HTC Desire

poruka: 52
|
čitano: 17.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
17 godina
neaktivan
RE: HTC Desire
tnakir kaže...
HOCE LI IZACI ZA LEGEND ILI NE!!?!?! 
Svi me ignoriraju :(

Dragi Bog nezna, a kamoli ja...

skank666 kaže...

sta sad... malo tema ima 40-tak stranica malo samo jednu.. jesam ja lud ili sto?! Neodlučan a i posta mi nema..

dakle, oce li biti sto od androida (froyo, bilbo ili koji vec) za touchHD?

Pa ima vec :)

Malo Googlat ;)

Modovi: dajte spojite te dvije teme!

Full HD Addict :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 13:48 (benko).
16 godina
Neznam zasto, ali snimljeni 720p radi od 7 do 15 fps a samo ako je statican snimak, naraste do ~20, ali nista stabilno dok snimam, neovisno o suncu/mraku.... moze li se to rijesit?
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Neznam zasto, ali snimljeni 720p radi od 7 do 15 fps a samo ako je statican snimak, naraste do ~20, ali nista stabilno dok snimam, neovisno o suncu/mraku.... moze li se to rijesit?

Kod mene nema razlike(u fps-u) snimam li 800x480 ili 720p...

Koji radio imas?

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
HOCE LI IZACI ZA LEGEND ILI NE!!?!?! 
Svi me ignoriraju :(

A sto je najgore i HTC te ignorise ;)

A mozda jer si offtopic ;)

:)
15 godina
neaktivan
HTC Desire

hmm čudno.. kod mene isto vrti oko 22fps bilo 1280x720 ili 800x480 upravo uploadam video na yt pa kasnije postavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Benko, oprosti ali kako mislis "koji radio imam?". Znam daax je glupo pitanje, ali sorry. Thnx.
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Benko, oprosti ali kako mislis "koji radio imam?". Znam daax je glupo pitanje, ali sorry. Thnx.

Isto sto i baseband na iphone-u, ako ti to sta znaci.

Tesko to za objasnit no utjece na wifi, 3g, signal, mikrofon, kameru i ostalo(neka veza izmedu hardvera i softvera).

Uglavnom ako imas stariji RADIO(pojma nemam koji dolazi uz OTA update) moguce da je to uzrok problema.

16 godina
neaktivan
HTC Desire

znam da je glupo pitanje ali kako da povezem desire sa kompom?

svaki put kad ga prikljucim sa usbom cuje se onaj *bing* da je povezan ali ga se ne vidi na Computer

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

povuces nadolje notification bar i imas obaviejst o povezivanju

klikni na nju pa ces dobiti opciju mount

klikni i pojavice ti se u my computers

:)
16 godina
nukeman kaže...

znam da je glupo pitanje ali kako da povezem desire sa kompom?

svaki put kad ga prikljucim sa usbom cuje se onaj *bing* da je povezan ali ga se ne vidi na Computer

dragaj si taskbar za dole i odaberi si koji mod želiš

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan
HTC Desire

tnx.

ja kopao po settingsu a rjesenje bilo pred nosom

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire

Snimio sam

sample uglavnom oko 22fpsa vrti ali i varira od 20 do 26,mjerio sam sa gomom i frapsom.. ugl ne izgleda loše

btw nakon updejta u web browseru nema više opcije "load flash images" (on ili off) nego sad ima "enable plugins" (always on,on demand ili off)

always on: učitava flash sadržaj stalno, on demand: na mjestima flash sadržaja prikazuje zelenu strelicu pa ako se klikne na nju tek onda učita i off: naravno ne učitava flash

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 21:27 (Minos).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Meni fpsi na 720p su jedva 10-15, e sad bi neki RADIO trebao instalirat, ali ne kuzim.... pomoc?
15 godina
neaktivan
HTC Desire

pogledaj prvo koji radio imaš odeš na menu/settings/about phone/software info/baseband version pogledaj..kod mene je 32.43.00.32U_5.09.00.20 ovo boldano je ako sam dobro shvatio radio verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire

opet ja...

našao sam upute za igranje GBA igrica na desireu.-- http://androidforums.com/htc-desire/81285-want-play-gameboy-advance-games-your-htc-desire.html

sve je super samo što kada stavim bios kako traži, nakon toga me ne pita za igricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire
nvm. Samo sam zagasio i upalio desire i sve je dobro sada. Samo da pitam da li se moze nekako omoguciti loadanje na lite verziji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minos, imamo istu verziju... ali meni nece i nece. Ovo je negledljivo.
Kako mogu taj baseband updateat, ali, ako tebi radi s tom verzijom, onda zasto meni ne radi?
16 godina
HTC Desire

dajte modovi spojite teme...ovo je glupo a i ovaj koji otvorio temu s istim nazivom još više.

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Minos, imamo istu verziju... ali meni nece i nece. Ovo je negledljivo.
Kako mogu taj baseband updateat, ali, ako tebi radi s tom verzijom, onda zasto meni ne radi?

čudno..neznam u čemu je problem vjerojatno nije u radiu jel ak se ne varam ovo je najnoviji..nisam siguran dal treba imat rootan mob za updejtat radio mislim da ce ti benko bolje objasnit

Ima i tema na xda HTC Desire Stock Radios

a kad snimaš na 800x480 kolki ti je fps

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 10:46 (Minos).
16 godina
HTC Desire

Evo nasao sam problem. 

Sad sam malo eksperimenirao sa svim mogucim videoima i rezolucijama. Ako u settingsima drzim AUTO WHITE BALANCE i AVERAGE METERING MODE, onda je uzas, valjda se satare dok to izracunava. 

Stavio sam DAYLIGHT WHITE BALANCE i METERING MODE CENTER i sada mi drzi uredno 22 - 26 FPS. Barem nesto. 

Sta je najgore, na 800x480 je malo bolje ako su prve postavke, ali isto nije to ni blizu 22 - 26 FPS. Jeli i Vama tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire

kod mene je na default postavkama auto white i metering avrage i isto vrti 20-26 a probao sam stavit i na daylight white i metering center isto 20-26 samo ima manje dropova i cini mi se da je boja prirodnija odnosne ne dozira previše bijele

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire
Dali je itko cuo ili probao market-enabler koji kao omogucuje paid apps na marketu u zemljama koje nemaju pristup?
jeremija

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HTC Desire
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice