Nikako se ne mogu odličiti imam tri ponuđene opcije... Što vi mislite koja je najbolja? P O M O Z I T E :))))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC je bolji ova dva
Nikako se ne mogu odličiti imam tri ponuđene opcije... Što vi mislite koja je najbolja? P O M O Z I T E :))))
htc bez ikakvog razmišljanja .. druga dva su debelo niži rang od htc-a ..
4S--vrlo dobra kamera i za slike i video
XS--najeftiniji,najviše megapix kamera,ne baš najnoviji ekran
----ovo je moje mišljenje-----
Imao sam HTC One X i sad imam iPhone 4S i 4S mi je puno bolji mobitel, ima i bolju kameru i video i ekran...Da sam na tvojem mjestu malo bi pricekao i uzeo najnoviji HTC One
Imao sam HTC One X i sad imam iPhone 4S i 4S mi je puno bolji mobitel, ima i bolju kameru i video i ekran...Da sam na tvojem mjestu malo bi pricekao i uzeo najnoviji HTC One
Je, kako da nije .
e frende daj neseri molim te .. kad ti tako moram reć, al baljezgaš svakakve stvari ..
Je, kako da nije .
e frende daj neseri molim te .. kad ti tako moram reć, al baljezgaš svakakve stvari ..
Sta odmah kazete da covjek sere, kaze da je njemu bolji i sta sad vama to smeta sto je uvrijedio svetinju andorid i htc? Daj mi molim vas recite po cemu je hox toliko bolji uredaj od iphona ja to stvarno nikad necu shvatit, sto taj magicni hox moze a ip4s ne?
3.5" vs 4.7" HD ekran. mislim da je to dovoljan razlog.
3.5" vs 4.7" HD ekran. mislim da je to dovoljan razlog.
Kakve ima veze velicina ekrana, pa ja sad trenutno imam iP5 i to mi je granica za ugodno koristenje, imao sam 8x i Xperia s (oba 4.3") i to se nije moglo ugodno koristit jednom rukom. I ovo sto One x ima HD ekran ne znaci apsolutno nista jer ima podjednaki ppi kao iPhone, stovise ima cak i malo manje.
Je, kako da nije .
Sta odmah kazete da covjek sere, kaze da je njemu bolji i sta sad vama to smeta sto je uvrijedio svetinju andorid i htc? Daj mi molim vas recite po cemu je hox toliko bolji uredaj od iphona ja to stvarno nikad necu shvatit, sto taj magicni hox moze a ip4s ne?
jao, vidim da nikad nisi probo hox-a a za iphone neznam .. ma razumijem te u potpunosti fanboy si ipak ali gledaj nemože tu doć i na pitanje hox vs 4s vs xp s odgovorit da je 4s bolji uređaj od hox-a i kao predonost navest ekran ili tome slicno gdje hox pojede bilo koji iphone .. ma opće se neplaniram svađat to što ja imam hox-a neznači da želim istaknut da je najbolji ko sto ljudi rade.. samo želim bit realan ...