Huawei Mate S

poruka: 16
|
čitano: 4.998
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Huawei Mate S

Jel još nekome za oko zapeo Huawei Mate S, ili samo meni?

Telefon mi je predivan, a specifikacije nisu loše (trenutno imam G3).

Uzeo bi Mate S zlatni, ali u Europi (i kod nas) je za sada dostupan samo sivi.

Gledam ta dva modela koja imaju i ako dobro kužim tematiku, oba dva modela podržavaju sve frekvencije koje se kod nas koriste (LTE B3 i B20?).

U Europi svi koji prodaju imaju model CRR-L09 (i nitko nema zlatni), a iz Kine se može dobiti pak samo model CRR-UL00 koji je dual sim, i imaju zlatni 

Jel mi može netko potvrdit da ova oba dva modela rade na svim našim frekvencijama?

CRR-UL00 (predviđen za Kinesko tržište?)
FDD LTE:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B17/B20
TDD LTE:B38/B39/B40/B41(100M)
UMTS:850/900/AWS/1900/2100(B8/B5/B4/B2/B1)
DC-42M:B1/B2/B4/B5/B8
TD-SCDMA: B34/B39
CDMA:N/A
GSM: Main card: 850/900/1800/1900MHz
     Second card: 850/900/1800/1900MHz

CRR-L09 (Dostupan u Europi)
TDD LTE: B40
FDD LTE:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B18/B19/B20/B25/B26/B28
UMTS:850/900/AWS/1900/2100(B19/B8/B6/B5/B4/B2/B1)
DC-42M:B1/B2/B4/B5/B8
GSM:850/900/1800/1900

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 12:50 (padobranac-zagi).

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Mate S

i meni je lijep mate s, ali im nikako ne mogu preci preko toga sto kamera ne podržava 4k snimanje, čak ni Mate 8 trenutno najjaci Huawei telefon ne podrzava 4k snimanje.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate S

Meni to 4k snimanje ništ ne znači... u realnosti mi ne treba, nemam 4K TV nit ću ga imat tak brzo, mobitelom ne snimam filmiće za YT (i da snimam, nebi ih snimao sigurno u 4K)... a da bespotrebno snimam filmiće u 4K samo zato jer je to cool i jer zauzima brdo megabajta (ili gigabajta), ne treba mi.

14 godina
Huawei Mate S

to sam i ja govorio za Full Hd

tehnoligija napreduje, meni je zao kad sam snimao neke videoe u 480p rezoluciji, a imao mogucnost da snimim u 720p, jer kao tada mi nije trebalo.

lijepo je kad imas neki stari video, jos u vecoj rezoluciji, i onda pustis sebi i pogledas na tv.u i prisjetis se

4k ce uskoro postati mainstream, tehnologija brzo napreduje

opet to sam ja

a sto se tice memorije to je najmanji problem 32gige interne plus prosiriva

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 19:54 (Indestructible).

1 0 hvala 0
16 godina
Huawei Mate S

sad imam meizu mx5, ali bi ga rado mijenjal za taj mate s, uopce mobitel nije los... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve je prisutniji kod nas (mobis, mikronis, e-kupi, tia-mobiteli).... neznam ko je službeni uvoznik, ali zlatnog nema niko nigdje 

14 godina
Huawei Mate S

zlatnog nema ni u evropi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ali ima u BIH. Sada preko prijatelja iz Gruda dogovaram da mi nabavi jednoga (zlatnoga). Ima ga njihov Mtel. 1260 maraka (otključan bez ugovora).

14 godina
Huawei Mate S

Ne znam onda, ja koliko sam upucen, zlatni dolazi samo sa 128 giga interne, i samo taj ima force touch tehnologiju, dok ovi s manje interne nemaju FT, te nema ih u zlatnoj boji jer huawei nije takvog izbacio za evropsko trziste

na mtelovoj stranici gledam u ponudi verzija sa 32 gb interne

ali nije nemoguce da se ne nabavi od nekog iz amerike uredjaj, ili da dileri dodju do istog, kod operatera tesko da cemo vidjeti takvog

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 17:54 (Indestructible).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo ja bas dobio Mate S na test, pa ako koga sto zanima, moze slobodno pitati ;)
Evo i iskutijejavanje Mate
youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja napokon dobio svoj primjerak (iz BIH preko posrednika) i odmah šok i nevjerica.

Tražio sam ZLATNI, rekli su da ima ZLATNI, pitao sam nekoliko puta jel su sigurni... i dobio sam uređaj koji je "Mystic Champagne", nema veze sa zlatnim (prednja strana je bijela, zadnja svjetlo siva).

Na računu piše Zlatni.

Šaljem upit trgovini di je kupljen, pitam jel to greška ili šta, kažu nema greške, sve je u redu,

oni taj uređaj "vode" pod zlatni.. BIH uvoznik ga tako deklarira. Super.

Uređaj je ok ali borio sam se dva mjeseca s tim da nabavim zlatnoga i na kraju ...

13 godina
neaktivan
padobranac-zagi kaže...

Ja napokon dobio svoj primjerak (iz BIH preko posrednika) i odmah šok i nevjerica.

Tražio sam ZLATNI, rekli su da ima ZLATNI, pitao sam nekoliko puta jel su sigurni... i dobio sam uređaj koji je "Mystic Champagne", nema veze sa zlatnim (prednja strana je bijela, zadnja svjetlo siva).

Na računu piše Zlatni.

Šaljem upit trgovini di je kupljen, pitam jel to greška ili šta, kažu nema greške, sve je u redu,

Uređaj je ok ali borio sam se dva mjeseca s tim da nabavim zlatnoga i na kraju ...

Nije problem u trgovini nego u drzavi. :-)

14 godina
padobranac-zagi kaže...

Na računu piše Zlatni.

i ko bi na kraju upravu :)

al eto, neka te posluži, dabogda ga pokvario i s boljim zamjenio

prenesi nam nekad utiske kako se ponaša fontele

9 godina
neaktivan
Pozdrav Ekipo, treba mi pomoć ako neko zna, imam Huawei Mate S i dešava se ponekad da tek kad uđem na viber stignu mi poruke koje su mi poslate prije sat, dva! Sve je podešeno kako treba, jel neko imao takav problem!? Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
Niks.m2 kaže...
Pozdrav Ekipo, treba mi pomoć ako neko zna, imam Huawei Mate S i dešava se ponekad da tek kad uđem na viber stignu mi poruke koje su mi poslate prije sat, dva! Sve je podešeno kako treba, jel neko imao takav problem!? Pozdrav

Trebaš Viber stavit u zaštićene aplikacije. Inače ga ubije kad izađeš iz aplikacije.

9 godina
neaktivan
Stavio sam u zaštićene aplikacije, ne dešava se uvjek da ne stiže, ali ipak često
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice