HTC Explorer - ICS?

poruka: 15
|
čitano: 2.767
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC Explorer - ICS?

Hoće Explorer dobit službeni uprade na ICS? NA T-Mobileu sam i imam Android 2.3.5 i Sense 3.5 sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Explorer - ICS?
Hacker002 kaže...

Hoće Explorer dobit službeni uprade na ICS? NA T-Mobileu sam i imam Android 2.3.5 i Sense 3.5 sad.

Mislim da nece..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
HTC Explorer - ICS?

Neće.

Btw. mogao si utipkat na google: htc explorer ics i ne otvarat bezveze temu

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC Explorer - ICS?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zvanično neće, ali možeš potražiti custom romove.

17 godina
mario1990 kaže...

Zvanično neće, ali možeš potražiti custom romove.

S obzirom da to nisam nikad radio baš mi se i neigra s time, samo mi još fali da nešto sje*em..ali vidjet ćemo s vremenom, prije sam imao Nokiu 5230 i ona je bila spora do bola. Za nju je ovaj HTC avion tako da ću se držat one dok dobro radi nediraj ;)

17 godina
HTC Explorer - ICS?

Pitanje nevezano za ICS, zanima me kako mogu 'pobit procese' da mi ne troše RAM? Kad uđem u Advanced Task Killer 'Google karte' i još hrpa tog mi je popaljeno, nekad i do 100MB. A htio bi ga mi ostane upaljeno samo ono što želim, to jest Battery Widget i nekad WhatsApp. Kako da ugasim te ostale procese da se ne pale same, već isključivo kad ih ja upalim? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Pitanje nevezano za ICS, zanima me kako mogu 'pobit procese' da mi ne troše RAM? Kad uđem u Advanced Task Killer 'Google karte' i još hrpa tog mi je popaljeno, nekad i do 100MB. A htio bi ga mi ostane upaljeno samo ono što želim, to jest Battery Widget i nekad WhatsApp. Kako da ugasim te ostale procese da se ne pale same, već isključivo kad ih ja upalim? Hvala

Skini si Advanced Task Killer,odaberi postavke koje ti pašu i riješio si problem.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
17 godina
Pranja kaže...
Hacker002 kaže...

Skini si Advanced Task Killer,odaberi postavke koje ti pašu i riješio si problem.

Mozes pojasnit malo kako da stavim te postavke, jel to ono 'Auto Kill Level'? Ako je, kako da stavim - safe, aggressive,crazy?

14 godina
odjavljen
HTC Explorer - ICS?

Možeš staviti na agressive, i da ti killa prilikom svakog gašenja ekrana ili svaka 3 sata,po želji.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Explorer - ICS?

Stavio sam aggressive nakon svakog gasenja ekrana ali opet mi Google mape ostanu upaljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Stavio sam aggressive nakon svakog gasenja ekrana ali opet mi Google mape ostanu upaljenje...

Onda prebaci security level na medium,ako već je onda na low.

17 godina
Pranja kaže...

Onda prebaci security level na medium,ako već je onda na low.

Jesam, na medium, na low ima puno stvari koje nezelim dirat od samog softvera. Ali i na medium mi se karte opet pale cim zakljucam ekran.

EDIT: I na crazy se proklete karte opet pale -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 13:23 (Hacker002).
14 godina
odjavljen
HTC Explorer - ICS?
To je sasvim normalno da se pale. Rijesenje ti je onda jedino da rootas uredaj i sa link2sd-om freezas applikacije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Explorer - ICS?

Neka fala, ne zaje*ava mi se s time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice