Htc MDA IV

poruka: 31
|
čitano: 4.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Htc MDA IV
vexx5555 kaže...

1. Ali ti si tvrdio da su Pocket PC, što nisu. - Nisam tvrdio, samo sam se pogrešno izrazio, ispravka u postu ispod "tvrdnje"...

Rekao sam da je uređaj na Androidu računalo.

2. U avionima je još uvijek stari Win 3.11 embedded kojeg sam vidio i u par restorana. Za Konzum ne znam. - Očito da se radi o avionu iz perioda

kada Linux nije ni postojao. I stvarno ne vidim svrhu pominjanja embedded uređaja, otišli smo u duboko u offtopic...

3. Ne znam baš, pogotovo što je Win 7 embededd i u novim automobilima. - Pod embedded Linux spada i Adroid (27,6% Smartphoneova u 2010), tome

dodaj mrežnu opremu, televizore, kućanske parate, multimedijalne playere, satelitske recievere - sve su ovo upotrebe embedded Linuxa samo u

DOMAĆINSTVIMA. Koliko ti kući imaš uređaja na embedded windowsu?

Ali to je sve OFF jer smo počeli sa Androidom, a završili na Linuxu.   {#}

@ansha: Što se ne uključiš u raspravu pa ne obrazložiš zašto se ne slažeš sa mnom?

Mitch kaže...
vexx5555 kaže...
nedIm kaže...
bla bla, kakam cijeli dan (bez uvrede)

Pocket PC koristi samo i isključivo Windows Mobile i stari Pocket PC os-tj. Win CE. Nikakvi drugi osevi ne dolaze tu u obzir. Optimus je smarthphone. n00b-e!!!

Pričaš gomilu gluposti. WP7 je smeće za ljude koji ne znaju koristiti WM.

Ne, meni nije dosta. Mogu ovako do slijedeće godine.

Optimus nije smartphone, to je entry level smartphone odnosno   klasa kao od neznam nokie c5

Bilo koji Android je smiješno porediti sa Symbianom 9.3. Jednostavno nisu namijenjeni istom krugu uređaja...

Optimus jeste entry level smartphone (poprilično neadekvatan izraz iz vremena Symbiana v1 za bilo šta na Androidu),

ali njegov OS ti omogućava da na njemu možeš raditi sve što bi mogao i na npr. Desireu osim pokretanja aplikacija

koje zahtjevaju gigahercni procesor (samo nekoliko igara)! Optimus (koji je nebitan u cijeloj ovoj priči) je hardverski

napredniji od HTC Heroa (mislim na procesor i grafički akcerlator), ali je Hero duplo skuplji! Ista situacija je i sa

Xperiama X8 i X10 mini (samo je cjenovna razlika nešto manja) i HTC Legendom koji imaju skoro pa isti hardver

kao Optimus. Je li tebi logično dati i do 3 puta više novca za mobitel koji ne nudi ništa "ekskluzivno" čime bi razliku

u cijeni i opravdao? Iz ovoga vidiš da tvoja "klasna podjela" nema baš veze sa stvarnom tržišnom situacijom.

Kao ni usporedba sa Nokiom C5.

bit.ly/dcyfs
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice