http://adf.ly/5xw9s
evo jedna aplikacija sa marketa za oblikovanje home screena,možete kreirati sami svoju temu, jako zgodno.Imate milijun mogučnosti isprobajte!! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
andrijav što je NFC u settings/wireless&networks kad ga oću uključiti kaže mi an error occurred
Butter smooth
napokon izmjenjene one bjele ružne pozadine po menijima
crna notifications traka, iako bi bilo zgodnije da je sa malo glass efekta, ali probat cu to sam iscimat
ako si to sam radio andrija, možeš li mi reći koji točno fajl je zadužen za pozadinu notif.bara, u systemui, mdpi, probao sam ih sve mjenjati ali je obično rezultiralo samo sa FCom.
scroll je napokon gladak, to je prvi rom osim cyana na kojem to vidim
evo, zadrzat cu se na ovom romu zasad, ovaj put je stavrno oke, iako ce mi faliti neke cyanove postavke, pogotovo theme chooser :D
Stavi build.prop od josephovog cm-a i dobit češ crnu pozadinu,mislim da od prvoga.
Jedino nema notificatione,to sam ja nešto probavo,i dobio crnu pozadinu,a majstor andrija stavio notificatione,i eto roma za deset,kakav cyan.Mali radi ko lud
Andrija care!!!!
Pa skuhaj si temu u kitchenu,samo što ne radi locker,a za font nema naših čćžđ slova,inače je ok
Butter smooth
napokon izmjenjene one bjele ružne pozadine po menijima
crna notifications traka, iako bi bilo zgodnije da je sa malo glass efekta, ali probat cu to sam iscimat
ako si to sam radio andrija, možeš li mi reći koji točno fajl je zadužen za pozadinu notif.bara, u systemui, mdpi, probao sam ih sve mjenjati ali je obično rezultiralo samo sa FCom.
scroll je napokon gladak, to je prvi rom osim cyana na kojem to vidim
evo, zadrzat cu se na ovom romu zasad, ovaj put je stavrno oke, iako ce mi faliti neke cyanove postavke, pogotovo theme chooser :D
ako ti se dade pokušaj stavit dulesovu evo temu lijepo izgledaju ikonice
ma neka, volim se ja igrat, na cm7 mogu fino dekompajlirat i uredit ali mi sa ovim huaweievim fajlovima nece nakon uredivanja rekompajlirat systemUI. no dobro, to je moj problem.
za rom sve 5 :)
jel to samo kod mene ili u dolphin browseru izbacuje vep pejđ not avejlbl ? ovaj zadnji a.war, naravno...
I meni to izbacuje na stock pregledniku i google searchu. Nisam nista drugo jos proba
jel to samo kod mene ili u dolphin browseru izbacuje vep pejđ not avejlbl ? ovaj zadnji a.war, naravno...
Da sad sam i ja probao isti problem u dolphin browseru.
Potvrđujem problem.. Data postavke su dobro unešene, ali ako se pokušaju mijenjati opet se ruši aplikacija. Od browsera net radi preko Opere mini.
meni radi stock preglednik, inace ne koristim druge, ali evo instalirao sam operu mini i radi i ona...
evo novi link ovaj radi 100%
andrijav stavio sam ovaj bio i instalira sam cpu master pro i neznam kako ni zasto al ne moze se ocat dalje od 600 Mhz jer uopce nema dalje opcije za vece frekvencije....jel zna tko zasto je to tako? i jos ima taj internet problem kod default preglednika a ostalo je sve kul na romu :)
andrijav stavio sam ovaj bio i instalira sam cpu master pro i neznam kako ni zasto al ne moze se ocat dalje od 600 Mhz jer uopce nema dalje opcije za vece frekvencije....jel zna tko zasto je to tako? i jos ima taj internet problem kod default preglednika a ostalo je sve kul na romu :)
Jesi oc kernel instalira? Njega moras naknadno :)
e to nisam...di je link da ga instaliram ;)
Na prvoj stranici ili evo ti LINK
JOJ MENE JA ČIM UPALIM WIRELES I SPOJIM SE INTERNET RADI . DALI IMAM PROBLEM A INSTALIRAO SAM UPDATE2 ROM I DULES EVO THEME AH DA UMALO ZABORAVIH OC KERNEL ZIP MOLIM POMOĆ?
http://adf.ly/5xw9s
evo jedna aplikacija sa marketa za oblikovanje home screena,možete kreirati sami svoju temu, jako zgodno.Imate milijun mogučnosti isprobajte!! :)
LINK JEL OVO TO ŠTO TREBAMO?
jel zna neko sa koje stranice se može naučit kak se rade romovi?
Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"
evo ak neko želi imat izgled kao HTC sense.
1.skininite ovaj falj: http://adf.ly/5z3ok
instalirajte ga i promjenite launcher na LP SENSE UI.
2.skinite ovaj falj za HTC widget sat: http://adf.ly/5z4Ju
i to je to.
najbolje bi vam bilo da imate cyan za to pa si možete još staviti svoje ikone,preko theme choosera ni npr. skinete theme chooser!
evo par screenshotova.
Uživajte i ugodan dan vam želim!
Kako riješit browser problem. Instaliran je update 2 net fixed al opet net neradi. Proba sam dolphin i ovaj stock i neradi. Izbaci "Web page not avalible"
ako si ga instalira ka svaki drugi rom nema razloga da ne radi! ja san iz rekoverija instalira rom i odmah za njim oc kernel bez restarta mobitela i rezultat da radi ka sat
Na prvoj stranici ili evo ti LINK
andrijav svaka cast na ROM-u al' izgleda da ni meni nije sudeno da uzivam u romu koji moze preko 748 mhz...eto a.war mi se rusi na748 mhz...jel se moze to ikako popraviti il ucinit?
Autoclimb kills more people than AIDS
Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako.
Može neko link za skinut Kitchen?
Možeš se postavit na trepavice, ali sa ClockworkMod 5.0.0.7 nećeš instalirat ni jedan a.warov rom a da ne bude problema, nažalost. Ne znam zašto je to tako
5007 jer nisam imao potrebu da ga instaliram..al svejedno nece a.war da radi kao i ostalima -.-
Pokusaj s ovim...dakle wipe data,wipe dalvik,format cache,format system,format boot i tribalo bi radit
Ni meni ne radi, probao sam apsolutno sve :(