pozdrav...imam problem s dotičnim mobitelom danas mi je došao na vrata...dobio sam ga od T-Coma kada sam produžio internet na 2 godine... i tako ja otpakiram mobitel i upalim ga i stoji mi na bjelom ekranu i zelenim slovima piše HTC i od toga nemrda...znači s mobitelom nisam nijednom uspio uč u izbornik..dali zna netko rješiti problem*
HTC Explorer
- poruka: 106
- |
- čitano: 33.783
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
i ja imam isti problem......također preko t-coma...
Niste jedini.. Izgleda kao stalna greška..
Jednostavno probajte zamijeniti mobitel..
Nosi u Tcom na 'servis'. U roku 7 dana bi trebalo bit sređeno, ako nije, dobivate novi mobitel, bar je meni tako rečeno...danas je sedmi dan...
ee točno tako i kod mene ti je to problem dobio sam ga od t-coma kad sam produžio internet i samo naprijed piše HTC zelenim slovima i nemrda!
Bok !
Isto se i meni dešava . Dobio poštom nov uređaj koji se neda uplaliti . Stoji napisano HTC i ne ide dalje .
Prije deset dana sam ga odnio u T-com centar u Kutini na reklamaciju , a oni ga poslali na servis .
Tražio sam novi , no nisu ga dali . ( Naravno tamo ga nmaju jer se on šalje poštom iz Zagreba .
Molim ako je netko uspio svoj dobit s popravka nek naoiše koliko dugo je čekao i da li su ga popravili
ili je dobio novi i ispravan uređaj .
Bok !
Isto se i meni dešava . Dobio poštom nov uređaj koji se neda uplaliti . Stoji napisano HTC i ne ide dalje .
Prije deset dana sam ga odnio u T-com centar u Kutini na reklamaciju , a oni ga poslali na servis .
Tražio sam novi , no nisu ga dali . ( Naravno tamo ga nmaju jer se on šalje poštom iz Zagreba .
Molim ako je netko uspio svoj dobit s popravka nek naoiše koliko dugo je čekao i da li su ga popravili
ili je dobio novi i ispravan uređaj .
Nakon točno 7 radnih dana došla poruka da je uređaj gotov, objašnjenje "software nije aktiviran". Dobio sam mobitel koji sam odnio.
Samo čekaj poruku.
Dobar dan gospodo. Također produžio ugovor na još dvije godine, dobio mobitel i neće se pokrenut dalje nakon što se pojavi htc logo. Nosim ga njima nazad u centar, naravno ako netko ima neku ideju kako riješiti ovaj problem nek posta riješenje... Pozdrav.
Dobar dan gospodo. Također produžio ugovor na još dvije godine, dobio mobitel i neće se pokrenut dalje nakon što se pojavi htc logo. Nosim ga njima nazad u centar, naravno ako netko ima neku ideju kako riješiti ovaj problem nek posta riješenje... Pozdrav.
Bilo je na HTCdevu i na htc forumima da se neki mogu rješit unlokanjem bootloadera i svašta nešta, al najsigurnije ti je to odnet tam.
Zanima me koliko dana je trebalo da vam posalju mobitel. Ja sam u ponedjeljak produzio ugovor pa me zanima.
u petak produzil ugovor, jucer dobil u jutro mob... takoder problemi s bootanjem, izvadil bateriju i probal ponovo... ostavil ga na HTC logo i nakon 10min se bootal, dalje ga restartal par puta i problema vise nema
neznam kaj ih zahebava, al sad ne zahebava vise... s mobom sam zadovoljan, ocekival sam da ce biti sranje al mob je ok
Mene bas jucer zvala "teta" i ono samo tako, ko mamac sve zvucalo primamljivo xD... ali sam odbio i odgodio (kaze da ce zvat u petak-subotu opet)...... no cim sam malo progooglao, imao sam sto vidjeti i tako se jos jednom uvjerio u to da preljubaznim osobama nikada ne treba vjerovati
Nego, inace..... kako si ti to sredio, vidim da svi ostali imaju problema i nigdje nisam vidio da je netko nasao tako jednostavno rijesenje, valja li mobitel uopce... podrzava li flash player, koliko traje baterija, sto sve dolazi u paketu? (memorijska, sluske, usb?) i ono dosta bitno, je li otkljucan na sve mreze?
i kod mene je isto bilo, tocno dest dana je trebalo od predaje mobitela u servis dok me nisu zvali da dodjem po njega
nije da mob krepava od brzine ali sve ide, meni najbitnije da nist ne lagga, kamera od 3mp i svo sto se moze ocekivati od 3mp napravi
a baterija drzi 2 dana s dosta koristenja...glazba, mail, net (3G/wifi), 40tak min razgovora, 20tak sms, viber
kad se smirim, bit ce to 3 dana
oprema me razocarala, kutija, mob i punjac -.-'
Da i mene je oprema razočarala, nema ni slušalica ni memorijske, kaže operaterka
da je greška kad su napisali na webu da dolazi sa memorijskom od 1 gb, hehe ipak je to poklon tako da imam sreće da sam dobio punjač i bateriju :)
Nisam ga još upalio čekam ključ za otključavanje.
Znaci, racunaj na dodatni trosak za slusalice i memoriju..... nije bas pohvalno.
Flash u browseru radi i otkljucan je na sve mreze (mislim Vip, Tele2...) ?
Znaci, racunaj na dodatni trosak za slusalice i memoriju..... nije bas pohvalno.
Flash u browseru radi i otkljucan je na sve mreze (mislim Vip, Tele2...) ?
Ne znam za flash ali ključ za otključavanje dobiješ mislim mailom kad ga zatražiš. Inaće je mobitel best buy i ima odličan omjer uloženo/dobiveno.
ja sam isto produžio ugovor ali i to me je žena nazvala 18.7.2012......i rekla da če u par dana doči paket sa mobom....došo samo prijenosni telefon niš više...kad su ga vama poslali???
Znači jedino je rješenje ga odnijeti u T-Centar da oni to servisiraju il da ga zamijene?
Jer jutros sam i ja dobija i svoj HTC, i kao i svima vama ovdi, jednostavno smrzne na paljenju.. Pokuša san 10-tak puta vadit bateriju, pričekat i po 15tak minuta, ali bezuspješno..
Jel ima kakvo riješenje za ovo, ili je očito ova čitava serija s tim problemom? I već san se začudija da će sa T-Comom sve biti bez problema..
A šta se tiče otključavanja, meni je lik preko telefona reka da se samo javim u T-Centar sa mobitelom, i da će mi ga tamo besplatno otključat..
Produžio ugovor u subotu,jučer došao te sam ga cijelo prijepodne pokušavao osposobiti i na kraju sam ga odnio u t centar...rekli su da ce poslat sms kad da dođem po njega.
dns mi javilo da ima update pa sam prihvatio i nakon kaj je skinul/instaliral krenuo reboot i opet se smrzo -.-'
stisnul sam tipku za zakljucavanje, zakljucal se (ekran se zgasil), stisnul opet pa ga otkljucal i pital me za pin...nakon ukucavanja pin-a opet se smrzo, ponovio sa zakljucavanjem i sada problema vise nema... ocito imaju neke probleme sa prvim aktiviranjem software-a jer sam ga kasnije par put rebootal i ne zahebava vise...pisu ljudi po net da ih dosta imaju identicne probleme
NEMA GREŠKE , ISTO JE BILO I MENI , ZAPRAVO TREBATE SAMO STISNUTI TIPKU ZA OTKLJUČAVANJE :)
Da ne otvaram novu temu, moze li ga se otkljucati besplatno/jeftino? Galaxy mini kojeg je poznanik dobio(isto tako nešto, mislim da je bilo za maxtv) sam otključao bez problema(rootao, skinuo jedan app s marketa i jednim dodirom sam ga otključao), ali ništa takvo nisam našao za ovaj mob.
BTW, ima li nekih custom ROMova, ICS možda? Na xda nisam baš našao nešto bitno.
Ja sam isto uzeo taj mobitel uz adsl i sad čekam da mi stigne(15 dana jos nista). To sa problemom pokretanja je greška na svima ili se neki exploreri iz prve upale?
Ja sam isto uzeo taj mobitel uz adsl i sad čekam da mi stigne(15 dana jos nista). To sa problemom pokretanja je greška na svima ili se neki exploreri iz prve upale?
Nije greška na svima, frend ga također naručio uz produženje ugovora i njegov najnormalnije funkcionira.
Ja sam svoj dobio u utorak i meni isto sve radi savršeno. Prvi put kad sam ga palio, normalno se upalio. Danas sam napravio update i isto nije bilo nikakvih problema.
Što se tiče mobitela moram priznati da sam jako iznenađen, nisam očekivao ni blizu da će biti ovako dobar. Definitivno best buy u svom cijenovnom rangu. Netko je gore pitao ima li flash, da ima i radi sasvim u redu. Jako me iznenadilo to da uopće ne laga, ovo što ga koristim par dana radi super.
Ja sam svoj dobio u utorak i meni isto sve radi savršeno. Prvi put kad sam ga palio, normalno se upalio. Danas sam napravio update i isto nije bilo nikakvih problema.
Što se tiče mobitela moram priznati da sam jako iznenađen, nisam očekivao ni blizu da će biti ovako dobar. Definitivno best buy u svom cijenovnom rangu. Netko je gore pitao ima li flash, da ima i radi sasvim u redu. Jako me iznenadilo to da uopće ne laga, ovo što ga koristim par dana radi super.
Evo pošto će mi ovo biti prvi android, ako budeš instalirao neke custom romove molio bih te da ovdje postaš dojmove i neke savjete za korištenje ovog moba
Instaliral sam ja onaj Jaggy custom rom. Malo je problem pošto ROM dolazi sa overclockanim procesorom pa može uzrokovati bootloop. S druge strane ROM je dosta nestabilan i freeza se na bootu svaki peti put.
Ali ak ne budete imali tih problema ROM je odličan, dosta brži od stocka. Unutarnje memorije ima malo, ali to se lako riješi sa aplikacijama tipa App2SD sa kojima maknete neke aplikacije na SD karticu pa ne zauzimaju unutarnju memoriju.
Sve u svemu, odličan mobitel u tom cjenovnom rangu a najveća mana mu je definitivno kamera jer su slike dosta loše i nema bljeskalicu.
Nije greška na svima, frend ga također naručio uz produženje ugovora i njegov najnormalnije funkcionira.
Moj isto radi - a dvojici kolega ne. Ja se još uvjek držim one da su oni koji ga nemogu upalit nesposobni..ak sam se mogo za*ebavat ja s njime 10-15 minuta, palit, gasit, zaključavat, otključavat i onda proradi, onda to može svatko.