Iphone 3g problem

poruka: 14
|
čitano: 3.103
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

Prijateljica mi je dobila iphone i dala meni da ga jailbreakam i stavim na njega par stvari

ali pojavio se jedan problem, ne mogu ga spojiti s kompom,,pocne mi ga istalirati i pojavi  mi se greska  nije istalirano mtp usb device,,

Sto da napravim,,

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Iphone 3g problem

skini itunes prvo pazi da je za tvoju verziju windowsa!

http://www.apple.com/itunes/download/

kad se sve instalira kako treba i kad resetiras windows otvori itunes kad on slozi library ili sto vec spoji mobitel na komp i sami driveri bi se trebali instalirati i da probaj drugi usb port!

Evo upute za jailbrake:

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-jailbreak/43061.aspx?page=15&jumpto=1465262&sort=asc&view=flat

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:20 (CroVandal).
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

istalirao sam ponovo itunes,, probao sam u svim utorima za usb i opet ne radi...

pise mi da device not instaled mtp usb

0 0 hvala 0
15 godina

koji windows imas? ako imas 7 poskidaj sve update za njega bitno je da odabers dobru verziju itunsa znaci ako ima x64 onda x64 ako imas x32 onda x32 inace baca takve greske!

Prije svega pogledaj u device manager dali ima negdje unknown mtp device i uninstal ga pa onda klikni scan hardwer changes!

16 godina
Iphone 3g problem

Probaj na nekom drugom kompu, meni je bilo problema sto i se odspojio na pola instalacije iosa! Pa sam deinstalirao sve usb uređaje i ponovno pokrenuo komp. Probaj, btw ja sam koristio Win 7 32bit.

A.D.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

uspio sam spojiti ali treba ga restorat te onda updatat ali kad pritisnem na restore nakon nekog vremena se prikaze da se ne moze restorat da je neka greska ...

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 3g problem

probaj spojiti u drugi USB port, meni rijesilo problem a imao sam isti...

EDIT: sad sam skuzio da vec jesi -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 21:02 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koja greska budi jasniji! kad stane? na kraju ili odmah najbolje da das neki screen na kojemu se vidi jasno!

14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

evo errora

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

...

0 0 hvala 0
15 godina

Ajde stavi iphone u DFU mod dok je spojen na komp pa pokreni itunes!

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034

i onda probaj restorat!

14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

Odkad sam ga prvi put povezao s itunes pise mi da je u recovery modu stavim restore i ne radi...

evo vam sliku...Sad se cak i nezeli upaliti,, upali se ali mu se pojavi slika itunes i usb kabel

0 0 hvala 0
15 godina

gle on je u recovery loopu sad nije sjeban tako da nebrini! znaci kad je ugasen totalno prvo stisnete i drzite power tipku 3 sec i bez pustanja power tipke stisnite i drzite home tipku 10sec nakon toga pustite power i jos drzite home skroz dok neude u dfu mod na onom videu ti pise kako to izgleda znaci nikave oznake na ekranu nesmiju biti! e onda probaj restorat! Mislim da ti i dalje nesto nestima sa driverima za iphone ako ovo neprode morat ces probati na drugom kompu!

EDIT: ajd samo jos probaj ako nece ovo resetirat komp pa opet probati

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 21:55 (CroVandal).
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

evo moj problem... kupil sam rabljeni 3g i išal sam na glavni reset da vrati tvorničke postavke i veli da bude trajalo nekoliko sati i ok odaberem to i onda se ugasil i samo dok ga upalim mi se pojavil appleov znak... kako sad dalje???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice