Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 531.932
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei Y300
Josip_cobra kaže...

Kupio sam jucer Y300 pa imam neka pitanja.

Ponekad mi ne prikazuje obavijesti na facebook massengeru,najcesce kad je zakljucan.

Dal se da to kak rijesit,ili je stvar u messengeru?

Ima li neka jednostavnija fora il program da se mob malo ubrza.Nekad mi bude samo 15-ak MB rama slobodno,a sve je zatvoreno.Jel tak i vama? 

Kolko vam baterija traje i pod kakvim korištenjem?

Ne prikazuje ti obavijesti jer ti se 3G gasi nakon nekog vremena kad je mobitel zakljucan, WIFI isto tako... to si mozes u postavkama namjestit da ti se ne gasi nikad. Ja imam fb messenger i poruke nikad ne kasne..
Nije bas tako meni jer nemam viber niti facebook aplikaciju (ti ih vjerojatno imas instalirane?), one zauzimaju dosta rama, a sam mobitel ih ima 512 sto je dosta malo i to mu je jedini nedostatak :( , inace imam uvijek oko 100 rama slobodnih..
Mozes si ga malo ubrzati, odes u upravljanje aplikacijama i svaku onu aplikaciju koje ne koristis stisnes na nju i onemogućiš ju (google+, vrijeme, facebook, twitter itd..)
Traje obicno 1 dan al jakog koristenja, 3G cijeli dan upaljen, srfanje, malo igranja igrica i često ostane jos 20-ak % 

13 godina
maxy0 kaže...

Ne prikazuje ti obavijesti jer ti se 3G gasi nakon nekog vremena kad je mobitel zakljucan, WIFI isto tako... to si mozes u postavkama namjestit da ti se ne gasi nikad. Ja imam fb messenger i poruke nikad ne kasne..

moze pomoc gdje naci u postavkama da se 3g negasi nakon zakljucavanja mobitela {#}

15 godina

postavke, mobilne mreze, uvijek ukljucena mobilna mreza

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Danas bi htio instalirati novi rom pa imam par pitanja (rootan mob i twrp instaliran):

1)koji je rom najbolji?(link za download)

2)upute za instalaciju(korak po korak).

molim vas za pomoc :)

0 1 hvala 0
17 godina
crazy bomb kaže...

Danas bi htio instalirati novi rom pa imam par pitanja (rootan mob i twrp instaliran):

1. http://www.modaco.com/topic/365268-all-custom-roms-for-huawei-ascend-y300g510/

2. odgovor je na ovoj stranici

13 godina
crazy bomb kaže...

CLICK ME!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Koji je zadnji službeni software update?

Imam 4.1 i kaze da nema nadogradnje.

Ako postoji neki bolji kao da ga instaliram?

I u vezi baterije,nakon koliko vam je imala kapacitet kakav treba?

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Evo tu imate par tema ako hocete malo promijeniti izgled mobitela. Samo skinete i prebacite na sd karticu u folder Hwthemes, odete u teme i tamo ce se ucitati odmah.. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kako promijeniti sliku u music playeru?stavio mi je sliku iz mape bluetooth,a ja bih neku drugu

0 0 hvala 0
15 godina
Josip_cobra kaže...

Kako promijeniti sliku u music playeru?stavio mi je sliku iz mape bluetooth,a ja bih neku drugu

s ovom app namjesti koju hoces sliku

16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Nabavi si Poweramp, ima svoj equalizer i automatski skida covere.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300
imam pitanje u vezi custom rom za huvei kod mene može da se instarila samo ovi full room od 630 mb ni jedan ovaj manji 0d 180 neće da prođe uvijek mi u TWRP kaže failed, poništi sari rom to je sve što uradi .Gdje griješim.nisam neki poznavalac smartfona instalaciju radim preko TWRP koipiram zip folder na sd karticu instalram.

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Y300

Dečki gdje se može nabavit jeftino ovaj uređaj osim njuškala ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Pozdrav ekipa. Nakon dugo vremena, poželio sam se malo poigrati s ovim uređajem, pa mu otključati bootloader, staviti twrp i napraviti za početak backup ovog, stock roma. E sad, odmah prva prepreka. Kako otključati bootloader ako ne radi ova huaweijeva stranica gdje daju kodove za to?
Da li bi bilo pametno napraviti root po ovom postupku, a onda otključati bootloader s recimo ovom aplikacijom (nemam pristup internetu na mobitelu, pa ne mogu pročitati komentare da li radi, a ne znam da li sam slijep ili ih stvarno ne mogu vidjeti iz browsera na pc-u)?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Izvoli:

https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial

Ja sam otključao tako bez problema.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ja imam problem s tipkovnicom. Naime, tipkovnica uopce ne reagira dok tipkam i uzasno je spora. Kad god tipkam, sve kasni i nakon cca 5 sekundi se pojavi recenica. Probao sam gotovo sve tipkovnice iz trgovine i svaka se ponasa isto. Ne znam vise sto da radim pa bih bio zahvalan na rijesenju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 4:00 (emptycolors).

0 0 hvala 0
15 godina
emptycolors kaže...

Ja imam problem s tipkovnicom. Naime, tipkovnica uopce ne reagira dok tipkam i uzasno je spora. Kad god tipkam, sve kasni i nakon cca 5 sekundi se pojavi recenica. Probao sam gotovo sve tipkovnice iz trgovine i svaka se ponasa isto. Ne znam vise sto da radim pa bih bio zahvalan na rijesenju.

Izgleda mi kao da si preopteretio mobitel.. Jel koristis google keyboard? 

17 godina

Tako su se meni ponasale neke 3rd party tikovnice skinute sa store-a (pogotovo na starom HTC Hero-u). Defaultna Huawei mi radi super, osim kada je memorija zakucana ( 90%+ - tada se ponasa kako si ti opisao).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 11:03 (Beno).
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
emptycolors kaže...

Izgleda mi kao da si preopteretio mobitel.. Jel koristis google keyboard? 

Da, koristim Google keyboard no i ona je cijela spora i cekam po par sekundi da se prikaže rečenica koju sam utipkao. Zato sam isao isprobati ostale iz trgovine no nažalost one se ponašaju još gore. No čudno je da na nekim aplikacijama radi solidno, dok ju negdje apsolutno ne mogu koristiti normalno, npr na Twitteru i WhatsAppu. Bi li pomoglo da oslobodim unutarnju memoriju i koliko MB slobodno bi popravilo situaciju?

12 godina
neaktivan
Beno kaže...

Tako su se meni ponasale neke 3rd party tikovnice skinute sa store-a (pogotovo na starom HTC Hero-u). Defaultna Huawei mi radi super, osim kada je memorija zakucana ( 90%+ - tada se ponasa kako si ti opisao).

Meni se sve ponasaju isto i uopće ne reagiraju kad tipkama nego sve zavibrira i onda se pokaže recenica. A kada pobrisem aplikacije opet mi ostane samo 300 MB slobodno jer su mi ostale aplikacije potrebne, no opet se ponaša isto.

15 godina

Mobitel ima samo 512 mb i ne mozes ocekivati da imas instalirane sve te aplikacije i da normalno radi, jednostavno nema doboljno memotije i gusis ga, zato ti je spora tipkovnica a vjerojatno i cijrli mob

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Mobitel ima samo 512 mb i ne mozes ocekivati da imas instalirane sve te aplikacije i da normalno radi, jednostavno nema doboljno memotije i gusis ga, zato ti je spora tipkovnica a vjerojatno i cijrli mob

Mobitel je cijelo vrijeme normalno radio s istim kapacitetom i u zadnjih mjesec dana tipkovnica je prestala reagirati tako da mislim da nije u tome problem. Mislim da cu ga vratiti na tvornicke postavke da rijesim sve.

16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kako mislite da bi bilo najbolje odrediti korištenje podatkovnog prometa i wirelessa? 

Htio bi nekako kontrolirati da mi se ništa ne troši ako nema wifija. Ili smatrate da nema razloga za brigu oko trošenja megabajta, koristim najstandarnije aplikacije mail, face i twiter.

Čemu služi opcija "Data Switch" i dali autosync opcija troši puno mb zbog gmaila i sličnih appova koji to koriste?

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Vidim da su na temi postavljeni modificirani stock romovi gdje su maknute t-com gluposti - svaka čast na tome {#}

Može li se znati koji program koristite da modificirate stock rom, odnosno kako ga "izvučete" i obrišete aplikacije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zanimljivo kako mobitel, unatoč padu cijena u trgovinama (u BonBonu je 650 kuna, otključan se nađe sa stotinjak više), i dalje drži cijenu po oglasnicima. Poznanik je upravo prodao jednog, godinu dana starog za 500 kuna! Jeste da je išla i kartica s nešto sitno GB uz to, te par caseova, ali ipak...

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ima li ovdje korisnika aplikacije Clean Master? Zanima me postoji li način da se napravi da mi aplikacija ne radi u pozadini? Konstantno se uključuje i bez veze mi troši RAM. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Na koji način da otključam SIM da mogu koristiti VIP broj? Uzeo sam mobitel preko bonbon i sad me pita neki broj kad stavim karticu u mobitel...pretpostavljam da moram otključati?

0 0 hvala 0
15 godina
Mylo kaže...

Na koji način da otključam SIM da mogu koristiti VIP broj? Uzeo sam mobitel preko bonbon i sad me pita neki broj kad stavim karticu u mobitel...pretpostavljam da moram otključati?

Da, imas na ebayu tih kodova po 4-5 dolara.. Ja ga otkljuco prije mjesec dana negdje

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam par pitanja:

1.kada izadjem iz neke aplikacije (malo zahtjevnije) wallpaper mi se promjeni u crnu boju,a ponekad i taskbar nestane,koristim fusionx (http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-v10-b199-full-hwa/ ) i smart launcher

2. Imam backup stock roma,kako ga opet instalirati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crazy bomb kaže...

Imam par pitanja:

1.kada izadjem iz neke aplikacije (malo zahtjevnije) wallpaper mi se promjeni u crnu boju,a ponekad i taskbar nestane,koristim fusionx (http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-v10-b199-full-hwa/ ) i smart launcher

2. Imam backup stock roma,kako ga opet instalirati?

pokušaj instalirati ovo http://www.modaco.com/topic/369050-modfix-systemuiapk-fc-with-low-ram-stockbased/, trebalo bi ti popravit problem
a za restore backupa samo trebaš imat instaliran onaj isti recovery s kojim si backup napravio, stavi backup na memorijsku, uđi recovery i pikni na restore, pronađeš backup na kartici i kreneš s restoreom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice