Ma odusto sam mob je na tele 2 a treba mi na vip
ako itko prodaje one na vipu ili bi htio mjenjati za tele 2 uz moju doplatu nek se javi!!!
sorry na spamu ali žarko želim ovaj mob :D
Ma odusto sam mob je na tele 2 a treba mi na vip
ako itko prodaje one na vipu ili bi htio mjenjati za tele 2 uz moju doplatu nek se javi!!!
sorry na spamu ali žarko želim ovaj mob :D
mene je jedino zezalo sta nisam mogao oznaciti slike i prebaciti ih u folder neki u gallery i shareati ih vise odjednom..
koliko bi gašenje blinkfeeda utjecalo na trajnost baterije
booo, ja sam ga odmah iskopcao i svejedno svaku vecer ga stavim spavati na punjac pa ti mogu tesko to odgovoriti, ali vidi pod baterijom koliko zapravo blinkfeed trosi i zakljuci sam, ne mogu ti reci jer je moj na servisu :(
mene je jedino zezalo sta nisam mogao oznaciti slike i prebaciti ih u folder neki u gallery i shareati ih vise odjednom..
A kako si to riješio? Recimo ja s tim nemam problema na 4.4.2!
koliko bi gašenje blinkfeeda utjecalo na trajnost baterije
Nikako, ja ga koristim stalno, jedino ne držim auto update, već manualnom refresham. To mi je najbolji i najvažniji dio Sensa.
Ljudi,probao sam staviti arhd rom 6.1(google play edition) preko twrp 2.6.3.3 i prode flesh uredno,ali kada se sistem digne ubrzo slijedi restart moba,i tako unedogled. Gdje grijesim? Inace je ranije bio arhd 51.instaliran. i sljako je uredno.
lijep pozdrav, javljam se kao potencionalni buduci korisnik :-) Naime unatrag neko vrijeme izmjenjao sam dosta linija samsunga iskljucivo S. Zadnji htc sto sam imao je bio desire. I sad mi je zapeo za oko htc one black stealth. Ako netko ima volje da mi u par rijeci napise jeli to dobar uredjaj u usporedbi s s4 npr. gledao sam usporedbe testove pa su tu negdje u nekih stvarima je cak i mrvicu bolji. Jeli mozda bolje da uzmem bijeli premda mi je crni preljep al negdje sam procitao da se brzo pokazuju znakovi koristenje. Bio bih zahvalan i unaprijed hvala....
Ja sam poslao upit u Agram za servis ljubičaste kamere. Dao sam im IMEI i vele da imam garanciju iako je kupljen u VB. Ali da garancija ne vrijedi ukoliko je rootan. A trebao bi čekati minimalno 2 tjedna
Ja sam poslao upit u Agram za servis ljubičaste kamere. Dao sam im IMEI i vele da imam garanciju iako je kupljen u VB. Ali da garancija ne vrijedi ukoliko je rootan. A trebao bi čekati minimalno 2 tjedna
moraju ti priznat garancija bez obzira dal je rootan! prema europskim zakonima koji se jaci od nasih moraju priznat garanciju bez obzira! imas negdje od Echo-a temu o tome!
moraju ti priznat garancija bez obzira dal je rootan! prema europskim zakonima koji se jaci od nasih moraju priznat garanciju bez obzira! imas negdje od Echo-a temu o tome!
Vele u Agramu da garancija ne vrijedi ako je rootan. Nije problem vratit na stock, ali bootloader bude relocked.
Vele u Agramu da garancija ne vrijedi ako je rootan. Nije problem vratit na stock, ali bootloader bude relocked.
Relocked != root? Ili njima je?
Meni nije neki problem jer je unlockan sa revoneom pa ga mogu vratiti na locked, ali nije mi jasno zašto ne rješavaju očite hardverske probleme jer je poptuno nevezani dio softvera promjenjen...
Imas u jamstvenom listu da sw mora biti stock. Pitao sam agram sto se tice bootloadera rekli su da nije bitno nista osim sta mora biti stock software
ima tko da je dobio iz servisa novi mob sa ispravnom kamerom? znaći da nema više ljubičastih/rozih efekata
ima tko da je dobio iz servisa novi mob sa ispravnom kamerom? znaći da nema više ljubičastih/rozih efekata
samo bi nadodao da je ta "lljubicasta/roza kamera" problem zbog pregrijavanja senzora za kameru koji se nalazi iza kamere, znaci sto je vruciji mobitel te je vise rozo/ljubicasto.. i to nije samo u hrvatskoj tako kao sto neki misle nego i u njemackoj (gdje ja zivim i odavde mi je mob)
ispred mene u krku u vipu je osoba vracala mobitel. pocnem se preseravati i pitati "je kamera, zvucnici i gap na kucistu" i kaze "neeeee, ovo je vec drugi koji su poslali, na ovome je samo touch vrisnuo" dakle, postoji sansa dobiti ga sa citavom kamerom, ali pod koju cijenu ljudi!? pa sta je ovima na servisu j...no tesko upaliti mobitel i vidjeti ako radi sve u njemu?
Pozdrav
Zanima me koliko vama traje baterija na One-u ? Moj je star malo vise od pol godine i baterija mi traje oko 24-28 sati
Pozdrav
Zanima me koliko vama traje baterija na One-u ? Moj je star malo vise od pol godine i baterija mi traje oko 24-28 sati
Imam One par mjeseci i zadovoljan sam uređajem, nemam problema ni s kamerom ni s gapovima i baterija mi je zadovoljavajuća, izdrži mi bez problema 2 dana, a par puta od kad imam kitkat i do 3 dana s otprilike istim korištenjem kao i prije updatea. Napravio sam hard reset nakon updatea pa sad neznam ako ima to veze ali eto...
Evo od neki dan :
Vidio sam na XDA sličan problem. Napravi prvo factory reset telefona, pa bi ti update trebao uredno raditi.
ili samo napravi clear data od aplikacije "updater"
Napravili smo ovaj clear data od aplikacije "updater" sto ste rekli, al svjedno ne zeli skidat KITKAT.
A ovaj " factory reset telefona" ne zeli radit jer kaze da ima previse podataka i aplikacija te joj se ne da opet to sve skidat i ponovno postavljat racune, emailove itd!
EDIT: proradilo je...
1. Go to settings > App (located below Beats, Sound, Call)
2. Swipe to the right to “ALL”
3. Locate” Updater”
4. Clear Data
5. Clear Cache
Napravili smo ovaj clear data od aplikacije "updater" sto ste rekli, al svjedno ne zeli skidat KITKAT.
A ovaj " factory reset telefona" ne zeli radit jer kaze da ima previse podataka i aplikacija te joj se ne da opet to sve skidat i ponovno postavljat racune, emailove itd!
Evo vidim da je problem rješen, a što se tiče boldanog vidim da mnogi ovo izbjegavaju iz istog razloga pa evo kako to ublažit malo - HTC ONE backup. Ja sam na taj način sve vratio u prvobito stanje kad sam zadnji put napravio reset nakon updatea i mob je ponovno onaj stari nakon cca 15 min.
Evo vidim da je problem rješen, a što se tiče boldanog vidim da mnogi ovo izbjegavaju iz istog razloga pa evo kako to ublažit malo - HTC ONE backup. Ja sam na taj način sve vratio u prvobito stanje kad sam zadnji put napravio reset nakon updatea i mob je ponovno onaj stari nakon cca 15 min.
meni taj backup nikad nije radio, napravim backup (odnosno radi se svaki dan), kad resetiram mob idem restore i veli da nema nista.. a prije toga sam se prijavio u dropbox...u dropboxu imam backup ali on to ne vidi..
sad radim backup u google drive ali tamo nema nikakvih file-ova, pa mislim da opet nebi radilo.
Pozdrav.Na koji nacin dobiti opet s-off ako je mob unlockan htc dev-om, i ima custom rom arhd 51? Pokusavam ga vratiti na stock kao prije sluzbenog kitkata tako da ga opet preko OTA update-a povuce.Na xda sam razumio da treba prvo napraviti downgrade hboota, koji mi je trenutno 1.56 ali da bi se to uradilo mob mora biti na s-off.A s-off sa metodom rumrunera neide.Moze li ko pojasniti proceduru kako sta ide ukratko (samo me nemojte linkati na xda...😀)
meni taj backup nikad nije radio, napravim backup (odnosno radi se svaki dan), kad resetiram mob idem restore i veli da nema nista.. a prije toga sam se prijavio u dropbox...u dropboxu imam backup ali on to ne vidi..
sad radim backup u google drive ali tamo nema nikakvih file-ova, pa mislim da opet nebi radilo.
Ni ja taj back up ne vidim nigdje, jedino što mi sad pada na pamet je da možda nemaš kvačicu uključenu u postavkama - Vraćanje podataka aplikacija i postavki,