Kroz koji tjedan namjeravam kupiti HTC Tattoo pa imam par pitanja:
1.Kakav je touchscreen?
2.Jel dosta jak zvuk?
3.Ima li GPS?
4.Kvaliteta kamere?
5.Recite svoje mišljenje...
Hvala
1.Kakav je touchscreen?
2.Jel dosta jak zvuk?
3.Ima li GPS?
4.Kvaliteta kamere?
Hvala
*BUMP*
Molim za pomoć
1.Kakav je touchscreen?
2.Jel dosta jak zvuk?
3.Ima li GPS?
4.Kvaliteta kamere?
Hvala
Nemam taj uredaj pa neznam previse o njemu ali znam:
3. Ima
5.Ja bi rade skupljao za Legend-a
3.Ima li GPS?
Hvala
Nemam taj uredaj pa neznam previse o njemu ali znam:
3. Ima
5.Ja bi rade skupljao za Legend-a
Ok,hvala na odgovoru ali za Legenda mi je puno to novaca.Mislim da mi je bolje otići na Tattoo jer mi se čini kao HTC Hero samo u manjem obliku,ZAR NE?
Koji mobitel ćeš uzeti je čisto tvoje subjektivno razmišljanje. Tako bih ja sada na tvom mjestu štedio za npr. HTC Desire, ili možda kupio Xperiu X10 iz oglasnika.
Koji mobitel ćeš uzeti je čisto tvoje subjektivno razmišljanje. Tako bih ja sada na tvom mjestu štedio za npr. HTC Desire, ili možda kupio Xperiu X10 iz oglasnika.
Ok hvala ti na pomoći.Odluka je sad 100% uzimam Tattoo samo me zanima dal je u biti mob čisto ok za te pare?Koliko sam gledao mobitel je solidan..
Prijatelj mi ga ima, mogu ti reći samo da meni smeta onaj ogromni gumb skroz dolje.
Inače, ono malo što sam vidio je da mobitel radi dosta fluidno, i da hvata dosta solidne slike za jedan takav mobitel.
Prijatelj mi ga ima, mogu ti reći samo da meni smeta onaj ogromni gumb skroz dolje.
Inače, ono malo što sam vidio je da mobitel radi dosta fluidno, i da hvata dosta solidne slike za jedan takav mobitel.
Takve odgovore sam htio čuti,hvala vam još jednom.Čak danas idem u VIP isprobati malo Tattoo ali u biti to bi trebalo biti to.Pozdrav
taj mobitel je 2-3 klase ispod legende i desire-a