IPhone 3GS pasina na displayu...

poruka: 3
|
čitano: 1.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
iPhone 3GS prasina na displayu...

Ovako, imam iPhone 3GS 16GB kupljen prije kojih 3 mj u T-Mobileu (pretplata). Naravno na mob nemam nikakvih primjedbi, ali ono sto me pocelo jako zivcirat jest da su se u zadnjih par tjedana poceli pojavljivati komadici (ili da se bolje izrazim zrnca) prasine ispod na displayu (ispod onog prozirnog plasticnog sloja)... You got the point. E sad u pocetku me to nije previse zamaralo, ali me je u zadnje vrijeme sve vise i vise pocelo smetat i iritirat. Informirao sam se malo na netu i jedini nacin na koji je moguce to rijesit jest da se odnese u Apple (ili u nasem slucaju T-Mobile) te da ga oni posalju na servis ili zamijene za novi posto se to nebi smjelo desavati a i spada pod jamstvo i garanciju. Neznam kako bi na to reagirali ovi iz T-Mobile-a, da nebi pomislili da sam neka picajlza ili placip**ka kojoj smetaju takve "mizerne" stvari... Vjerujte mi da me je pocelo zivcira da bi najradije zastekao iPhone u zid...

Sto vi mislite, da li bi mi to ovi u T-Mobileu to uvazili kao razlog za servis?

Ili imate mozda neke druge preporuke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako je službeni Apple-ov stav da je to greška, onda odnesi, a ako ti budu radili probleme, reci da si slao mail u Apple-ov servis i da su ti odgovorili da pošalješ mobitel.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Thx na odgovoru. Zvao T-Mobile SZK i rekli su da moze to pod zamjenu / servis. Mod moze Lock...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice