2 stvari me muče
ne mogu nikako sinhronizirati mail sa g-mailom
kada preko browsera odem na g mail account nikako ne mogu skinutu attach. odnosno pogledati ga u acrobat readeru
sugestije
2 stvari me muče
kada preko browsera odem na g mail account nikako ne mogu skinutu attach. odnosno pogledati ga u acrobat readeru
sugestije
2 stvari me muče
sugestije
to ti slabo ko zna tacno objasniti,jer nema nitko htc hd2 ;)
hvala anyway
Start/Mail - upiši postavke za gmail i kad otvoriš poruku (mail) idi menu- send/receive i downloadat će ti se attachment. Znači, nemoj ić na gmail preko web browsera nego preko aplikacije za mail
Start/Mail - upiši postavke za gmail i kad otvoriš poruku (mail) idi menu- send/receive i downloadat će ti se attachment. Znači, nemoj ić na gmail preko web browsera nego preko aplikacije za mail
I jos moras u postvakmama(ako vec nije postvaljeno) postavit da ti skida attachmente, imas opciju da ne skida, da skida do 50kb, do 250kb ili da skida sve attachmente.
@stevan94-WinMo je WinMo na svakom uredaju :)
I jos moras u postvakmama(ako vec nije postvaljeno) postavit da ti skida attachmente, imas opciju da ne skida, da skida do 50kb, do 250kb ili da skida sve attachmente.
@stevan94-WinMo je WinMo na svakom uredaju :)
oke ;)
Zna li netko kako podesit postavke za Remote Desktop na HD2?
Imam windows 7 i na računalu sam omogućio Remote Desktop ali mobitel se nikako ne želi spojiti na komp.
Upisao sam IP adresu ali je ne prihvaća.
ja imam isti tih problema si uspio možda igdje naći rješenje?
Ne, ima par videoisječaka na youtube ali na svima je demonstracija mogućnosti nakon spajanja. U manualu nisam našao ništa o remote desktopu
mogu se slikati
nikako da dobije sinhronizaciju sa g mailom
išao sam korak po korak - ručno upisivao postavke ali ne ide
da li je moguće da je problem u VIP-u??
Zna li netko kako podesit postavke za Remote Desktop na HD2?
Imam windows 7 i na računalu sam omogućio Remote Desktop ali mobitel se nikako ne želi spojiti na komp.
Upisao sam IP adresu ali je ne prihvaća.
ja imam isti tih problema si uspio možda igdje naći rješenje?
Evo detaljan tutorial sa slikama kako slozit Remote Desktop na Win7/Vista
mogu se slikati
nikako da dobije sinhronizaciju sa g mailom
išao sam korak po korak - ručno upisivao postavke ali ne ide
da li je moguće da je problem u VIP-u??
Gdje si to tocno radio u ActiveSync-u ili bas u Messaging-u?
Vi koji ste kupili HD2 u hr kojim vam je jezik OS-a i imate li Hrvatski T9?
Benko, hvala na tutorijalu, isprobat ću ga pa javim rezultat
Jezik OS-a je engleski, zasad nema Hrvatskog a nisam našao ni Hrvatski T9 .
Još jedna zanimljiva stvar - tipkovnica ne sadrži slovo slovo đ, ostala slova sa kvačicama su tu
imam htc hd e sad ovako kako da obrisem facebook na htc.ja ne koristim fb a nikako ga ne mogu obrisati sa htc ili bar da mi se ne pokrece sa telefonom kad ga upalim?i na pocetnom zaslonu mi se ne svidja sto je sat tako velik.kako da smanjim sat na desktopu htc hd jer mi pola fotografije se ne vidi od toga sata...postoji li neki set alata ili progtam gdje bih mogao to nekako smanjiti ili obrisati ili bilo sto