Zanima me kako mogu staviti na HTC Sensation sliku kontakta kad me netko zove jer kad to pokusam u opcijama nepojavimi se da imam ikog u kontaktu a pun mi je imenik -.- sto krivo radim??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kako zoveš ikoga iz imenika ako nemaš nikoga u imeniku oO
Pa kako zoveš ikoga iz imenika ako nemaš nikoga u imeniku oO
a pun mi je imenik
nepojavimi se da imam ikog u kontaktu
-.- jel ja japanski pisem?? -.- pun mi je imenik! ali kad udjem u sliku i udje u opcije da stavim kao kontakt sliku nepokazuje mi da imam ikoga za kontakt..
-.- jel ja japanski pisem?? -.- pun mi je imenik! ali kad udjem u sliku i udje u opcije da stavim kao kontakt sliku nepokazuje mi da imam ikoga za kontakt..
Onda postavi sliku iz imenika. U imeniku nađi osobu koju želiš, stisni Edit i onda odaberi sliku (neznam više točno kako ide kod HTC-a).
nekuzim idalje sto god ja napravim nejde -.-
nekuzim idalje sto god ja napravim nejde -.-
- Postavi sliku tako da prvo uđeš u imenik a ne u galeriju.
- Opismeni se
- Opiši problem kako treba, a ne "nejde, pomozte mi"
UNix bila sam tocno problem napisala to sto necitas sve ili si senilan tvoj problem nisam dosla prepucavat se tu s nekim ili vrijedati ko ti...kad udem u sliku i izaberem za k0orisiti kontakt samo mi pokaze sada email kontakte ali one sto su mi u imeniku(sim kartici) nijedan nece da prikaze, neznam di je caka
pa napravi ak znas da ti iz sim kartice doda u e-mail kontakte....ista je situacija i kod mene na mom htc-u
Ako neće Muhamed brdu, onda će brdo Muhamedu.
Idemo step-by-step.
1. Uđi u app "People"
2. Odaberi osobu kojoj želiš postaviti sliku3. Klikni Edit4. Klikni ikonu fotografije u gornjem lijevom kutu5. Odaberi Gallery6. Odaberi album u kojem se nalazi slika7. Odaberi sliku8. Klikni saveDa bi se kontaktima mogla slika dodjelit kontakti moraju biti na memoriji telefona a ne na sim kartici.
Unix hvala na slikovitom nacinu objasnjena ali kad odem na edit gori u kutu mi nebude kamere -.-
evo ide..i hvala jos jednom svima na pomoci :)))