[HTC One V] Diskusija oko uređaja...

poruka: 24
|
čitano: 7.422
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Otvaram temu, ovdje možete diskutirati o HTC One V mobitelu, koji se tek pojavio na našim policama... Inače, Legend mi je neprežaljeni mobitel, jako mi se sviđalo unibody kućište od aluminija i ta zakrivljenost, simpatična još s Heroa. Međutim, s ovim modelom to nije slučaj, nekako mi je... meh. Posebno boja modela testiranog u poveznici dolje.

Recenziju (prilično lošu ako mene pitate) možete pročitati ovdje, a mobitel je trenutno na testiranju kod mob.hr ekipe, pa ćemo uskoro dobiti kvalitetan rivju. Već ga možete kupiti na akciji, navodno su skinuli 1000 kuna sa cijene, tako da košta 2699 kn, što i nije puno.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 21:52 (drexcya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za te novce uzmes Galaxy Nexus sa njuskala, za 1900kn Sensation, za 2300kn Galaxy S2.

Taj mobitel bi bio ok po cijeni od 1200kn, da je novi.

Nema nista posebno, slab GPU, slab procesor, mali ekran, malo memorije i rama.

Dakle, ako je 1600kn kostao Galaxy S u europatradeu, ovo ne moze biti skuplje nikako, ali bas nikako. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda sam dobio krivi dojam, ali kao da se javio Samsung (S2) fan. Ovdje govorimo o novim mobitelima, ne sa Njuškala već iz trgovine. Poznato je kad novi modeli izađu da im prvih mjeseci cijenu nabiju do neba, tako da ova i nije strašna. 

Slažem se da mu specifikacije nisu ništa posebno, izbor boja je loš (možda jedino crna prolazi, treba tek vidjeti uživo), i posebno upada u oko taj ekran koji kao da za milimetar strši od ostatka kućišta.

Kad smo kod cijena, po meni bi pošteno bilo da mobiteli ovog ranga budu (novi) do 2500 kn, top modeli kao One X oko 3500 kn, a do 1500 kn entry level... Ipak, tržište kaže drugačije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kazem za 1600kn je bio novi Galalxy S, za 1945kn je bio Evo 3D !!!!

O cemu pricamo uopce, kakvih 2700kn, smijuljija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ponavljam se al ok - ovdje govorimo o novim mobitelima, koji su se tek pojavili na policama i cijene su očekivano visoke (što ne znači da će padati s vremenom).

Ti spominješ Evo 3D, mobitel koji je koštao skoro 5000 kn prije te famozne -50% akcije. Što se tiče Europatradea - ta cijena bila samo kod njih ili posvuda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Preskupo za specifikacije, kakav god je novi sense sigurno nije dovoljno dobar da opravda toliku cijenu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ko je napisao onaj review gore? Idioti... Ove v ima utor za sd karticu
Kao što kolege gore kažu,više od 1300 sumnjam da bih dao
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa autor s Racunalo.com očigledno, iako nigdje nema potpisa (vjerojatno možeš saznati ako ih kontaktiraš). Također ne bih kupio ovaj mobitel, niti dao toliki novac za njega, nemojte me krivo shvatiti - nastojao sam objektivno pokrenuti raspravu o mobitelu (HTC smatram jednim od boljih proizvođača, pa me zanima sve što dođe iz njihove radionice).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

I kako da sad covjek ne popi*di kad vidi ovo čudo kako izlazi s ICSom, sa sensom koji sigurno nije toliko "lakši" od TWa , a oni smradovi iz samsunga tvrde da im 512MB jednostavno nije dovoljno da bi digli sgs i sgs+ na ICS. Govorite što hoćete, rađe ću dati 100 eura vise HTCu, koji je extra fer što se tiče updatesa, a i baza developera im je veća.

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [HTC One V] Diskusija oko uređaja...
zanimljivo je da cak ni nexus one (sluzbeni google smartfon) nece dobiti sluzbeni ics, makar ga moze pokretati.
16 godina
neaktivan
Mobitel je simpa, lagan i dobro lezi u ruci. Bio na Njuskalu za 2 soma neki dan. Jedina prednost je ICS i Sense 4, al vec su portali njegov rom na Desire S koji ubodes za 1500 kn.

0 0 hvala 0
13 godina
Desire s je prokleto skup,skuplji od sensationa i eva na oglasima
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Desire s je prokleto skup,skuplji od sensationa i eva na oglasima

Ima za 1500, al vjerojatno možeš spustiti na 1300. Da su osposobili kameru u portanom ROMu, već bi ga uzeo {#}

13 godina
Ima jedan,ostali su prek dvije,gledo jucer... I to ne iz zagreba,nek iz pustopolja...
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ugl, da se vratimo na temu: Super je mobitel ako nisi "zahtjevan" korisnik.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
2700kn je previse kak god se okrene...za manje je arc s u tele 2...
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nekako me specifikacijama jako podsjeca na SE Neo V..1GHz Snapdragon, 512mb rama, 3,7" ekran, 5mp kamera itd itd .a i anagram od One V = Neo V ..ahaha :D

0 0 hvala 0
13 godina
Ima android 4.0.... A 1000 kn jeftiniji...
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo kaj HTC ima bolji zaslon spram Neo V, potonji ima isprane i blijede boje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A htc nema prednju kameru, 1000kn je skuplji, nemoze se.izvadit baterija i tak..ai taj "blijedi ekran". .ma de ajd,sumnjam da se to primjeti u normalnom koristenju..jedino ak si cjepidlaka ;)

0 0 hvala 0
17 godina
ya-sam-ya kaže...
A htc nema prednju kameru, 1000kn je skuplji, nemoze se.izvadit baterija i tak..ai taj "blijedi ekran". .ma de ajd,sumnjam da se to primjeti u normalnom koristenju..jedino ak si cjepidlaka ;)

Imal sam Neo u rukama, i malo sam kopal po njemu, možda i jesam cijepidlaka, pošto sam kod sebe imal omniu 7 sa amoled ekranom....

Al kaj je je, možda Neo je ovak ok mobitel, al po pitanju ekrana je razočaranje....

16 godina

Treba mi preporuka za neku kvalitetnu zaštitnu masku s eBaya za One V. Zasad sam našao ovu . Ima li šta bolje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hitno mi treba pomoc, ovako: stavljao sam custom rom na mobitel i sve je super islo ali nakon instalacije nece da se upali samo stoji na onome htc quietly brilliant i tako stalno ako ga restartiram ponovo isto, mogu uci u recovery, probao sam i druge romove nece ni s njima da se upali neznam u cemu sam pogrijesio sve sam po redu isao, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice