HTC HD2 vs iPhone 4

poruka: 12
|
čitano: 3.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što odabrati?

Imam iPhone 3 i trebam odlučiti. Generalno, HTC mi se čini bolji jer nema sranja s iTunesima, aplikacije mi nisu dealbreaker, veći je što mi je zgodnije za čitanje pdf-ova, da se na njega staviti Android etc. Ono što su mu loše strane (prema GSM Arena recenziji), a recimo da su mi bitne su:

• Poor sunlight legibility
  • 65K color limitation of display has color gradients banding
  • Disappointing photo and video quality
  • Dodgy web Flash support

pa me zanima da li je to tako strašno kako je ovdje navedeno? Inače ne bi puno razmišljao koji odabrati, ali sam već navikao na iPhone sranja (a vrag kojeg poznaš je bolji od vraga kojeg ne poznaš) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC HD2 vs iPhone 4

iPhone već imaš. Razlike između 3 i 4 nisu tolike da bi se isplatilo mijenjati ga po svaku cijenu.

Isto sam savjetovao prijatelju koji je bio u istoj situaciji. Da, iPhone 4 ima brže sučelje, veću rezoluciju i jači hardver, međutim nije to sve toliko bitno.

Na tvom mjestu uzeo bi HD2 i isprobao Android odnosno WP7 budući da od nedavno možeš dual bootati. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 10:38 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC HD2 vs iPhone 4
Danny_HR kaže...

iPhone već imaš. Razlike između 3 i 4 nisu tolike da bi se isplatilo mijenjati ga po svaku cijenu.

Isto sam savjetovao prijatelju koji je bio u istoj situaciji. Da, iPhone 4 ima brže sučelje, veću rezoluciju i jači hardver, međutim nije to sve toliko bitno.

Na tvom mjestu uzeo bi HD2 i isprobao Android odnosno WP7 budući da od nedavno možeš dual bootati. :)

Ne bi inače mijenjao, ali kako ističe dvogodišnja obaveza, to bi iskoristio :) Pa da brat dobije trojku, a ja da se proveselim :) Dual boot zvuči zanimljivo :)

16 godina
neaktivan
HTC HD2 vs iPhone 4
Ja se tu nebih premišljao, buduci da na HD2 mozes stavit Android i WP7 u dual boot, a ima i puno veci ekran, za ugodnije surfanje, filmove, PDF-ove ili sto vec
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Što odabrati?
Dojo kaže...

Imam iPhone 3 i trebam odlučiti. Generalno, HTC mi se čini bolji jer nema sranja s iTunesima, aplikacije mi nisu dealbreaker, veći je što mi je zgodnije za čitanje pdf-ova, da se na njega staviti Android etc. Ono što su mu loše strane (prema GSM Arena recenziji), a recimo da su mi bitne su:

• Poor sunlight legibility
  • 65K color limitation of display has color gradients banding
  • Disappointing photo and video quality
  • Dodgy web Flash support

pa me zanima da li je to tako strašno kako je ovdje navedeno? Inače ne bi puno razmišljao koji odabrati, ali sam već navikao na iPhone sranja (a vrag kojeg poznaš je bolji od vraga kojeg ne poznaš) :)

nezz odakle im ovo, fotografije su predobre,

da minus je 65k, al opet nije nesto ekstra....

ko voli experimentirat, svakako ce uzet hd2

nema sta ne ide na njega, andorid, wm7,

meego sta ti sce pozeli doslovno!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
RE: Što odabrati?
Makić kaže...
nema sta ne ide na njega, andorid, wm7,

meego sta ti sce pozeli doslovno!!

iOs?

{#}

16 godina
HTC HD2 vs iPhone 4

eh, Danny  je ga volis cjepidlacit...{#}

nisu jos pokusali ionako ga svi ne vole

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC HD2 vs iPhone 4

Moja preporuka je da uzmeš HD2 koji brendiran na T-Mobile jer je bolji od "običnog" HD2. Ima više RAM-a

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Pa zapravo razlika je ogromna ako je u pitanju 3G, ako ima 3GS onda je znatno manja. HD2 ne bih uzimao jer je star model, a dual boot nije mala zajebancija i svakako je bolje ici na desire HD. 

Mislim da ti je iphone4 najbolji izbor (imam njega i desirea), a ukoliko imas 3GS strpi se dok ne dodju ili ovi dual core androidi ili iphone iduci. Vjeruj mi, mozda ti se cini da ti je iOS dosadio, al kad koristis jedno i drugo neko vrijeme, vidis koliko prednosti ima iOS i android te lagano pocne nervirat po dosta pitanja.

17 godina
neaktivan
ansha kaže...

Pa zapravo razlika je ogromna ako je u pitanju 3G, ako ima 3GS onda je znatno manja. HD2 ne bih uzimao jer je star model, a dual boot nije mala zajebancija i svakako je bolje ici na desire HD. 

Mislim da ti je iphone4 najbolji izbor (imam njega i desirea), a ukoliko imas 3GS strpi se dok ne dodju ili ovi dual core androidi ili iphone iduci. Vjeruj mi, mozda ti se cini da ti je iOS dosadio, al kad koristis jedno i drugo neko vrijeme, vidis koliko prednosti ima iOS i android te lagano pocne nervirat po dosta pitanja.

Naglasio si krivi dio...

Razlike između 3 i 4 nisu tolike da bi se isplatilo mijenjati ga po svaku cijenu.

Da se razumijemo, koristim iPhone 4 i nebi ga mijenjao za ništa trenutno, al da sam u situaciji kolege autora teme išao bih na HD2.

16 godina
neaktivan
HTC HD2 vs iPhone 4

Dok čekam da HD2 bude dostupan, uočio sam da postoji i Deisre varijanta, HTC Desire T-Wisepilot. Čini mi se sličan po karakteristikama (nešto manji ekran naprama nešto više boja) pa me zainteresriao (da ne govorim da je promotivna akcija još 2 tjedna i stvarno bi ovo htio riješiti što prije), pa kako se iPhone 4 čeka mjesecima, odluka je između HD2 i Desire. Što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako ti se da zafrkavati sa stavljanjem custom ROMova i sl. onda uzmi HD2 jer možeš ubaciti WP7 i Android u dual boot.

Ako ne, uzmi Desire.

To je ono sto bih ja napravio...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice