IPhone 3GS iOS 4.0 problem

poruka: 4
|
čitano: 2.016
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

imam iphone 3gs i napravio sam update na ios 4.0 pa mi sad ne radi internet (3g, edge). npr kad idem otvorit stranicu u safariu nista se nedogadja te mi u odredjenom vremenu izbaci poruku kao safari je prekinuo vezu zbog odziva servera ili tako nesto. mreza je t- mobile. slao sam poruku za automatske postavke i nista kao da nisu podrzane za iphone. zvao sam sluzbu ali ni nakon cekanja od 20 min nisu se javili. pa me zanima gdje mogu sam unijeti postavke za ihpone za internet?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: IPhone 3GS iOS 4.0 problem
Fiksy kaže...

imam iphone 3gs i napravio sam update na ios 4.0 pa mi sad ne radi internet (3g, edge). npr kad idem otvorit stranicu u safariu nista se nedogadja te mi u odredjenom vremenu izbaci poruku kao safari je prekinuo vezu zbog odziva servera ili tako nesto. mreza je t- mobile. slao sam poruku za automatske postavke i nista kao da nisu podrzane za iphone. zvao sam sluzbu ali ni nakon cekanja od 20 min nisu se javili. pa me zanima gdje mogu sam unijeti postavke za ihpone za internet?

Na iOS4 mozes zatvorit sve EDGE/GPRS/3G veze..

Probaj pogledat u Settings -> General ->  Network da li ti je Cellular Data na ON..

17 godina
neaktivan

na on je. nije do tog. probao sam ga komplet resetirat i nist.

EDIT: internet je proradio tako da sam ga restora  preko itunes. ali dosta je spor i da neku stranicu otvori treba mu jako dugo dok je na 3.1.3 radio odlicno. signal nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 13:03 (Fiksy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPhone 3GS iOS 4.0 problem
Fiksy kaže...

na on je. nije do tog. probao sam ga komplet resetirat i nist.

EDIT: internet je proradio tako da sam ga restora  preko itunes. ali dosta je spor i da neku stranicu otvori treba mu jako dugo dok je na 3.1.3 radio odlicno. signal nije problem.

T-mobile ima automatsku konfiguraciju APN-a Probaj se spojiti na unlockit.co.nz pa spremiti custom profile u kojem si ručno dodao APN na telefon.

Iako poslati ću ti na PM link gdje ćeš se bolje informirati ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice