jel' ima netko tko bi mi pomogao s instalacijom xda android kitchen-a?
pokušava sam par puta instalirat i instalim ga al' nakraju nemogu doći do menu-a, mislim da sam falio u nekom koraku. Engleski znam vrlo dobro al' svejedno su me neki koraci zbunili tamo pa nisam uspješno instalira. il' jel mi može netko reć kako na drugi način da se okušam u 'kuhanju'.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da se na dovezem stavio sam 4,0 verziju turbo clean.
Prezadovoljan. Trosi manje baterije nego cyana, puno bolji i precizniji touch i mobitel radi ko sat.
Jedina zamjerka navika sam se na cyanovu glasnocu slusalica pa mi je sada ovo pretiho jel se moze ikako rijesiti.
EDIT
FOTOAPARAT NE RADI odnosno baca artifekte kao graficke kartice kao da se pregrijavaju to sam tek sada otkrio nakon dan ipo koristenja xD
Prezadovoljan. Trosi manje baterije nego cyana, puno bolji i precizniji touch i mobitel radi ko sat.
Jedina zamjerka navika sam se na cyanovu glasnocu slusalica pa mi je sada ovo pretiho jel se moze ikako rijesiti.
EDIT
FOTOAPARAT NE RADI odnosno baca artifekte kao graficke kartice kao da se pregrijavaju to sam tek sada otkrio nakon dan ipo koristenja xD
to ti je vecinom zato sto je overclockan mob, stavi ga na 600MHz i onda pogledaj

EDIT
to ti je vecinom zato sto je overclockan mob, stavi ga na 600MHz i onda pogledaj
Aha kralju fala. Zanima je jos jeli se zvuk u slusama moze pojacati imali kakvi programcic skripta patch il tako te sheme?
dali ce mobitel biti znatno brzi ako ga oc na 700-750 mhz ili se razlika gotovo pa i nece osjetit?
znam da je pitanje glupo ..
Ovako, stavis napravis si tri particije na sd kartici.
1. Fat32 xxx mb - particija sa svim prostorom sto ostane, na nju idu tvoji podatci, slike, muzika...
2. Ext4 512 mb - particija na koju idu instalirane app
3. Swap 256 mb - particija
Napravio sam ovo. Piše da mi je ostalo za fat32 7gb, te kad skidam aplikacije sprema mi se na to, a u komentarima sam pročitao da se automatski sprema na ext4. Nekakvo rješenje za to?
meni se to desilo pa sam upalio a2sdgui, prvi prozor - apps2sd i stisni apps are on SD! resetirat će ti mob i vratit sve aplikacije na mob. kad ti resetira opet ponovi isto, opet će ti resetirat mob da ti vrati aplikacije na karticu i onda probaj skinut nešto sa marketa. meni je radilo
Ovako, stavis napravis si tri particije na sd kartici.
1. Fat32 xxx mb - particija sa svim prostorom sto ostane, na nju idu tvoji podatci, slike, muzika...
2. Ext4 512 mb - particija na koju idu instalirane app
3. Swap 256 mb - particija
Napravio sam ovo. Piše da mi je ostalo za fat32 7gb, te kad skidam aplikacije sprema mi se na to, a u komentarima sam pročitao da se automatski sprema na ext4. Nekakvo rješenje za to?
SWAP nije particija,nego zamjena za ram,koja je puno sporija od rama,i ne treba ju raditi više od 32mb,a ona se može napraviti i sa programom koji se zove swapper2.Može se napraviti u recoveryu 256 + sa swapperom još toliko,tak da bude 512mb,ali to nije potrebno.
za prebacivanje koristi link2sd,označi auto link,i install location na automatski,i sve će ti sam linkati na sd,šta ti ne radi,kad prebaci,restartaj mob i radit će.
Hvala obojici, napravio sam i jedno i drugo te je sada u redu.
imam jedno pitanje,jel može ROM koji je za c8650 huawei iz kine se inslatirat na na huawei u8650?
jeli bi mi se bricko mob kad bi ga instaliro?
Link: http://www.romzj.com/resources/huawei.html?view=rom&id=1805
imam jedno pitanje,jel može ROM koji je za c8650 huawei iz kine se inslatirat na na huawei u8650?
neće ti raditi pozivi, kinezi nisu na našim frekvencijama
može a.war je preradio jednog imaš u 1 postu ,radi stabilno
vidio sad da neki rom-ovi od kineza ima verziju 2.3.7!
evo ti noviji cyan od benruovog, čisti, bolje radi, jezici svi kao u cvakom cyanu.
Rom:
http://www.mediafire.com/?fap1g1614v6h5s8
gapps:
http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip
izvor:
http://www.myppc.it/web/community/viewtopic.php?f=189&t=7139
link radi ,prvo provjeri onda lupaj!!! dobar je rom ali je zvuk banana u razgovoru sa sugovornikom dosta je tiši od originalnog , jezika koliko hoćeš ali je prvi španjolski ,znači moraš promijenit u postavkama
ovaj sto sam vam stavio link je noviji build od benruovog, malo je bolji zvuk, dovoljno za razgovor, defaultni je engleski, i čisti je cyanogen, samo je go launcher dodan čini mi se, gapps se moraju dodat, ima link i za to dva posta iznad, fluidan, brz, cyan. 5+.
da, jel još kome Viber guta 26mb rama u standbyu????
imam 256MB swap a android koristi tek 2% toga i gasi/restarta aplikacije, kako da koristi swap punim plucima?
kad postavim swappiness u a2sdgui na npr 50 nakon restarta se uvijek vraca na default 10

sinoc je mediafire imao problema pa se od 22 do 1 iza ponoci otezano skidalo..
to ti je jer imaš verziju clockworka 5.26 tak neš uglavnom....
moraš se koristit sa onim doljnim tipkama...
kučica i meni su ti tipke za gore i dolje
ona strlica je za nazad
a onaj za browser ti je potrvdna tipka...
Bok,
imam problem sa ovim mobitelom. Nekoliko puta sam mijenjao rom-ove, sve je bilo ok. Jučer sam odlučio napravit ext particiju na kartici. Prebacio sam sve na komp sa kartice i formatirao ju SDformatterom. Napravio particije i stavio najnovijeg fundowskog. Kad sam išao vratiti sve natrag na karticu, išlo je jako, jako sporo. Nakon puno pokušaja sam uspio sve stavit. Htio sam vratit si zadnji backup u recoveryu, ali ne želi. Imam 3 backupa, za jedan nešto radi i samo prekine to, a za druga dva piše samo MD5 sum check (tako nešto). Znate li kako riješiti to s backupom? Ili ovo sa sporom sd karticom?
kako unrootati huawei u8650?
http://android.bswireless.hr/2012/02/huawei-u8650-sonic-root-bez-instaliranja-originalnog-rom-a-i-bez-gubitka-podataka/ --- rootao sam ga pomocu ove stranice
jel zna neko ubacit huawei launcher 2 u cyan jer znam da je lean&mean stavio u jedan svoj cyan!
zaljepi ga u system/app,promjeni permision i restartaj mob,na ovom zabnjem kangu radi sigurno.
možeš malo detaljnije obajsnit šta sa tim persimisons pliz?
U root exploreru kad kopiraš u system/app,drži duže na launcheru prst,i otvoriti će ti meni i unutra imaš change permission,i tu stavi da je r-w-r-r,i to ti je to,ali mislim da taj launcher neće šljakati na cyanu-probaj pa javi,mislim da će ga zatvarati stalno-kao greška.