HTC ONE X vs Iphone 4s vs Sony xperia S zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
HTC ONE X vs Iphone 4s vs Sony xperia S

Nikako se ne mogu odličiti imam tri ponuđene opcije... Što vi mislite koja je najbolja? P O M O Z I T E :))))

0 0 hvala 0
14 godina

HTC je bolji ova dva

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC ONE X vs Iphone 4s vs Sony xperia S
fiver kaže...

Nikako se ne mogu odličiti imam tri ponuđene opcije... Što vi mislite koja je najbolja? P O M O Z I T E :))))

htc bez ikakvog razmišljanja .. druga dva su debelo niži rang od htc-a ..

13 godina
Htc --najnoviji,najači za igre,možda ne najj kamera
4S--vrlo dobra kamera i za slike i video
XS--najeftiniji,najviše megapix kamera,ne baš najnoviji ekran

----ovo je moje mišljenje-----
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Imao sam HTC One X i sad imam iPhone 4S i 4S mi je puno bolji mobitel, ima i bolju kameru i video i ekran...Da sam na tvojem mjestu malo bi pricekao i uzeo najnoviji HTC One{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Imao sam HTC One X i sad imam iPhone 4S i 4S mi je puno bolji mobitel, ima i bolju kameru i video i ekran...Da sam na tvojem mjestu malo bi pricekao i uzeo najnoviji HTC One{#}

Je, kako da nije {#}.

14 godina
Stolnik kaže...

e frende daj neseri molim te .. kad ti tako moram reć, al baljezgaš svakakve stvari ..

15 godina
Iphone4s stabilniji i malo bolja cam. HOX veci display , dizajn ijako dobra podrska na xda forumu. Uglavnom bit ces zadovoljniji s HOXom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...
Stolnik kaže...

Je, kako da nije {#}.

Over(C)lock kaže...
Stolnik kaže...

e frende daj neseri molim te .. kad ti tako moram reć, al baljezgaš svakakve stvari ..

Sta odmah kazete da covjek sere, kaze da je njemu bolji i sta sad vama to smeta sto je uvrijedio svetinju andorid i htc? Daj mi molim vas recite po cemu je hox toliko bolji uredaj od iphona ja to stvarno nikad necu shvatit, sto taj magicni hox moze a ip4s ne?

14 godina

3.5" vs 4.7" HD ekran. mislim da je to dovoljan razlog.

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

3.5" vs 4.7" HD ekran. mislim da je to dovoljan razlog.

Kakve ima veze velicina ekrana, pa ja sad trenutno imam iP5 i to mi je granica za ugodno koristenje, imao sam 8x i Xperia s (oba 4.3") i to se nije moglo ugodno koristit jednom rukom. I ovo sto One x ima HD ekran ne znaci apsolutno nista jer ima podjednaki ppi kao iPhone, stovise ima cak i malo manje.

14 godina
gamer34 kaže...
zabranjeniples kaže...
Stolnik kaže...

Je, kako da nije {#}.

Over(C)lock kaže...
Stolnik kaže...

Sta odmah kazete da covjek sere, kaze da je njemu bolji i sta sad vama to smeta sto je uvrijedio svetinju andorid i htc? Daj mi molim vas recite po cemu je hox toliko bolji uredaj od iphona ja to stvarno nikad necu shvatit, sto taj magicni hox moze a ip4s ne?

jao, vidim da nikad nisi probo hox-a a za iphone neznam .. ma razumijem te u potpunosti fanboy si ipak ali gledaj nemože tu doć i na pitanje hox vs 4s vs xp s odgovorit da je 4s bolji uređaj od hox-a i kao predonost navest ekran ili tome slicno gdje hox pojede bilo koji iphone .. ma opće se neplaniram svađat to što ja imam hox-a neznači da želim istaknut da je najbolji ko sto ljudi rade.. samo želim bit realan ...

16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice