Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 532.050
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Huawei Y300

kakav screen protector koristite? kupio sam u t-comu neku foliju za 30 kn i odmah par dana nakon toga se vec dosta izgrebala.. koje su najkvalitetnije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Huawei Y300

Naručio neke s ebaya i zadovoljan sam...

6 komada 10kn...tako nešto...mogu potražiti pod history ako su još uvijek ti u prodaji, ako te zanima

Prvih 6 mi nisu došli pa naručio opet al 9 pa opet nisu došli, pa naručio od drugog još 9 i onda mi došlo svih 24 isti dan {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
maxy0 kaže...

kakav screen protector koristite? 

Apsolutno nikakav, jer nema potrebe za tim!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
chaselol kaže...
maxy0 kaže...

kakav screen protector koristite? 

Apsolutno nikakav, jer nema potrebe za tim!

kako nebi bilo? bolje imat izgrebanu foliju (koju mozes promijeniti nakon par tjedana/mjeseci) nego izgreban ekran

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 23:02 (maxy0).
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

1. ima li riješenja za "drop" / prekid poziva? mob je samo otključan na sve mreže, a u njemu Tele2 sim kartica.

nije rootan, ni otključan bootloader. Sa simpa karticom radi normalno?????

2. ima li gdje za skinuti original tvornički softver T-mobile, ako bi mob morao u servis?

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:29 (drjebba).

0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

kako nebi bilo? bolje imat izgrebanu foliju (koju mozes promijeniti nakon par tjedana/mjeseci) nego izgreban ekran

Ako je taj telefon mogao da prezivi moju sestru vec 6 mjeseci, ja sam siguran da moze da prezivi sve drugo! Ekran je i vise nego otporan na ogrebotine, ali da preporucuje se uzeti neku **torbicu** za mobitel, nesto mekano!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 14:45 (chaselol).
13 godina
neaktivan
drjebba kaže...

1. ima li riješenja za "drop" / prekid poziva? mob je samo otključan na sve mreže, a u njemu Tele2 sim kartica.

nije rootan, ni otključan bootloader. Sa simpa karticom radi normalno?????

To se događa i mojoj sestri, ne znam zašto. Ponekad nakon 15 sekundi, nekad 45, nekad par minuta, nekad ne.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Sad malo gledam i zainterisarao sam se da stavim kitkat na y300... treuntno mi mobitel nije ni rootan niti ista pa me zanima koliko bi to bilo pametno napraviti, jeli probao tko ovdje taj [4.4.2] CyanogenMod 11.0, jeli ima bugova, jeli donosi kakva posebna poboljsanja? jel ce nakon sto stavim taj rom biti pobrisane ove ht aplikacije i jel na tom romu se dobije samo izgleda kitkata, ne i njegove funkcije? samo da jos napomenem da sam dosta istrazivao oko roota i stavljanja romova ali da jos nisam nijedan rootao niti rom stavio, da se kockam? jeli ima tijekom tog cijelog procesa neka veća opasnost da si brick-am mob?

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam kolegi stavio taj CM11 KitKat i na prvu radio je odlično. Obrišu se sve aplikacije od Ht-a i dobiješ čisti KitKat. Al evo nakon dva tjedna korištenja počeo mu je nešta gasiti aplikacije. Fotoaparat mu je prestao raditi. Nije nikako mogao osposobiti FM radio (njemu jako bitan) tako da sam mu neki dan stavio FusionX 4.1.1 JB. Rom je fantastičan Očigledno je briži od CM11, uspio je i namjestiti FM radio. Mob radi ko zmaj. Tako da savjetujem da staviš njega kojeg i drugi ljudi hvale kao najbolji rom za y300.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

ja sam do sad isprobao cm 10.2, cm 11, fusion x, slimrom, paranoid, aokp, i jos neke, ali ove sam zapamtio. napravio sam sebi "slim" verzije, maknuo sam sve meni nepotrebne aplikacije i ja sam prezadovoljan. trenutno sam vec nekih mjesec dana na cm10.2

ako zeli tko isprobat neka skine pa javi dojmove

Stock B199 Slim (4.1.1)

Fusion X Slim (4.1.1)

CyanogenMod 10.2 Slim (4.3.1)

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:46 (jurluk).

0 0 hvala 1
16 godina
moderator

Ajde budi dobar pa napiši što si maknuo iz kojeg :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan

evo changelog za fusion x, ali mislim i da je i za ostale skoro sve isto

klik

edit: zapravo fx je sam po sebi već ima dosta apk-ova manje, sad će changelog za cm, samo tren

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:09 (jurluk).
17 godina
neaktivan

evo changelog za cyanogenmod

13 godina
Huawei Y300

Kalkulator, kamera?

very enraged dude.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kao zamjenu za kalkulator sam instalirao realcalc, kamera je dio gallery2.apk-a
15 godina
Huawei Y300

jel ima tko problem kada poslije spajanja moba na komp putem usb-a aplikacije koje su na sd kartici se jako dugo ucitavaju, a cesto se i uopće ne ucitaju pa moram mobitel restartat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

jel ima tko problem kada poslije spajanja moba na komp putem usb-a aplikacije koje su na sd kartici se jako dugo ucitavaju, a cesto se i uopće ne ucitaju pa moram mobitel restartat

Imam i mislim da je to normalno. Tako mi je bilo i na prošlom mobu.

Twitter: @191x7
15 godina
191x7 kaže...
maxy0 kaže...

Imam i mislim da je to normalno. Tako mi je bilo i na prošlom mobu.

evo sad sam stavio da pohrani kao medijski uredaj i maknuo kvacicu da ne pita opet i vise se to ne dogada.. kad prikljucim mobitel i prebacujem datoteke odmah su na mobitelu i odmah mozes vidjeti na sd kartici,aplikacije se ne ucitavaju opet... samo je malo sporije cini mi se

17 godina
Huawei Y300

Ne znam jel već netko pisao ili pitao. Znači već mi se 2mj nudi službeni update od huaweia, ovaj zadnji. Kada se downloada, mobitel se restarta da ga krene instalirati, ali me baca u recovery mode jer je rootan. I tako unedogled mi stalno javlja da ništa ne može napraviti. Probao sam stavljati i na karticu taj update, ali otamo ga neće instalati kad sam u recovery modu. Jel postoji neki način da ga instalam?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
misho_hrnjak kaže...

Ne znam jel već netko pisao ili pitao. Znači već mi se 2mj nudi službeni update od huaweia, ovaj zadnji. Kada se downloada, mobitel se restarta da ga krene instalirati, ali me baca u recovery mode jer je rootan. I tako unedogled mi stalno javlja da ništa ne može napraviti. Probao sam stavljati i na karticu taj update, ali otamo ga neće instalati kad sam u recovery modu. Jel postoji neki način da ga instalam?

Moraš vratiti stock recovery, to je jedini način koji znam za instalirati taj update.

btw. hajde budi dobar pa ga uploadaj negdje, trebao bi mi za nešto...

17 godina
Switch kaže...

Ja sam kolegi stavio taj CM11 KitKat i na prvu radio je odlično. Obrišu se sve aplikacije od Ht-a i dobiješ čisti KitKat. Al evo nakon dva tjedna korištenja počeo mu je nešta gasiti aplikacije. Fotoaparat mu je prestao raditi. Nije nikako mogao osposobiti FM radio (njemu jako bitan) tako da sam mu neki dan stavio FusionX 4.1.1 JB. Rom je fantastičan Očigledno je briži od CM11, uspio je i namjestiti FM radio. Mob radi ko zmaj. Tako da savjetujem da staviš njega kojeg i drugi ljudi hvale kao najbolji rom za y300.

A eto vidiš, meni sve radi besprijekorno, stavio sam sa modaca onaj cm11 od dazozoa il kak se već zove dev, odmah po objavi istog, updejtam ga ponuđenim nightly-ima cca jednom tjedno i niti jedne jedine greške, dapače, radi savršeno sve.

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kako ti radi youtube? Da li je pikselizirana slika?
Navodno nisu odgovarajuci driveri od grafickog cipa za verzije androida iznad 4.1.1 pa su tu problemi sa padajucim performansama u igrama i youtubeu!! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 17:13 (Jeti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jeti kaže...

Kako ti radi youtube? Da li je pikselizirana slika?
Navodno nisu odgovarajuci driveri od grafickog cipa za verzije androida iznad 4.1.1 pa su tu problemi sa padajucim performansama u igrama i youtubeu!! 

Najnormalnije radi youtube i nikakva pikselizacija nije prisutna, to su nečije gluposti.

I nema govora o padajućim performansama, mob je brži od stocka vidno i poprilično. Antutu score je 6800 sa 08022014 nightlyem, dok je npr sa 15012014 bio 6000, a na stocku 5500.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

koliko od vas tu je otkljucalo mobitel s kodom s ebaya? jel isao kome na garanciju, jel primaju takve mobitele? ova nova tele2 ponuda s 3GB interneta me privlaci jako

0 0 hvala 0
15 godina
misho_hrnjak kaže...

ja isto nemogu instalirati taj update,a na mobitelu nisam ništa radila,onakav je kako je kupljen.......

15 godina
neaktivan
Mogu ti reći da mi se baterija isprazni prilično brzo, čak i kada nikada ništa ne radim na mobitelu znači cijeli dan u džepu, dođem navečer kući i vidim da je na nekih 60-65%..
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Odustao sam od CM10.2, instalirao sam FusionX, više manje isto, CM ima par mogućnosti koje FusionX nema i vice versa, sve u svemu više RAM-a imam na FusionXu za sada.

Ali imam jedan problem sa FX, a to je taj da mi se sve sprema na internu pohranu znači ne na moju SD karticu nego tamo gdje ne treba, a ne vidim nigdje opciju za to promjeniti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 22:14 (Wicked_Sick87).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Mogu ti reći da mi se baterija isprazni prilično brzo, čak i kada nikada ništa ne radim na mobitelu znači cijeli dan u džepu, dođem navečer kući i vidim da je na nekih 60-65%..

čudno, meni uz slabije korištenje izdrži čak i 2-3 dana

Wicked_Sick87 kaže...

Odustao sam od CM10.2, instalirao sam FusionX, više manje isto, CM ima par mogućnosti koje FusionX nema i vice versa, sve u svemu više RAM-a imam na FusionXu za sada.

Ali imam jedan problem sa FX, a to je taj da mi se sve sprema na internu pohranu znači ne na moju SD karticu nego tamo gdje ne treba, a ne vidim nigdje opciju za to promjeniti?

ako nema opcija u postavkama u pohranjivanju, onda preko build.prop-a

persist.sys.main_storage=internal_sd

promjenit u

persist.sys.main_storage=external_sd

11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Koristim Huawei y300-0100 i nakon root-a i otkljucavanja bootloader-a instalirao sam TWRP 2.6.3.3 i SuperSU v1.93. Nakon toga uvek instaliram Titanium Backup i ES Task Manager za laksi rad sa aplikacijama. Napravio sam backup stock ROM-a i zatim isprobao razne castum ROM-ove. Originalni je radi dobro, ali mi interfejs sa Emotion UI nije odgovarao i hteo sam da imam punu kontrolu nad operativnim sistemom radi optimizacije. ROM-ovi CM11 i CM 10.2 nisu se pokazali stabilni (nije radio FM radio, lg camera, MX Player se tesko podesavao...), a prednosti nisu bile znatne. Instalirao sam preporuceni ROM FusionX sa Apex launcher-om i sve je odmah radilo stabilno i brzo (Antutu 7440). iGO navigacija radi normalno i brzo "hvata" satelite. Preporucujem ga svima dok se ne pojavi neki novi stabilni i brzi ROM, koji stedi ovu vrlo dobru bateriju u Huawei-u.

zjoksa
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kupio sam jucer Y300 pa imam neka pitanja.

Ponekad mi ne prikazuje obavijesti na facebook massengeru,najcesce kad je zakljucan.

Dal se da to kak rijesit,ili je stvar u messengeru?

Ima li neka jednostavnija fora il program da se mob malo ubrza.Nekad mi bude samo 15-ak MB rama slobodno,a sve je zatvoreno.Jel tak i vama? 

Kolko vam baterija traje i pod kakvim korištenjem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice