HTC Sensation vs iPhone 4s

poruka: 19
|
čitano: 4.401
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trebam pomoć oko kupnje mobitela. Dvoumim se između HTC-a Sensation i iPhone 4S. Zanima me koji je hardwerski bolji tj. brži 

i ima bolji procesor. Naklonjeniji sam HTC-u jer nisam bas za tu svu halabuku oko iPhonea, ali ako je kvalitetniji mobitel radije cu uzeti onda

njega. I nekako mi se vise sviđa Android sa svojim Marketom od iPhonovog iOS-a i hrpe iiiii aplikacija.

23 HTC Sensation
18 iPhone 4S
Tko spava, nije budan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle.Ako si prije imao iOS,odi i sada na njega.Dosta je napredovao i mislim da je sad to zbilja kompletan OS u svakom pogledu,hej,kad nije bio?
Ima izvrstan HW,mozemo reci da Sensation i 4s imaju slican ako ne i podjednak HW sto se toga tice.

Jedino je da li zelis veci ekran i android ili manji i iOS.

Moj glas definitivno ide Sensationu,mobitel je fantastican,pricam iz prve ruke,a 4s,ne znam,osobno bih radije cekao 5icu,to ce biti prava stvar ;). 

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
protjeran

Niti sa jednim niti sa drugim nećeš pogrješit, koji god da kupiš biti ćeš zadovoljan,mislim da su po jačini tu negdje da nije niti jedan nadmoćan nad drugim. Ako težiš jednostavnosti uzmi Iphone, ako težiš moru opcija uzmi Android.

Ja dajem glas Iphonu, samo zato jer imam IP4 i jer sam prezadovoljan njime, ali odluka je na tebi, opet ponavljam nećeš pogrješit niti sa jednim niti sa drugim:) Cheers:)

EDIT: evo ti i usporedba pa si vidi malo, možda će ti pomoć:) i Sensation ti ima dosta veći ekran od iphona pa si i to uzmi u obzir, zavisi šta voliš, meni osobno bi 4.3 bio prevelik ekran, a opet 3.5 mi je premal:) negdje 4.0 je taman:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 18:53 (proćerani).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Nisam nikada imao iPhone i mozda ipak bolje da pričekam peticu... Što se tiče HTC-a prije sam imao HTC Desire koji mi je bio fenomenalan mobitel, no doživio je nesreću ovo ljeto kad mi je ostao u kupaćim hlačam i kupao se dobrih pola sata skup samnom u moru(najskuplje kupanje ikad {#}) . Tako da mi se svidio Android i jako sam se naviknuo na njega...tako da mislim da ce Sensation popuniti prazninu u mom srcu {#}.

Tko spava, nije budan

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
A onda mislim da nemamo sta pricat,uzmi sensation i pazi da se opet ne okupa;)I pogledaj si jos,ne pratim bas trziste ali mislim da je htc izdao novije modele od sensationa ako se ne varam,a mozes si i od androida vidit samsung galaxy s2:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 18:59 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali zbilja.
Nemas kaj razmisljat :).

Oba mobitela su vrh,ali ipak 4.3" !

I bez brige,ekran je blago izduzen i mobitel je ergonomski zaobljen i fantasticno lezi u ruci.

{#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja dajem glas da ako mozes pricekas ove cetverojezgrene koji ce doc za koji mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: HTC Sensation vs iPhone 4s
gamer34 kaže...

Ja dajem glas da ako mozes pricekas ove cetverojezgrene koji ce doc za koji mjesec.

a-a, neće imat na šta iskoristit, a cijene će bit abnormalno visoke:)

14 godina
gamer34 kaže...

Molim te, što ćemu 4 jezgre, i dbije još nisi full iskorištene a di smo po pitanju love za 4jezgre.

Oba telefona su ti super, ovdje dolazo pitanje ukusa. Veći ili manji ekran - jedino pitanje i evo ti odgovora što češ uzeti.

Ja osobno da imam tu dilemu, ali da iPhone ima barem 3,8incha bih uzeo njega.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
14 godina
protjeran
speedy56 kaže...
gamer34 kaže...

Molim te, što ćemu 4 jezgre, i dbije još nisi full iskorištene a di smo po pitanju love za 4jezgre.

Oba telefona su ti super, ovdje dolazo pitanje ukusa. Veći ili manji ekran - jedino pitanje i evo ti odgovora što češ uzeti.

Slažem se, meni da Ip4 ima 4 inča bio bi mi savršen mobitel.

Ali ako je imao prije Desire, mislim da mu je glupo sad prelazit na Ios ako se naviknuo na Android:)

14 godina
proćerani kaže...
speedy56 kaže...
gamer34 kaže...

Slažem se, meni da Ip4 ima 4 inča bio bi mi savršen mobitel.

Ali ako je imao prije Desire, mislim da mu je glupo sad prelazit na Ios ako se naviknuo na Android:)

"Slažem se, meni da Ip4 ima 4 inča bio bi mi savršen mobitel"

Slažem se, meni da Ip4S ima 4 inča bio bi mi savršen mobitel

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
14 godina
Obelix_CRO kaže...

Trebam pomoć oko kupnje mobitela. Dvoumim se između HTC-a Sensation i iPhone 4S. Zanima me koji je hardwerski bolji tj. brži

i ima bolji procesor. Naklonjeniji sam HTC-u jer nisam bas za tu svu halabuku oko iPhonea, ali ako je kvalitetniji mobitel radije cu uzeti onda

njega. I nekako mi se vise sviđa Android sa svojim Marketom od iPhonovog iOS-a i hrpe iiiii aplikacija.

Uvjeren sam da su ti namjere posložene u najboljim manirima, ali ne da si i pravilno posložio jednedžbu, naime, prije bih poredio HTC Sensation XE sa Iphone 4S, a tu je krvna slika puuuuno i bitno drukčija.

Makar, ponavljam makar, po mojem subjektivnom mišljenju, niti "običan" Sensation nije lošiji od Iphone-a 4S već bolji, sa XE modelom je ćudo jedno, da to i plastično prikažem, Sensation je M3 BMW, Iphone 4S je C63 AMG Mercedes, a sensation XE je M3, ali G-Power, dočim bi Iphone trebao izvedbu ili Brabus ili Carlsson, a toga tute nema.

Po mojem viđenju, sve je na strani HTC Sensationa, XE po mogućnosti {#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Da XE je nesto bolji od običnog Sensationa, ali ja sam gledao T-mobile ponudu, a tamo ga nema nažalost. Našao sam ga jedino na linksovoj stranici.

Tko spava, nije budan

0 0 hvala 0
14 godina

XE ako se nevaram ima 4.6incha (ispravite me ako griješim) a ja mislim da je to ipak već malo preveliko, ne po ekranu nego dimenzijama uređaja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je XL... XE ima ko i običan Sensation 4,3

Tko spava, nije budan

0 0 hvala 0
14 godina
Obelix_CRO kaže...

to je XL... XE ima ko i običan Sensation 4,3

Da, našao sam xe sad. Vidio sam ga već ali se nisam mogao sjetiti. Super je taj.

14 godina
Obelix_CRO kaže...

Nisam nikada imao iPhone i mozda ipak bolje da pričekam peticu... Što se tiče HTC-a prije sam imao HTC Desire koji mi je bio fenomenalan mobitel, no doživio je nesreću ovo ljeto kad mi je ostao u kupaćim hlačam i kupao se dobrih pola sata skup samnom u moru(najskuplje kupanje ikad {#}) . Tako da mi se svidio Android i jako sam se naviknuo na njega...tako da mislim da ce Sensation popuniti prazninu u mom srcu {#}.

ne znam sta ces cekati iPhone 4s, ako imas priliku, kupi ga, cekati iducu generaciju kad vec sad mozes uzeti postojecu, je najveca glupost koju sam cuo

a sto se tice izmedju ta dva mobitela, izabrao bih 4s, jednostavno ne svidjaju mi se preveliki mobiteli, vise volim kad mi lezi bolje u ruci, tad je i sigurniji, ali iphone 4s ima i manu sa baterijom, zasad, ali nije nista bolja nije situacija ni kod HTCa

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina

najbolja opcija sensation XE al posto ga nema jos onda obicni sensation 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crack kaže...

najbolja opcija sensation XE al posto ga nema jos onda obicni sensation

Mali demanti prijatelju {#}  !!!!

LINK1; http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=17563&catid=222

LINK2; http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=17767&catid=222

He he he he he he, a sada samo puno novčića i TO JE TO  {#}  {#}  !!!!

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice