Pročitao sam upute, no neznam di se nalazi opcija da isključim fast boot, te me zanima da li je u prvom postu sve anžurirano (vidio sam da je zanji put uređivana prije nekoliko minuta, pa se nadam da je)
izvadi bateriju 5 s i nema fastboota i to ti se na hrvatski zove brzo pokretanje i nalazi se u postavke/aplikacije
a jesam i ja sljep ... prošao sam kroz cijele postavke i neznam kako mi je promakao, btw, znam engleski :D

dosta mi je više igre... najvjerojatnije ću staviti Sonic Clean app2ext i to će biti to... probao sam zadnjeg a.war-a i kad mi prilikom dolaznog poziva nije izbacio ime nego samo broj dojadilo mi je... dosta mi je više bugova...
ja sam baš sad rom zamijenio neznam ako će ti biti od pomoći kad instaliram novi rom prvo stavim titanium backup a onda restoram sa njega aplikacije koje su mi od koristi bile otprije backupirane a to se vrti najviše desetak programa tako da satime imam cca 10 min posla i sve štima kad najbolje radi napravim backup u recoveriyu i to je onda to(alarmi , wi fi, bt...)