Hoće Explorer dobit službeni uprade na ICS? NA T-Mobileu sam i imam Android 2.3.5 i Sense 3.5 sad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće Explorer dobit službeni uprade na ICS? NA T-Mobileu sam i imam Android 2.3.5 i Sense 3.5 sad.
Mislim da nece..
Neće.
Btw. mogao si utipkat na google: htc explorer ics i ne otvarat bezveze temu
hvala
Zvanično neće, ali možeš potražiti custom romove.
Zvanično neće, ali možeš potražiti custom romove.
S obzirom da to nisam nikad radio baš mi se i neigra s time, samo mi još fali da nešto sje*em..ali vidjet ćemo s vremenom, prije sam imao Nokiu 5230 i ona je bila spora do bola. Za nju je ovaj HTC avion tako da ću se držat one dok dobro radi nediraj ;)
Pitanje nevezano za ICS, zanima me kako mogu 'pobit procese' da mi ne troše RAM? Kad uđem u Advanced Task Killer 'Google karte' i još hrpa tog mi je popaljeno, nekad i do 100MB. A htio bi ga mi ostane upaljeno samo ono što želim, to jest Battery Widget i nekad WhatsApp. Kako da ugasim te ostale procese da se ne pale same, već isključivo kad ih ja upalim? Hvala
Pitanje nevezano za ICS, zanima me kako mogu 'pobit procese' da mi ne troše RAM? Kad uđem u Advanced Task Killer 'Google karte' i još hrpa tog mi je popaljeno, nekad i do 100MB. A htio bi ga mi ostane upaljeno samo ono što želim, to jest Battery Widget i nekad WhatsApp. Kako da ugasim te ostale procese da se ne pale same, već isključivo kad ih ja upalim? Hvala
Skini si Advanced Task Killer,odaberi postavke koje ti pašu i riješio si problem.
Skini si Advanced Task Killer,odaberi postavke koje ti pašu i riješio si problem.
Mozes pojasnit malo kako da stavim te postavke, jel to ono 'Auto Kill Level'? Ako je, kako da stavim - safe, aggressive,crazy?
Možeš staviti na agressive, i da ti killa prilikom svakog gašenja ekrana ili svaka 3 sata,po želji.
Stavio sam aggressive nakon svakog gasenja ekrana ali opet mi Google mape ostanu upaljenje...
Stavio sam aggressive nakon svakog gasenja ekrana ali opet mi Google mape ostanu upaljenje...
Onda prebaci security level na medium,ako već je onda na low.
Onda prebaci security level na medium,ako već je onda na low.
Jesam, na medium, na low ima puno stvari koje nezelim dirat od samog softvera. Ali i na medium mi se karte opet pale cim zakljucam ekran.
EDIT: I na crazy se proklete karte opet pale -.-
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Neka fala, ne zaje*ava mi se s time.