koristim HTC TATOO ANDROID OS i kako mogu postaviti gmail na taj uređaj da mogu ići na google market i skidati aplikacije
dali mi možete pomoći
koristim HTC TATOO ANDROID OS i kako mogu postaviti gmail na taj uređaj da mogu ići na google market i skidati aplikacije
dali mi možete pomoći
Ja isto imam Tattoo i imao sam identičan problem,a jedino rješenje ti je napraviti hard reset a s njime nećeš izgubiti kontakte i aplikacije.
HAHAHA kakav mrtvi hard reset,pa odes u settings, tam imas accounts i dodas si gmail account...vrlo jednostavno.
seting sam pokušavao i nisam ništa napravio
a kako ću napraviti hard reset i oću li izgubiti aplikacije
HAHAHA kakav mrtvi hard reset,pa odes u settings, tam imas accounts i dodas si gmail account...vrlo jednostavno.
Ti ako nemaš pametnijeg posla nemoj se ni uplitati u teme za koje očigledno nisi kompetentan.Lijep pozdrav
Covjek je pitao kako postaviti gmail na telefon,znaci dodati obican gmail account i ti mu ides odgovoriti da treba napraviti hard reset?!!Da je postavio pitanje kako izbrisati postojeci gmail account i dodati novi odna bi ogovor bio treba narpavit hard reset i ponovno ga postavit.Sorry kaj nemrem ljudima citat misli.