Evo razmisljam o kupnji navedenog moba pa me zanimaju misljenja, da nebi bio zajeb pri kupnji.
Hvala!
Evo razmisljam o kupnji navedenog moba pa me zanimaju misljenja, da nebi bio zajeb pri kupnji.
Hvala!
Hvala!
Čitao sam i čuo dobre stvari o uređaju,ali osobno bih sada uzeo touch diamond 2 jer je jeftiniji,ništa lošiji i lijepo izgleda.HD ima bolju bateriju.
EDIT:Evo specifikacije oba pa vidi sam da li se isplati:HD
Oba dva su zvijeri ali nekako mi je HD bolji i puno mi znaci kad mob ima dobru bateriju.
Sad se opet malo dvoumim HTC Touch HD ili Nokia N97???
Kakva su vasa misljenja? Oba dva moba su vrhunski ali ne mogu se odluciti.
Sad se opet malo dvoumim HTC Touch HD ili Nokia N97???
Kakva su vasa misljenja? Oba dva moba su vrhunski ali ne mogu se odluciti.
Touch bez razmišljanja - nokia N97 uglavnom bere loše ili prosječne ocjene. Spor, touchscreen često ne hvata...
Probao i vratio. Strašno me iritirala olovka. WM ima previše sitne elemente za prste. Uzeo sam iPhone i nisam požalio.
Evo rijesio sam se dileme, HTC je narucen. Nisam znao da je nokia tako problematicna. A sto se tice iphonea nekome je dobar nekome nije, meni osobno se bas i ne svidja i ima puno losije rezove od HTC-a.
Inace se HTC touch HD zove iphone killer.
Salim se, neko nesta voli nebi bila fora da imamo svi iste mobove.
Hvala na komentarima, pozz.
Evo posjedujem HTC Touch HD vec pola mjeseca i mogu vam reci da je mob odlican, zadovoljan sam. Ako ga neko planira kupiti neka to napravi bez razmisljanja.
kolka je cijena tog HTC-a?
novi oko 4000kn mislim cak i vise... za HD pricam
imam dva pitanjca:
1. koji je bolji: HTC Touch HD ili iPhone
2. da li ima kakva kopija tih skupih touch screen mobova, recimo kao LG Cookie
imam dva pitanjca:
1. koji je bolji: HTC Touch HD ili iPhone
2. da li ima kakva kopija tih skupih touch screen mobova, recimo kao LG Cookie
1. iPhone je jednostavno glađi, boljeg ekrana i općenito nekako jako ugodan za korištene
2. WMO su odlični, ali do 6.5 treba ti ona usrana olovka. Sami ekrani su za nijansu lošiji. Inače, WMO uređaju daju drastično veću slobodu iako to većini ne znači strašno puno za telefon.
3. Da. LG Cookie je dobar uređaj, nije jeftina kopija.
Po meni je HD bolji zato sam ga i kupio. Ekran mu je odlican (hvata ko lud), ima puno mogucnosti i ugodan za oci.
Hvala za preporuku WM 6.5, probat cu to cim mi se bude dalo.
a kakvi su android mobiteli kao samsung galaxy?
pa g1, g2 i hero su odlicni, a samsunge ti nebi preporucio...makar ih nisam probao...
PRO 2 bi prije nego HD
Igrao sam se malo sa HTC Hero i mogu ti reci da mi je sasvim dobar.
Android je brz k'o sam vrag, puno brzi od Windows Mobile. HTC Hero ima i onaj mali kotacic kao Blackberry, pa tko voli...
Galaxy je takodjer dobar onih 5-10 minuta sto sam se s njim poigrao, ali imam strasnu averziju prema Samsung telefonima od vremena kada sam imao onaj neki model 700 (plavi preklopni koji je bio teska sminka tamo negdje 2003-2004).
Sada malo isprobavam HTC Touch Pro 2 i onako na prvu telefon je dosta dobar. Iritantna je baterija (2 dana), a ekran je miljama daleko od iPhona i Androida. E sad, da li je to zbog ekrana samog ili OS-a ne znam.
Ostalo super.
BTW, ovo oko Vindows Mobile 6.5 - moze malo vise detalja, neke upute da li to ide na Touch Pro 2, sta, kako itd. ?
Android je brz k'o sam vrag, puno brzi od Windows Mobile. HTC Hero ima i onaj mali kotacic kao Blackberry, pa tko voli...
Galaxy je takodjer dobar onih 5-10 minuta sto sam se s njim poigrao, ali imam strasnu averziju prema Samsung telefonima od vremena kada sam imao onaj neki model 700 (plavi preklopni koji je bio teska sminka tamo negdje 2003-2004).
Sada malo isprobavam HTC Touch Pro 2 i onako na prvu telefon je dosta dobar. Iritantna je baterija (2 dana), a ekran je miljama daleko od iPhona i Androida. E sad, da li je to zbog ekrana samog ili OS-a ne znam.
Ostalo super.
BTW, ovo oko Vindows Mobile 6.5 - moze malo vise detalja, neke upute da li to ide na Touch Pro 2, sta, kako itd. ?
to je najveci problem pro 2-jke za sad nemoze wm 6.5 na njega....ima neke probleme sa ram-om pa nemreju izbacit HSPL, moze malo slika tp2, kolko dugo baterija izdrzi u full loadu npr dok gledas film kolko baterija sati moze izrdzat, kolko na 3g-u, kako se stilus drzi na mobu...
Ostalo super.
to je najveci problem pro 2-jke za sad nemoze wm 6.5 na njega....ima neke probleme sa ram-om pa nemreju izbacit HSPL, moze malo slika tp2, kolko dugo baterija izdrzi u full loadu npr dok gledas film kolko baterija sati moze izrdzat, kolko na 3g-u, kako se stilus drzi na mobu...
Kako mislis malo slika TP2? Ako bas mislis slike aparata ima ih pun net, takav je i uzivo
Slike koje on radi kada slikas nisu nista posebno. S obzirom da sam imao i SE K800 i SE C905 ove na TP2 su jad i bijeda prema njihovim slikama. Dakle, ako te zanima puno slikanja sa telefonom ovo nije bas najsretniji izbor. Po mom misljenu onako neki prosjek.
Nisam isprobavao sa full loadom dok se gleda film jer telefon koristim cca. tjedan dana, pa nisam sve isprobao.
Ali recimo ono klasično igranje sa telefonom kada dobijes novi, pa hoces sve isprobati - kopanje po menuima, isprobavanje raznih mogucnosti, surfanje po netu, poslovno koristenje mobitela, pa takva kolicina razgovora sve skupa oko 2 dana. I to je cijelo vrijeme na 3G.
Stilus se drzi sasvim OK i dobro ulazi u kuciste, ali nije onaj magnetizirani kakav je na HT Touchu da sam uleti.
Kao sto sam rekao, zna se desiti kada radis prstima da uhvati nesto u meniu iako si htio scrolat i slicno. Dakle, ekran ili OS ni blizu onih na IPhoneu.
Tipkovnica na izvlacenje je zaista izvrsna, a i ekran se moze preklopiti. Prebacivanje landscape/portrait moda ekrana radi savrseno dobro.
Uglavnom, telefon je OK, ali ja ga imam kao poslovni.
Da ti budem iskren - da ga moram kupiti ne bi to napravio jer mi se ipak cini da nije vrijedan tih novaca.
Takodjer, da mi kazu uzmi sad telefon i morat ces ga koristiti narednih 12-18 mjeseci - ne bi uzeo Touch Pro 2.
E i malo estetike - telefon zaista izgleda fenomenalno (OK, stvar ukusa) i zaista onako mocno. S druge strane taj lijepi design ima i manu - veliki ekran se packa nenormalno, pa je telefon vjecno upackan. Krpica tipa one za brisanje naocala je obvezna oprema
Ako imas kakvih pitanja slobodno pitaj, ali kao sto sam rekao jos ga ne koristim dovoljno dugo da bi mogao dati neke detaljnije informacije.
Evo sad sam par slika napravio i nakon malo podesavanja kamere nisu toliko lose.
Postat cu ih, ali posudio sam kabal frendu, pa trenutno ne mogu prebaciti na komp (isti vrag i sa filmom).
Sto se tice pada - hmm, nisam siguran kako bi se zadnji poklopac ponasao tj. da li bi prezivio pad.
Danas mi se baterija cini malo bolje. Jutros sam skinuo nakon cjelonocnog punjenja i trenutno je na 80%, a pricao sam na telefon solidno i pogledao 2 spota na YouTube. Budem vidio
Ako si iz Zagreba mozemo se u subotu naci na pivi (preko tjedna mi malo kilavo), pa crckaj po njemu i gledaj koliko hoces
Da li je netko stavljao navigaciju u HTC HD? Zanima me koju ste stavljali i kako?
Da li ima tko da mi pomogne sa navigacijom?
Molim vas vec duze vreme pokusavam da nadjem IGO navigaciju za HTC HD i dobre mape istocne evrope, naravno preciziram na Srbiju.Svaki link gde zelim da skinem ili ako skinem program nije u funkciji.Da li neko ima neki link da postavi gde moze sve to 100% da se nadje.
Hvala unapred
zelim da kupim ovaj telefon pa me zanima da li se izplati da ga kupim? hvala unapred na odgovorima :)