdje nema bežične pokrivenosti,,
pa me zanima da li je opcija internet ( 10kn - 30 MB) dovoljna za gore navedene potrebe ( 5-6puta mjesečno)
Za mail i pogledat vozni red da (iako knap, bolje ne riskirat), al ako uz to oces i skype, onda obavezno veci paket.
trebalo bi biti...
praktički trošiš cca. 100kb za spajanje i 50kb za traženje...
ako ti neće biti dovoljno uzmeš još jednan takav paket ili neki veći
koji jailbreak koristiti za ovaj mob http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=APIPHONE3GS8GBB
Pozdrav, može li mi tko reći jeli istina da
Iphone 3gs 8 gb u SAD-u košta samo 49$.
Mislim malo mi je čudno to, pa sam išao
na appleovu stranicu, ali onu američku
i stvarno veli 49$ ????
pomoć !!!
stvarno toliko kosta, ali uz ugovor od 24 mjeseca sa americkom wireless kompanijom AT&T!
a bez ugovora ?
Da vas pitam nesto.
http://www.t-mobile.hr/iphone/default.asp
Itarife
Sto znaci ovo vrijeme koristenja Hotspotova ??
Znaci li to da mogu samo toliko biti na wirelesu ?
na wirelessu sto ti pruza t-mobile, dakle koristenje njihovih hotspotova u nekim gradovima ili slicno, a doma mozes biti koliko god hoces...