IPhone 3GS silent switch problem

poruka: 3
|
čitano: 1.305
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

moj 3GS je nedavno obolio od kvara... naime, maleni switch koji ga prebacuje u silent mode je pop1zdio. CIni se da je 'neodlucan', jer kad ga switchnem, svaki najmanji pomak telefona prebacuje telefon rapidno iz sound u silent mode, pa prakticno vibrira bez prestanka.

Telefon mi nije nikad ispao i star je svega godinu dana (ovo nije poziv na trolanje), pa ako je netko iskusio slican problem, da li postoji rijesenje?

Back off I'll take you on, headstrong to take on anyone, I know that you are wrong, headstrong, I'm headstrong...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 3GS silent switch problem
Deus ex machina kaže...

Pozdrav,

moj 3GS je nedavno obolio od kvara... naime, maleni switch koji ga prebacuje u silent mode je pop1zdio. CIni se da je 'neodlucan', jer kad ga switchnem, svaki najmanji pomak telefona prebacuje telefon rapidno iz sound u silent mode, pa prakticno vibrira bez prestanka.

Telefon mi nije nikad ispao i star je svega godinu dana (ovo nije poziv na trolanje), pa ako je netko iskusio slican problem, da li postoji rijesenje?

Ako imas garanciju , furi na servis .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
17 godina
neaktivan

Frend ima isti kvar, nisu htjeli uzeti pod garanciju jer je kao morao pasti... Nije ni popravljao, zagurao je komad papira i to stoji tako zaglavljeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice