IPhone 3G update + unlock sa 4.0 na 4.2.1

poruka: 21
|
čitano: 13.173
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me kako mogu updatati iPhone 3G (4.0, 5.13.04) na iOS 4.2.1 a da ga pritom mogu unlockati tj. da sacuvam isti firmware(5.13.04). Dali postoji neka mogucnost.

Hvala

p.s. Koristim Windowse a ne Mac OS.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemoguće je na Windowsima, moraš na Mac OS-u.

Mac OS na Windowsima možeš pokreniti preko vmware-a.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozes ali uz updejt bb link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone 3G update + unlock sa 4.0 na 4.2.1
zovitemebuha kaže...

mozes ali uz updejt bb link

Potvrđujem što je kolega buha napisao! Provjereno radi kao vurica (aktiviran je sa oriđiđi bonbon SIMkarticom), nema battery drain issue-a!

Evo, šaljem link ak se nekom da čitati klik

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 21:43 (Zdravac).
15 godina
neaktivan

samo sta ti je ovo thetherd JB sto znaci da ako ti se mobitel ugasi (nestankom baterije ili kakvom drugom "nesrecom") mobitel moras spojiti sa kompom pokrenuti proces jb-anja opet te ga ponovo upaliti... to imas u prilozenom tutorialu od prije par postova

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

samo sta ti je ovo thetherd JB sto znaci da ako ti se mobitel ugasi (nestankom baterije ili kakvom drugom "nesrecom") mobitel moras spojiti sa kompom pokrenuti proces jb-anja opet te ga ponovo upaliti... to imas u prilozenom tutorialu od prije par postova

iPhone 3G nemoraš jer za njega ne vrijedi to.

Zdravac
15 godina
neaktivan

ah da zaboravih old bootrom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala svima na odgvoorima.... Evo uspješno sam updatao iPhone sa custom firmwareom te sam zadržao stari firmware te sam ga jailbreakao i unlockao i radi ko zmaj. HEHE.... Radi puno brze nego na iOS 4.0 i 4.1...

Hvala jos jednom svima!!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prodjem citav proces,dodjem do emergency call only,nemogu da udjem u meni,odnosno u cydia??Iphone 3gs,Instaliran 4.2.1 preko itune,i odradjeno sve preko redsn0w.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 15:01 (xjasax).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pojasni tocno sto si radio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 3G unlock na 4.2.1

Telefon je od prijatelja,kaze da je uradio reset all settings.Verzija koja mu je bila instalirana je ios 4.2.1,takav je dobio iz USA.Poslije toga moze samo doci do emergency call.Skinuo sam verziju  "Iphone 2,1 4.2.1 8C148aRestore".Napravio restore preko Itunes sa ovim softverom.Poslije toga uradio jilbrake sa redsn0w 0.9.6b5.Sve je odradilo ali nisam uspio,ponovo je izbacilo emergency call,zadnje koje moze.Poslije toga sam  ponovio proces,ali onda zakoci u zadnjem koraku kada završi redsn0w "FINISH" po par sati zaledjen stoji,dok ga ne podignem ponovo sa Itunes.

Da li je problem u ovoj verziji softvera,pošto sam sada počeo skidati ovu verziju koja je u uputstvu na linku gore iznad?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 19:29 (xjasax).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dakle, Kao prvo morate imati iTunes najnoviji (10.1) te skinuti RedSnow, iPhone os(iOS original) i iPhone os custom made koji ce vam sacuvati firmware(zadnji podrzani za unlock je 5.13.04).

1.Zatim spojite iPhone na iTunes

2. Upalite RedSnow (iTunes ce se sada sam zatvorit)

3. Izaberete onaj iPhone os original na pocetku i kad dodete na screen gdje treba izabrati ono Install cydia,.... izaberete SAMO ono zadnje nesto Put in DFU mode i dalje vas on vodi kroz proces.

4. Kad ste gotovi otvorite nazad iTunes i sad ce vam javljat kao neki error za iphone i nuditi da skine software i nedajte to

5. Tada stisnete Shift i lijevi klik na restore i nađete ona iphone os custom made koji ce sacuvati firmware i stisnete OK

6. On ce tada svoje odraditi

7. Tada ga Jailbreakata(nemorate vise stiskati boot in DFU mode)

MALI PODSJETNIK!! Kada Updatete u iTunesu koristite custom made iphone os, a kada vas redsn0w trazi da nadete taj os stavljate originalni os on ga tada nece zamijeniti.

Nadam se da sam bio od pomoći!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 20:08 (Fantasticus).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A tako znaci to ide.Puno vam hvala,nadam se da cu uspjeti.Moja je greska bila sto sam isti ios koristio i za itunes i za Redsn0w.Da li se originalni ios moze skinuti samo putem Itunes-a,stalno puca prilikom skidanja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 20:25 (xjasax).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

originalni iOSi se skidaju tu

14 godina
neaktivan

Uspio sam :) jailbreak.

Da li cu moci otkljucati sa verzijom 05.15.04??

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 9:13 (xjasax).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebao si updatati s custom made firmwareom koji bi ti sacuvao stari BB.

Taj se ne moze klasicnim putem. Sad ces morat updatati BB sa iPadovim BB-om..

Znaci kad ides jalbreakti stisni tamo install iPad BB (tak nesto)

i onda ces moci...

13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, može li pomoć oko ajfona 3G :P
dakle buraz si je update-ao software preko i tunesai nije mu uspijelo, i ponuđeno mu je da ga vrati na staru verziju, i čeka 10ak min..i izbaci grešku 1015 čini mi se.. što mu/mi je činiti da se riješi problem. ??? Pomogajte ljudi

got vtec ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim vas pomognite mi!

Kako unlockati Iphone 3G iOS 4.2.1 Modem Firmweare 05.15.04? Isprobala sam sa UltraSn0w-om 1.2.7 ali on ne podrzava Iphone se  Modem Firmweare 05.15.04. Zatim sam htjela downgradati  Modem Firmweare 05.15.04 na 05.14.04,,ali to mogu samo oni iphonevi koji imaju bootloader verziju 5.08 a moj ima 5.09. Znam da postoji opcija da ga podignem na 06.15.00 ali ne bi se u to upustala jer nije bas dobro,,,

Ima li bilo koji drugi nacin???

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kako da skinem igrice na iphone 3G verzija mi je 4.2.1 al pola igrica nece da mi se instalira

dahaaaa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav....

Imam Iphone 3g...Ios 4.2.1

Htio bih instalirati navigaciju....ali kod instalacije mi trazi Ios 5 pa nadalje....

Pročitao sam da za moj mobitel ima samo Ios 4.2.1....dali netko ima instaliranu navigaciju ili noviji IOS

Molim pomoć ovo mi je prvi Iphone...pa se nemogu snaci vise :)

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nema novijeg iOSa, 3G je stao na 4.1.2

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice