Imao bih par pitanja i ocekujem pomoć oko ove dileme,znaci koji mob od ova dva mi preporučujete,prvo sam bio zagrizao za iPhone4
ali onda sam vidio HTC Mozart i jako mi se svidio,zajedno sa WP7 sustavom,a mene zanima koji mi vi savjetujete da kupim,mob bi koristio za
surfanje slusanje muzike i igranje... Cijena nije bitna jer mislim kupiti u T-Mobileu(imam dosta bodova pe me full malo dođe cijena)....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iskreno, po mome mišljenju je iPhone 4 još uvijek bolji izbor. Win phone 7 platforma je mlada i trenutno najsiromašnijama opcija, što se će uskoro valjda promijeniti ali sviđa mi se dizajn i slično. Mislim da nećeš pogriješiti ni s jednim ni s drugim uređajem, ali ja bih na tvome mjestu ipak uzeo iPhone.
hm...da znam i meni se obadva sviđaju....a posto mobitel uzimam na razdoblje od 2-3godine.....zato mi je
vazno da uzmem dobar i kvalitetan...s time da na WP7 ja racunam puno...s obzirom da ce se stalno updetat..
Ovisi koja ti se platforma više sviđa. WP7 još nije dovršena platforma, a iOS je tu već 2-3 godine... WP7 još treba nekoliko nadogradnji da bi bio u rangu sa Androidom, Symbianom, iOSom...
Da ti u izbor ulazi neki Android (Desire), rekao bih Android, ali ovako...
Mene iskreno zanima gdje si vidio HTC Mozart u ponudi T-Mobile-a? :)
vazno da uzmem dobar i kvalitetan...s time da na WP7 ja racunam puno...s obzirom da ce se stalno updetat..
Svaki mjesec ces imati sve bolji i bolji mobitel, a neces potrositi ni kune...
I imate li jos kakva misljenja i znate li hoće li se pojaviti u T-Mobileu HTC Mozart?
Koliko je meni poznato T-mobile je najavio samo LG Optimus u ponudi što se tiče Windows Phone 7 uređaja, a ja nemam visoko mišljenje o LG-u.
Koliko je meni poznato T-mobile je najavio samo LG Optimus u ponudi što se tiče Windows Phone 7 uređaja, a ja nemam visoko mišljenje o LG-u.
I samo najavio. Jos uvijek ga nema u ponudi, barem ne na onoj internetskoj.
A da ne spominjem da se u T-Mobileu, ali njemackom, nudi HTC Mozart. Pa zasto ga onda nema kod nas, makar najavljeno?
i ja ocekujem da ce ga najaviti do kraja mjeseca,ako ne onda idem po svoj iPhone4