Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 522.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Atomic-7 kaže...

jel se meni čini ili jako malo ljudi ima ovaj mobitel?

nema  neke potražnje očito kad nigdje nema za kupiti ni maski ni folija

a i da ima srsly bi kupio ovdje kod nas ? mislim kolko se krece cijena toga? 50kn za masku i 30ak kn za folije ? 

ima par stranica unazat s ebaya za 5 $ oboje tako da ne vidim nikakvu potrebu kupovanja toga preko nasih trgovina/njuskala itd... :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 19:14 (Keiichi).
16 godina
moderator
Keiichi kaže...

a i da ima srsly bi kupio ovdje kod nas ? mislim kolko se krece cijena toga? 50kn za masku i 30ak kn za folije ?

Na njuškalu ima samo neki tupson maskice za 60 i folije za 20...moraš bit još veća budala da kupiš...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
chaselol kaže...
Atomic-7 kaže...

Sta ce ti maska ili folija za telefon realno? Kupis futrolu i ne treba ti nista od toga. Prosla su vremena kad su se ekrani grebali i unistavali, ovo je sad poprilicno izdrzljivo.

možda je to i  najbolje. a pitam za folije kad mi se ovako  stalno  od prstiju  vidi na ekranu,pa moram  brisati  non stop. budem onda uzela  nekakvu futrolu

17 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...
chaselol kaže...
Atomic-7 kaže...

Sta ce ti maska ili folija za telefon realno? Kupis futrolu i ne treba ti nista od toga. Prosla su vremena kad su se ekrani grebali i unistavali, ovo je sad poprilicno izdrzljivo.

možda je to i  najbolje. a pitam za folije kad mi se ovako  stalno  od prstiju  vidi na ekranu,pa moram  brisati  non stop. budem onda uzela  nekakvu futrolu

Eo ako ti se neda trazit imam vec sejvano na ebayu Maska i Protector

15 godina
Hvala ali nemam ja to. Budem pitala nekog od frendova da mi kupi
17 godina
neaktivan

Dali ova tvoja maska ima rupu za blic?

Zato sam uzeo ovu.

16 godina
moderator
Keiichi kaže...

Kriva maska, fali rupa...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Keiichi kaže...

Kriva maska, fali rupa...

Holy moly dobro da ste javili :D ja nisam ni obracao paznju na rupe haha :D

16 godina
neaktivan
Huawei Y300

danas sam tek upalio mobitel. sad mi se ispraznila baterija. pa samo da pitam, koliko da ga ostavim na punjaču? dok ne bude 100% ili 24 sata? kao neko nepisano pravilo da se prvi put ostavi toliko dugo

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Dok se ne napuni, doba NiMH baterija je davno prošlo...

editirano jer sam krivo napisao kraticu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 23:38 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kako se na ovom mobitelu (nije rutovan) moze napraviti backup firmwera (fabricki B178) i kako se eventualno radi restore istog.

Da li je moguce uraditi downgrade firmwera i ako neko zna gdje mogu skinuti trenutni fabricki B178 firmware.

Sve u svemu, kako vratiti firmware koji je bio u telefonu kada je kupljen, a recimo napravljen update takodjer fabrickim firmwerom.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 10:08 (corttex).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

pozz svima,

planiram kupiti ovaj telefon, no posto mi je jedina opcija sa zakljucanim simom, zanima me je li netko vec pobao preko http://www.modaco.com/topic/362050-modaco-approved-huawei-unlock-codes-request-here-375/ da otkljuca ?

nisam nikada prije imao andoird telefon pa sry ako je glupo pitanje nisam upoznat sa svime jos :)

0 0 hvala 0
15 godina
danire01 kaže...

Dali ova tvoja maska ima rupu za blic?

Zato sam uzeo ovu.

a kakav je to materijal  TPU  gel ? 

to je kao od silikona ili....?

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

neš između silikona i gume. nisu onak debeli ko guma, više silikonski djeluju.

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

pošto sam noob što se tiče androida, jel može neki linkovi ili nešto kako da napravim backup trenutnog softwarea, i kako instalirati stock rom bez ovih aplikacija od t-mobilea?

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Treba mi najbolji louncher koji bi radio i na Galaxy Aceu (GT-S5830) i na ovom Huaweiu. Ili neki louncher koji bi na Huaweiu dodao funkcionalnost kakvu imam na Samsungu.

Htio bi imati što sličnije na oba moba kako bi mi prijelaz s Acea na Y300 bio što glađi. Hvala.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj Apex.

Btw je li tko probao s ovime rootati mob

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2290610

Nije bilo nekih problema?

Na netu ima više načina, a ne znam koji je najjednostavniji.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

ako postoje tri razlicite verzije Y300, a to su:

1. HuaweiY300 (T8833) -  TD-SCDMA / China Mobile
  2. Huawei Y300-0000 (U8833) - WCDMA China Unicom
  3. HuaweiY300-0100 (U8833) - WCDMA International

postoji li neka razlika ako recimo uzmem Huawei Y300-0000, hoce li sve raditi kako treba, ili je on namjenjen samo za Kinu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Probaj Apex.

Btw je li tko probao s ovime rootati mob

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2290610

Nije bilo nekih problema?

Na netu ima više načina, a ne znam koji je najjednostavniji.

ja sam tako rootao svog posto mi se nije dalo cekati kod za unlock i uspilo mi je, medutim poslje sam si ipak odradio unlock i sve da bih mogao custom rom stavit i ostale ludosti...

inace, tu sam opisao korak po korak...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=4&jumpto=3684447&sort=asc&view=flat

zivio ! ;) 

17 godina
neaktivan

Za Borislav:

Na Njuškalu se prodavao jedan, po specifikacijama je sve isto ali nije imao prednju kameru i blic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 21:04 (danire01).
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dobio sam Huawei Y300.

Zakljucan je na m:tel mrezu u BiH, pa me interesuje da li postoji nacin da ga otkljucan na ostale mreze, da li se to placa i kako. Da li je neko to radio?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
proalmir kaže...

Dobio sam Huawei Y300.

Zakljucan je na m:tel mrezu u BiH, pa me interesuje da li postoji nacin da ga otkljucan na ostale mreze, da li se to placa i kako. Da li je neko to radio?

da pogledas par postova gore vidio bi da ima unlock opcija za par dolara :)

12 godina
neaktivan
Desio mi se sledeci problem. Kada pizovem nekog ili neko mene. Nakon prekida poziva, meni i dalje na ekranu stoji taj poziv kao aktivan. Ne pomaze nista se reboot. Probao sam 3 custom roma svaki put je isto. Ima li ko resenje.
Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
13 godina
briferboy kaže...
Desio mi se sledeci problem. Kada pizovem nekog ili neko mene. Nakon prekida poziva, meni i dalje na ekranu stoji taj poziv kao aktivan. Ne pomaze nista se reboot. Probao sam 3 custom roma svaki put je isto. Ima li ko resenje.

to zvuci kao problem sa hardverom.....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Ima li gde dload file sa stockom da vratim. Pa da saljem na reklamaciju ili da probam onaj sa hawaj stranice
Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
15 godina
Huawei Y300

a što se meni dogodilo....napunim mob  i isključim punjač,ništa ne diram  i mobitel se sam upali ......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
briferboy kaže...

nije to nikakav problem sa hardverom, to ti je baseband se poremetio flesajuc romove, kinesko vs europsko trziste, zna se desit, flesaj ovo i trebalo bi biti u redu... ;)

https://www.dropbox.com/s/qon511nu4epl8c0/Baseband-lewa.zip

a ako slucajno ne bude sve ok, onda flesaj ovaj ponovno, nemre NEradit ! :D

https://www.dropbox.com/s/whxg0lql7wvf1fn/Baseband-eur.zip

zivio !

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 16:24 (mfire).
13 godina
Huawei Y300

Vidio sam mob uzivo i moram priznat da sam impresioniran,problem je sto ga se nema bas za kupit,koliko bi doslo otkljucavanje da se uzme u T-mob.,i sa time se gubi garancija jel?

U Linksu je 1249kn al trenutno nedostupan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evang kaže...

Vidio sam mob uzivo i moram priznat da sam impresioniran,problem je sto ga se nema bas za kupit,koliko bi doslo otkljucavanje da se uzme u T-mob.,i sa time se gubi garancija jel?

U Linksu je 1249kn al trenutno nedostupan.

ukoliko ga otkljucavas sa kodom ne gubis garanciju, dakle, tamo gdje ga nosis dekodirat pitaj na koji nacin ga dekodiraju, meni je lik naplatio 100 kn, uzeo imei kod i u roku 24 sata poslao kod za otkljucavanje, stavis karticu koju ne prima, upises kod otkljucavanja i to je to. ako zelis proci jeftinije, prosvrljaj po temi, imas negdje link za istu stvar i kosta nekih 6 $.

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]
15 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

a što se meni dogodilo....napunim mob  i isključim punjač,ništa ne diram  i mobitel se sam upali ......

a meni mob jos uvijek na servisu. onaj bug sa kamerom, cuo sam se sa Agramom koji ga servisira, oni su svoje jucer odradili (dijagnoza koja je potvrdila da je uredjaj neispravan) i sad moram cekat mutavi t-sljam da se javi i ponudi mi zamjenu uredjaja ili pak povrat novca buduci da se sve izreziralo u roku od 8 radnih dana od dana kupnje.

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice