iPhone 3G

poruka: 11
|
čitano: 2.537
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone 3G ,gdje kupiti u BiH..
pitanje

iPhone 3G ,gdje kupiti u BiH....i kako se krece cijena..iwase misljenje da li je dobar telefon..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 3G

ovakvih tema ima stotine,nije bilo potrebno otvarati novu temu.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: iPhone 3G
autorov komentar

to nije twoj problem....sa owakwim nalowom na owom forumu toga nema

17 godina
hare mn kaže...

ja tebe nista ne kuzim, mozes pisati književnim jezikom bez tih W....
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
hare mn kaže...

ja tebe nista ne kuzim, mozes pisati književnim jezikom bez tih W....
 I koristi search!!!
17 godina
iPhone 3G

možeš kupiti preko oglasnika, neznam kako je sad u bih jer kod vas još službeno nije došao, ali ovdje u hr može se nači novi neraspakirani za 2000-3000 kn sad sve zavisi kako naletiš. Osobno sam platio prije tri mjeseca 2600 bijeli 16 gb.

Meni je super i zadovoljava sve moje potrebe, nemoj čitat ova sranja ovdje na bug forumu jer ovdje su pisali samo zavidni balavci nego podji na mackorisnik.com i tamo malo pročitaj i vidi dali tebi odgovara, a usput imaš tamo i oglasnik sekciju pa možda nešto i nađeš jeftinije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hwala drug...na odgoworu i sawjetuu..samo još ako mi možeš rec koji je kurs..euro..i wasa kn/koliko je to 2600kn u eurima,da imam predstawu/

17 godina
iPhone 3G

350 e

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hare mn kaže...

hwala drug...na odgoworu i sawjetuu..samo još ako mi možeš rec koji je kurs..euro..i wasa kn/koliko je to 2600kn u eurima,da imam predstawu/

dobro esi ti tak naucen pisat ili ...stalno pises neka dupla slova...sta je ovo ? !!! ....nismo englezi @ LOL

Ivan
17 godina
iPhone 3G

vidio sam ovaj poremecaj v-w kod ljudi koji previse pisu sms poruke pa umjesto v radi brzine kucaju w... ali da je neko to prenio na racunar to jos nisam vidio....osim ako ovaj lik ne ide na net preko mobitela...onda ga razumijem... btw imas na bosanskoj stranici market sve sto te zanima... i novih i polovnih tih telefona...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

piši ti kako hoćeš samo nek te raja razumije/kao sto ti mene razumijes/ ,kontas...isto je ko w ko v.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice